playlandos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα , θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να πάρω από την τράπεζα τα χρήματα τα οποία έχω μέσα στην paypal. Ποιά η διαδικασία; Απλά πάω σε όποια τράπεζα να'ναι και τα πέρνω; Πρέπει να βάλω στην paypal το κωδικό της κάρτας , και μετά; Εξηγήστε μου λίγο! Ευχαριστώ
CyberCr33p Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Θα προσθέσεις πρώτα το λογαριασμό σου στη τράπεζα γράφοντας το λογαριασμό της τράπεζας σε μορφή IBAN και το ονοματεπώνυμό σου και στη συνέχεια θα κάνεις Withdraw.
panosno1com Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Οταν εχουμε κάρτα προπληρωμένη (prepaid card κυπρου) και μας στείλει καποιος χρήματα ή κερδισουμε λόγου χάρη στο στοίχημα (νομιμο site) ,πως μπορούμε να κάνουμε withdraw τα χρηματα; Αν βαλω τη κάρτα στο ΑΤΜ πάντως δείχνει πόσο υπόλοιπο εχω και νομιζω (επειδη την εχω 3 χρονια και την εχω βαλει...2 φορες μονο ) πως μπορω να κανω αναληψη. Αρα απ το ΑΤΜ μπορω να παρω τα χρήματα;
flo1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Ναι απο το ΑΤΜ τα παιρνεις. Κανεις withdraw απο το paypal στο bank account (αυτο θα επιλεξεις.) Σε 1-2 μερες νομιζω σου λεει τα λεφτα θα μεταφερθουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.