Προς το περιεχόμενο

HTC desire η SAMSUNG galaxy s η HTC 7 windws 7?

bi171184

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως τα windows phone 7 δείχνουν εξαιρετικά smooth και καλοσχεδιασμένα, παρόλο που η home screen σε κάποιους δεν αρέσει (φρικτό το ότι καταλαμβάνει ένα μέρος της οθόνης ούσα στοιχισμένη αριστερά και αφήνοντας μια μαύρη κενή στήλη δεξιά). Νομίζω ότι έχουν ξεκινήσει πολύ πιο δυναμικά από το Android, φαίνεται να πατάνε σε πιο στέρεες βάσεις αλλά το μέλλον θα δείξει. Στο android ακόμα να δούμε αυτή την αψεγάδιαστη ομαλότητα στις μεταβάσεις-κυλήσεις-ζουμ που για τους χρήστες ios/wp είναι δεδομένη, ενώ ακόμα απορώ με την htc και το widget καιρού της που σέρνεται όπως σερνόταν στο windows mobile(τι κόλλημα έχουν φάει; )

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε μου αν φτασει το android σε τετοια επιπεδα και γινει τοσο smooth οπως τα αλλα λειτουργικα, και φτιαξει λιγο τη καταραμενη ποιοτητα της η samsung σαν της HTC θα ειμαι ο πρωτος που θα το τιμησω..

Λεω συγκεκριμενα για τη samsung γτ πραγματικα αυτη η S.Amoled ειναι ονειρωξη..

Δημοσ.

Τα WP7 μετα τα 2 επερχομενα update ανετα θα συναγωνιζονται την gingerbread..

Οσο για το ios ανετα ακομα και τωρα..

Ενα λειτουργικο για smartphone απλα δε μπορει να γινει καλυτερο απ οτι ειναι το ios τωρα και τα WP7.Στο να τρεχει απροβληματιστα-αβιαστα-αβαδιστα και χωρις lag-mag-sag σε stock καταστασεις και με απειρο smoothness :lol: λεω μη παρεξηγηθω.

Το μονο που μπορει να κανει η google ειναι να προσπαθησει το android να το κανει εφαμιλλο και να προσελκυσει κοσμο με το customizing και τις ελευθεριες του που ηδη το κανει το δευτερο..

Απο κει και περα περι ορεξεως ειναι..

Και βεβαια τι hardware θα βαζουν οι εταιριες στις συσκευες τους ετσι ωστε να γινονται ολο και πιο γρηγορες.

Το nexus S θα ειναι εξαιρετικη συσκευη και ελπιζω η Sammy να εμαθε και να διορθωσε τα του galaxy S κατι το οποιο βλεπω να ειναι σιγουρο..

Πολυ πιθανο αν ειχα αυτο αντι για το galaxy να μη το αλλαζα..

Απλα και το iphone 4 τυγχανει να εινα μια εξαιρετικη συσκευη που το κοντραρει στα ισια..

Πολλοι περιμεναν κατι παραπανω απ τη Sammy με αυτη τη επισημη google συσκευη γιατι σε 6 μηνες αποτωρα θα αντιμετωπισει το iphone 5 και τοτε δε θα ναι τοσο ροδινα τα πραγματα.

καλα σε 6 μηνες θα εχει βγει το sgs2 απο οτι λεγεται...

το nexus s ειναι απλα η βαση

ps ευχαριστω για τις ευχες :D

Δημοσ.

Φιλε μου αν φτασει το android σε τετοια επιπεδα και γινει τοσο smooth οπως τα αλλα λειτουργικα, και φτιαξει λιγο τη καταραμενη ποιοτητα της η samsung σαν της HTC θα ειμαι ο πρωτος που θα το τιμησω..

Λεω συγκεκριμενα για τη samsung γτ πραγματικα αυτη η S.Amoled ειναι ονειρωξη..

Αν καποτε γινει και το android τοσο βαρετο οσο τα WP7 και το IOS τοτε ολοι εμεις που μας αρεσει να επεξεργαζομαστε και να πειραζουμε το κινητο μας τι θα κανουμε;Ολα τα Iphone τοσα χρονια εχουν το ιδιο μενου,τις ιδιες οθονες...δεν ειναι βαρετο;Αυτος που ειχε το 2 εχει ιδιο interface με αυτον που εχει το 4...Το Android μπορει να μην ειναι τοσο smooth οσο τα αλλα 2,αλλα κανεις το κινητο πραγματικα δικο σου.Το κανεις οτι θες!Κι αυτο δεν το κανει βαρετο.Βεβαια γουστα ειναι αυτα...Παντως θα προτιμουσα να υπαρχει ενα λειτουργικο συστημα παραμετροποιησιμο...Υπαρχουμε κι εμεις και ειμαστε πολλοι!

Δημοσ.

Κοιτα εγω προσωπικα οπως και παρα πολλοι αλλοι αν δεις τις πωλησεις δεν το θεωρουμε βαρετο..

Αλλα δεν εννοω να γινει το android ετσι..Εννοω προφανως να γινει τοσο ομαλο στη λειτουργια σαν τα αλλα 2..Δηλαδη οτι εχει τωρα + αυτο.

Καλα ενταξει δεν ειναι ακριβως ετσι..Αν δεν αλλαξεις rom αν το καλοσκεφτεις εχεις διαφορα εικονιδιακια που τα βαζεις σε οποια σειρα θες..Δεν ειναι δα και το τρομερο.Τα πολλα αρχιζουν οταν βαζεις χερι στο λειτουργικο που δε το κανει ο πολυς ο κοσμος.

Μμμμ..Samsung SGS2 ε?? Με 2ghz επεξεργαστη, S.Amoled 2 αναλυσης 1280χ720 και 1 gb ram??

Ε αυτο ρε φιλε σου προκαλει ιλιγγο με τα specs του!!

Θα το τσιμπησω μονο και μονο για να εχω το desktop μεσα στη τσεπη μου!!

Κατι εχω ακουσει βεβαια και για HTC Thunderbolt με διπυρηνο κ ετσι πανω..

• Moderators
Δημοσ.

το Nexus one 2.2+ σε παρά πολλά benchmark είναι πρώτο και θεωρείται το ταχύτερο κινητό αυτή τη στιγμή

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Συγγνωμη, αλλα τα benchmarks δεν δειχνουν τιποτα αλλο παρα αριθμους και οχι "πραγματικη" ταχυτητα της συσκευης.

Δίκιο έχει ο giokspy. Δεν έχω χρησιμοποιήσει desire και galaxy αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το Nexus one :-)

Και εγω ευχαριστημενος ειμαι απο το Galaxy, αλλα απο μονο του δεν λεει κατι, αφου προκειται περι συγκρισης.

ρε παιδια πριν 20 μερες κυκλοφορησε το nexus s και του λετε του παιδιου να παρει το nexus 1??? :lol: :lol:

το οποιο nexus 1 θεωρειται σχετικα ξεπερασμενο απο πλευρας hardware

τωρα οσον αφορα τους διαξιφσμους για συσκευες και λειτουργικα, περι ορεξεως... :)

What that guy said! :P

Δημοσ.

καλα,το θεμα ξεφυγε τελειως...εγω απλα εκανα ενα ποστ για να παρω μερικες συμβουλες κ απαντησεις στις αποριες μου,αλλα τιποτα απο αυτα δεν εγινε..

λοιπον,απο αυτα που διαβασα κ καταλαβα,κ απο αυτα που ειδα απο κοντα καθως δοκιμασα σημερα και τα τρια αυτα κινητα,ειναι:

1)σουπερ η οθονη του samsung+μεγαλυτερη,απο ομορφια ομως κατα την γνωμη μου ειναι πολυ κατωτερο απο desire και htc trophy 7.σαν απομιμηση του iphone3 ειναι!μεταξυ των δυο τελευταιων,νομιζω κλεινω λιγο προς το trophy μιας και μου αρεσε τοσο η κατασκευη οσο και το piano black χρωμα του.

2)το htc sense περιβαλλον των δυο htc's κατα την γνωμη μου δεν "παιζεται" σε σχεση με εκεινο το απλοικο του galaxy.

για το περιβαλλον λοιπον και για την ομορφια-κατασκευη των htc,προτιθεμαι να θυσιασω την μεγαλυτερη κ καλυτερη οθονη του samsung.

τωρα μεταξυ των δυο htc,ειναι το λειτουργικο στην μεση..μπορω να πω οτι και τα δυο λειτουργικα μου αρεσαν πολυ,κ τα δυο θα με "βολεψουν" για την χρηση που το θελω(επεξεργασια κειμενων,browsing,ταινιες).απο την μια, το desire με την 2.2 froyo με καλυπτει πληρως,δεν ξερω ομως αν και κατα ποσον θα μπορει να παρει τις επομενες αναβαθμισεις(εστω και unofficial-γινεται?) μιας και ειναι λιγο παλαιοτερο μοντελο(για την 2.3 δεν με πολυ ενδιαφερει καθως δεν ενσωματωνει καποια χρησιμη γ εμενα λειτουργια παραπανω).τα windows mobile 7 απο την αλλη μπαζουν χωρις copy-paste και πολλα αλλα,πιστευω ομως οτι θα διορθωθει τα οποια προβληματα αμεσα με αναβαθμισεις,χωρις ομως να εχω τον φοβο μην τυχον και καποια δεν ισχυει για το συγκεκριμενο μοντελο.

3)μετα τιθεται το θεμα τιμης των δυο htc.το ενα ειναι καινουργιο οποτε ειναι λιγο τσιμπημενη ακομα η τιμη του,το desire ειναι πιο φτηνο και λογικα θα πεσει η τιμη του κ αλλο?αξιζει να περιμενω 1 μηνα περιπου για μειωσει τιμων?πιο καινουργια μοντελα δεν ενδιαφερομαι μιας και δεν με νοιαζει ουτε αν τα επομενα εχουν διπυρηνους επεξεργαστες,ουτε αν εχουν καλυτερες καμερες.

4)κατι που με χαλασε στα htc ηταν η ελλειψη μπροστινης καμερας μιας κ το κινητο το θελω επισης γ χρηση skype(αν κ ειδα οτι μονο με iphone υποστηριζεται η βιντεοκληση προς το παρον..λογικα δεν θα βγει για android+wm7 αργοτερα???) αλλα και βιντεοκλησεων.

κατι τελευταιο που ειδα σε πολλα ποστ εδω,ειναι οτι δεν θα το πειραξω καθολου το κινητο.ουτε rom,ουτε τιποτα αλλο.δεν με ενδιαφερει ουτε η τρελη ταχυτητα,ουτε τα lag του χιλιοστου του δευτερολεπτου!οπως τα ειδα και τα τρια τα κινητα,για μενα λειτουργουσαν αψογα!τι λετε?αξιζει να περιμενω λιγο μηπως πεσουν οι τιμες?ετσι θα παρακολουθησω και την προοδο των windows mobile..

Δημοσ.

Στην πραγματικότητα, σε αυτό το επίπεδο τιμών το δηλιμα σου ειναι ανάμεσα σε desire hd και galaxy.

Το απλό desire τι το αναφέρεις; Δε συγκρίνεται με τα παραπάνω. Ειναι αρκετά χειρότερο.

Επίσης τα συμπεράσματα σου ειναι πολύ επιφανειακά. Πχ το απλό desire εχει απλή amoled, που σημαίνει ότι στον ήλιο δε θα βλέπεις τίποτα. Όταν βγήκε καλό ήταν, αλλά σήμερα δε θα το έπαιρνα με τίποτα απο τη στιγμή που πλέον υπάρχει το galaxy με super amoled, που εχει μεγάλη φωτεινοτητα και δεν εχει τέτοιο πρόβλημα. Άμα θές το απλό desire πάρτο μεταχειρισμένο ως φθηνή λύση. Αν πας σε καινούριο, απλά δεν το αγοράζεις σήμερα.

Το desire hd εχει αλλά συν σε σχέση με το galaxy αλλα και πλην. Τα πλην του ειναι μικρότερη μπαταρία και χειρότερη οθόνη. Τα συν του μεγαλύτερη οθόνη σε περίπου ίδιο μέγεθος ελαφρος γρηγορότερο , καλύτερο software και υποστήριξη, εξαιρετικά καλύτερο design (αλουμίνιο και όχι η πλαστικουρα του galaxy).

Τα ζυγιζεις τι ειναι ποιο σημαντικό για σένα και αποφασίζεις. Θα ήθελα να προτείνω το desire hd, αλλα κάθε φορά που βλέπω την οθοναρα του galaxy αλλάζω γνώμη. Αν το hd είχε super amoled με τα 1000 θα το πρότεινα.

Η καλύτερη οθόνη ειναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Μη το μετράς ως καλύτερη οθόνη το ένα, 1-0. Εγω θα το μετράγα ως 5-0. Επίσης το software αλλάζει. Μη μπερδεύεται με τα windows mobile όπου το touch flo ήταν μεγάλο πλεονέκτημα. Βάζεις στο galaxy ένα launcher pro plus, και αμα έχεις όρεξη το κανείς καλύτερο και πρακτικοτερο απ' το sence. Μια απλή εγκατάσταση προγράμματος. Ούτε custom rom ουτε σπασιματα.

Δημοσ.

Στην πραγματικότητα, σε αυτό το επίπεδο τιμών το δηλιμα σου ειναι ανάμεσα σε desire hd και galaxy.

Το απλό desire τι το αναφέρεις; Δε συγκρίνεται με τα παραπάνω. Ειναι αρκετά χειρότερο.

Επίσης τα συμπεράσματα σου ειναι πολύ επιφανειακά. Πχ το απλό desire εχει απλή amoled, που σημαίνει ότι στον ήλιο δε θα βλέπεις τίποτα. Όταν βγήκε καλό ήταν, αλλά σήμερα δε θα το έπαιρνα με τίποτα απο τη στιγμή που πλέον υπάρχει το galaxy με super amoled, που εχει μεγάλη φωτεινοτητα και δεν εχει τέτοιο πρόβλημα. Άμα θές το απλό desire πάρτο μεταχειρισμένο ως φθηνή λύση. Αν πας σε καινούριο, απλά δεν το αγοράζεις σήμερα.

Το desire hd εχει αλλά συν σε σχέση με το galaxy αλλα και πλην. Τα πλην του ειναι μικρότερη μπαταρία και χειρότερη οθόνη. Τα συν του μεγαλύτερη οθόνη σε περίπου ίδιο μέγεθος ελαφρος γρηγορότερο , καλύτερο software και υποστήριξη, εξαιρετικά καλύτερο design (αλουμίνιο και όχι η πλαστικουρα του galaxy).

Τα ζυγιζεις τι ειναι ποιο σημαντικό για σένα και αποφασίζεις. Θα ήθελα να προτείνω το desire hd, αλλα κάθε φορά που βλέπω την οθοναρα του galaxy αλλάζω γνώμη. Αν το hd είχε super amoled με τα 1000 θα το πρότεινα.

Η καλύτερη οθόνη ειναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Μη το μετράς ως καλύτερη οθόνη το ένα, 1-0. Εγω θα το μετράγα ως 5-0. Επίσης το software αλλάζει. Μη μπερδεύεται με τα windows mobile όπου το touch flo ήταν μεγάλο πλεονέκτημα. Βάζεις στο galaxy ένα launcher pro plus, και αμα έχεις όρεξη το κανείς καλύτερο και πρακτικοτερο απ' το sence. Μια απλή εγκατάσταση προγράμματος. Ούτε custom rom ουτε σπασιματα.

οντως η καλυτερη οθονη ειναι σημαντικο πλαιονεκτημα,εγω ομως δεν ειδα την τρελη διαφορα!κ αυτο γιατι δεν βγηκα στον ηλιο,ουτε προκειται να κανω χρηση του κινητου ολη την ωρα με φατσα νταλα τον ηλιο!το λεω γιατι ολη λενε για την τρελη διαφορα της super amoled με την amoled υποβαθμιζοντας τοσο ουσιαστικα την δευτερη,ωστε στον απλο καταναλωτη δινεται η αισθηση οτι μονο αυτο μετραει!εγω ξαναλεω,προτιμω να θυσιασω την οθονη για την εμφανιση,καθως βρηκα τα htc πολυ πιο ομορφα απο το galaxy...σε σημειο δε,που θα ελεγα καλυτερα,οτι βρηκα το samsung πολυ πιο ασχημο απο τα αλλα!προσωπικη μου γνωμη ξαναλεω που ομως γ μενα μετραει πολυ.βεβαια,αν γινεται παραμετροποιηση στο περιβαλλον του samsung ομορφα κ ωραια,ειναι δελεαστικο σε συναρτηση με την πιθανη μειωση τιμης του(λογικα) με την ελευση του nexus.

τωρα για το htc hd δεν μιλησα καθολου,γιατι ξεφευγει τοσο απο θεμα χρηματων οσο κ απο θεμα διαστασεων.βρισκω το desire αυτην την στιγμη επειτα κ απο την αναβαθμιση σε 2.2 πολυ value for money...βεβαια ειναι κ το htc trophy στην μεση με κατασκευη αλλα και λειτουργικο που μου ενθουσιασε!δεν ξερω τι να διαλεξω,πραγματικα... :unsure: :rolleyes:

Δημοσ.

Πάντως με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα desire 380€ και galaxy 440€.

Σε αυτές τις τιμές value for money ειναι το galaxy γιατί ειναι κατα πολυ καλύτερο σαν hardware.

Αν δεν κάνω λάθος εχει και πολυ καλύτερη κάρτα γραφικών με ότι αυτο συνεπάγεται. Και κοιτά απο κανά φίλο σου πως φαίνεται το desire σε ανοιχτό χώρο. Στην Ελλαδα το μισό χρόνο εχει ηλιοφάνεια. Αν εμενες στη Γερμανια δε θα έπαιζε και τόσο ρόλο.

Για το design συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλα ειναι τόσο μεγάλη η διάφορα ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά που δε θα το λάμβαναν υπόψιν καθόλου. Βέβαια για καθέναν έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα διαφορετικά πράγματα. Πάντως ανάμεσα σε αυτά τα 2 θα έπαιρνα το galaxy ακόμα και αν το desire έκανε 300€.

Δημοσ.

Πάντως με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα desire 380€ και galaxy 440€.

Σε αυτές τις τιμές value for money ειναι το galaxy γιατί ειναι κατα πολυ καλύτερο σαν hardware.

Αν δεν κάνω λάθος εχει και πολυ καλύτερη κάρτα γραφικών με ότι αυτο συνεπάγεται. Και κοιτά απο κανά φίλο σου πως φαίνεται το desire σε ανοιχτό χώρο. Στην Ελλαδα το μισό χρόνο εχει ηλιοφάνεια. Αν εμενες στη Γερμανια δε θα έπαιζε και τόσο ρόλο.

Για το design συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλα ειναι τόσο μεγάλη η διάφορα ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά που δε θα το λάμβαναν υπόψιν καθόλου. Βέβαια για καθέναν έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα διαφορετικά πράγματα. Πάντως ανάμεσα σε αυτά τα 2 θα έπαιρνα το galaxy ακόμα και αν το desire έκανε 300€.

δεν εχεις κ αδικο..αυτην την στιγμη φανταζει ως η ιδανικη επιλογη το samsung..θα συμβιβαζομουν με μια μετρια εμφανιση,αν κερδιζα σε ολα τα αλλα οπως λες..ισως περιμενω 1 μηνα μηπως πεσουν καθολου οι τιμες..τοτε,ισως και να αγορασω το desire hd..ειναι ομως και το trophy7 στην μεση με s-lcd(κατωτερη βεβαια απο εκεινη του galaxy)και με wm7 που μου αρεσαν αρκετα θα ελεγα!και αψογο design!

Το Skype υπάρχει στο Android market κανονικά.

Swyped from my Galaxy S using Tapatalk.

υπαρχει,νομιζω ομως οτι δεν υποστηριζει βιντεοκληση..αν δεν κανω λαθος,μονο το ios του iphone4 υποστηριζει κατι τετοιο και μαλιστα πριν λιγες μερες εγινε αυτο διαθεσιμο!

Δημοσ.

Εναλλακτικό του Skype είναι το Fring που δοκιμασμένα κάνει βιντεοκλήσεις(over 3G & WiFi)

ανάμεσα σε SGS(Android 2.1) και i900 Omnia (custom WM6.5).

Δημοσ.

Προσωπικα δεν νομίζω ότι είναι και πολύ καλή περίοδος για κινητό. Βγαίνουν όπου να είναι πολύ καλύτερα Android και τα Windows 7 είναι πολύ χειρότερα με αυτα που προσφέρουν τα άλλα, από άποψη software. Το iPhone είναι περίπου στα ίδια λεφτά και προσφέρει παραπάνω. Θα το σκεφτόμουν για το nexus one μόνο και μόνο για το support, άλλα και πάλι δεν είμαι σίγουρος.

Εάν σκέφτεσαι για την εμφάνιση πάντως τα Android αλλάζουν πολύ easy χωρίς hacking. Μεταξύ αυτών που είσαι galaxy λέω. Μιας και μου την σπάνε 1 - 2 - 3 πράγματα του iPhone και δεν βλέπω να τα έχει διορθώσει η Microsoft είμαι πάντα προς android :-)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...