Προς το περιεχόμενο

Νέα έκδοση website

Cool-processor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ τους insomniacs,

λοιπόν επειτα από λιγο καιρό είπα να κάνω μια νέα έκδοση του site μου.Είναι μόνο η αρχική,οι επόμενες σελίδες θα φτιαχτούν σύντομα.

http://freshydesigns.com

Πείτε ελευθερα την γνώμη σας,για να ξέρω τι να βάλω/βγάλω κτλ.

Ευχαριστώ! :D

Δημοσ.

[...] τι να βγάλω [...]

Το χιόνι! Είχε πλάκα πριν καμιά 10ετία που το πρωτοείδα αλλά πλέον το μόνο που προσφέρει είναι υψηλό κι αναίτιο cpu usage :)

Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Το χιόνι! Είχε πλάκα πριν καμιά 10ετία που το πρωτοείδα αλλά πλέον το μόνο που προσφέρει είναι υψηλό κι αναίτιο cpu usage :)

Λες? :lol:

εγινε θα δω τι θα κάνω και με αυτό :D

Δημοσ.

γνώμη μου είναι να ξεφύγεις από τη μαυρίλα και να δώσεις λίγο χρώμα..

όπως επίσης να δώσεις και λίγο 3D στοιχείο στη σελίδα.. π.χ. στα χρώματα που πετάγονται από τα μενού..

Δημοσ.

γνώμη μου είναι να ξεφύγεις από τη μαυρίλα και να δώσεις λίγο χρώμα..

όπως επίσης να δώσεις και λίγο 3D στοιχείο στη σελίδα.. π.χ. στα χρώματα που πετάγονται από τα μενού..

δικιο εχεις.

Σχετικα με την μαυριλα προσπαθησα να κανω μια αντιθεση μεταξύ του μαύρου και των χρωμάτων(banner,menu)

θα δώ και αυτό με το 3d που ειπες :)

edit:παιδια,δεν ζητώ να μου λύσετε καμια ασκηση φυσικης,απλα να μου πειτε πως σας φαινεται.τιποτα αλλο. :)

Δημοσ.

1) Tο χιονι εμενα μ'αρεσε αλλα νομιζω εχει δικιο ο antonl και καλυτερα θα ηταν να το βγαλεις για να μην επιβαρυνει την cpu.

2) Πρεπει να κανεις κατι με το design, ειναι πολυ μονοτονη αυτη η μαυριλα και το banner μαζι με τα hover του navigation δεν σωζουν την κατασταση.

3) Ετσι οπως εχεις το logo τωρα δεν φαινεται καθολου καλα το ονομα της εταιριας σου (freshy designs).

4) Τα social icons δεν φαινονται ετσι οπως ειναι τερμα αριστερα...δεν ξερω αν το εικονιδιο αυτο που εχεις ειναι καποιο trademark οποτε οταν το βλεπεις να παραπεμπει σε αυτα αλλα εμενα με μπερδεψε γιατι πρωτη φωρα το βλεπω και δεν ηξερα τι θα εχει αν το πατησω.

5) Θα διορθωνα λιγο τα margins,paddings στα πλαισια κατω. Αν δεις το content στο partners ξεκινα πιο πανω απο τα αλλα 2 στα αριστερα.

6) Το hover στο menu θα το ηθελα καπως διαφορετικο, δηλαδη με καποιο τροπο να μπαινει μεσα στο πλαισιο του content γιατι τωρα μου φαινεται καπως ξεμπαρκο.

Αυτα απο εμενα, ελπιζω να σε βοηθησα :)

Δημοσ.

1) Tο χιονι εμενα μ'αρεσε αλλα νομιζω εχει δικιο ο antonl και καλυτερα θα ηταν να το βγαλεις για να μην επιβαρυνει την cpu.

2) Πρεπει να κανεις κατι με το design, ειναι πολυ μονοτονη αυτη η μαυριλα και το banner μαζι με τα hover του navigation δεν σωζουν την κατασταση.

3) Ετσι οπως εχεις το logo τωρα δεν φαινεται καθολου καλα το ονομα της εταιριας σου (freshy designs).

4) Τα social icons δεν φαινονται ετσι οπως ειναι τερμα αριστερα...δεν ξερω αν το εικονιδιο αυτο που εχεις ειναι καποιο trademark οποτε οταν το βλεπεις να παραπεμπει σε αυτα αλλα εμενα με μπερδεψε γιατι πρωτη φωρα το βλεπω και δεν ηξερα τι θα εχει αν το πατησω.

5) Θα διορθωνα λιγο τα margins,paddings στα πλαισια κατω. Αν δεις το content στο partners ξεκινα πιο πανω απο τα αλλα 2 στα αριστερα.

6) Το hover στο menu θα το ηθελα καπως διαφορετικο, δηλαδη με καποιο τροπο να μπαινει μεσα στο πλαισιο του content γιατι τωρα μου φαινεται καπως ξεμπαρκο.

Αυτα απο εμενα, ελπιζω να σε βοηθησα :)

με βοηθησες αρκετα :)

2)Οντως θα κανω κατι :)

4)Δηλαδή εννοείς οτι δεν ηξερες οτι θα πεταχτεί slide?Αν ειναι ετσι λεω να δοκιμάσω με hover opacity μπας και γινει κάτι και αλλάξω και το εικονίδιο.

5)ουπς ναι δεν το είδα :) κατι θα κανω και σε αυτα

6)Μπορείς να μου πείς τι θα προτιμούσες?

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

με βοηθησες αρκετα :)

2)Οντως θα κανω κατι :)

4)Δηλαδή εννοείς οτι δεν ηξερες οτι θα πεταχτεί slide?Αν ειναι ετσι λεω να δοκιμάσω με hover opacity μπας και γινει κάτι και αλλάξω και το εικονίδιο.

5)ουπς ναι δεν το είδα :) κατι θα κανω και σε αυτα

6)Μπορείς να μου πείς τι θα προτιμούσες?

Ευχαριστώ :)

4) Δεν ηξερα καν τι θα γινει αν πατησω αυτο το link, καλυτερα θα ηταν να το αλλαζες με κειμενο πχ social η αν θες και εικονιδιο να το βαλεις μαζι (κειμενο + εικονιδιο)

6) Θα ηθελα το εφε να συνεχιζεται απο κατω και με καποιο τροπο να συμπεριλαμβανει και τα γραμματα του καθε κουμπιου ριξε μια ματια εδωκαι εδωκαι ολο και κατι θα βρεις

Δημοσ.

πραγματικά πάαααρα πολύ καλή σελίδα για νέο 15 ετών(και όχι μόνο). το χιόνι βέβαια είναι άαααααστα να παν

επίσης αυτό που χεις βάλει στο πλάι που μάλλον αυτό ζήταγες στο άλλο θέμα, δεν νομίζω ότι "παρακινεί" κάποιον να το πατήσει

Δημοσ.

το πρόβλημα με τα εικονίδια "κοινωνικής δικτύωσης"

είναι ότι

"βγάζουν μάτι" σε μερικούς χρωματικούς συνδιασμούς μιάς σελίδας

το χιόνι θα μείνει για λίγο φαντάζομαι, λόγω εορτών

.

Δημοσ.

Και εμένα μου άρεσε αρκετά !

Πολύ ωραία δουλειά !

Μία ερώτηση: Αριστερά δεν είναι η ημερομηνία; Έχει μείνει στις 25... Γιατί δεν το κάνεις δυναμικό :blink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...