Προς το περιεχόμενο

προβλημα με μοντεμ

Argirisdel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω και 1 μηνα καθε φορα που δεχομαστε η παιρνουμε κληση το ιντερνετ μασ πεταει...εχω conn-x εδω και ποσα χρονια!μηπως ξερετε τι φταει??

Δημοσ.

φίλτρα καλώδια σπλίτερ όλα έλεγχο,βάλατε κάποια καινούργια τηλεφωνική συσκευή;αν ναι τότε μπορεί να ευθύνεται και αυτή.

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι ότι έχετε συνδέσει συσκευή τηλεφώνου σε πρίζα τηλεφώνου τοίχου και όχι πάνω στον διακλαδωτή του connx. Η συσκευή τηλεφώνου θα πρέπει να συνδεθεί σε έναν διακλαδωτή σαν αυτόν

38585089.jpg

Στη μία μεριά λέει modem Και στην άλλη phone.

Αν συνδέσατε νέα συσκευή σε πρίζα τοίχου που δεν περνά απο αυτόν, με το που δέχεστε κλήση στο τηλέφωνο χάνεται τη σύνδεση στο ίντερνετ.

Δημοσ.

Δε βρήκα στο γούγλι αντίστοιχο για conn-x. Πάντως του περιέγραψα τι θα γράφει επάνω (modem και phone). Λογικά έχει συνδέσει τηλέφωνο σε πρίζα τοίχου.

Την είχε πατήσει και η αρχοντιά μου.

(Χρόνια πολλά κιόλας. Τελικά το κάμμεν θα μου μείνει :P )

Δημοσ.

οπου υπαρχει τηλεφωνο ,φαξ ,συναγερμος,μηχανημα πιστωτικης καρτας πρεπει να μπει φιλτρο.οπου υπαρχει και τηλεφωνο και ιντερνετ πρεπει να μπει splitter Οπου υπαρχει μονο το Internet δεν μπαινει τιποτα.αναλογως τι απο τα παραπανω εχεις πρατεις και αντιστοιχα.αμα δεν βαλεις φιλτρο στο τηλ αμα εισαι σε μικρο πακετο πχ 2 Mbps απλα σου ριχνει το snr.σε πακετο 24 ομως αμα εχεις σιγουρα θα πεσει η γραμμη σου και ακομα και αν δεν σηκωσεις το ακουστικο εχεις μειομενη ταχυτητα.για περισσοτερα υπαρχει και αντιστοιχο sticky

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...