Argirisdel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 εδω και 1 μηνα καθε φορα που δεχομαστε η παιρνουμε κληση το ιντερνετ μασ πεταει...εχω conn-x εδω και ποσα χρονια!μηπως ξερετε τι φταει??
TheELF Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 φίλτρα καλώδια σπλίτερ όλα έλεγχο,βάλατε κάποια καινούργια τηλεφωνική συσκευή;αν ναι τότε μπορεί να ευθύνεται και αυτή.
karmen1983 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Το πιο πιθανό είναι ότι έχετε συνδέσει συσκευή τηλεφώνου σε πρίζα τηλεφώνου τοίχου και όχι πάνω στον διακλαδωτή του connx. Η συσκευή τηλεφώνου θα πρέπει να συνδεθεί σε έναν διακλαδωτή σαν αυτόν Στη μία μεριά λέει modem Και στην άλλη phone. Αν συνδέσατε νέα συσκευή σε πρίζα τοίχου που δεν περνά απο αυτόν, με το που δέχεστε κλήση στο τηλέφωνο χάνεται τη σύνδεση στο ίντερνετ.
TheELF Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 @Καμμέν η εικόνα που δείχνεις δεν είναι σπλίτερ αλλά απλό τηλεφωνικό "πολύμπριζο".
TheELF Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 τι ειναι τα splitter? Δες εδώ λογικά θα το είχε η συσκευασία σου. http://www.otenet.gr/hd/HTML/adsl/faqs/faqs_adsl05.htm
karmen1983 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δε βρήκα στο γούγλι αντίστοιχο για conn-x. Πάντως του περιέγραψα τι θα γράφει επάνω (modem και phone). Λογικά έχει συνδέσει τηλέφωνο σε πρίζα τοίχου. Την είχε πατήσει και η αρχοντιά μου. (Χρόνια πολλά κιόλας. Τελικά το κάμμεν θα μου μείνει )
Argirisdel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 ok guys θα δοκιμασω και θα δειξει!
Rooters Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Ακυρο το μηνυμα να σβηστει, με συγχωρείται
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 οπου υπαρχει τηλεφωνο ,φαξ ,συναγερμος,μηχανημα πιστωτικης καρτας πρεπει να μπει φιλτρο.οπου υπαρχει και τηλεφωνο και ιντερνετ πρεπει να μπει splitter Οπου υπαρχει μονο το Internet δεν μπαινει τιποτα.αναλογως τι απο τα παραπανω εχεις πρατεις και αντιστοιχα.αμα δεν βαλεις φιλτρο στο τηλ αμα εισαι σε μικρο πακετο πχ 2 Mbps απλα σου ριχνει το snr.σε πακετο 24 ομως αμα εχεις σιγουρα θα πεσει η γραμμη σου και ακομα και αν δεν σηκωσεις το ακουστικο εχεις μειομενη ταχυτητα.για περισσοτερα υπαρχει και αντιστοιχο sticky
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.