Προς το περιεχόμενο

HTC desire η SAMSUNG galaxy s η HTC 7 windws 7?

bi171184

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο απλός χρήστης δεν παίρνει iPhone. Όλα όσα περιγράφεις ως «απλά» δεν είναι απλά.

Απλά το μενού και γενικότερα η δομή του λειτουργικού iOS είναι τόσο απλουστευμένο(και συνεπώς καθόλου παραμετροποιήσιμο) που το χρησιμοποιεί και ένα μωρό.

Απλά ίσως επειδή ορισμένοι δεν θεωρούν τον εαυτό τους μωρό και θέλουν να έχουν ένα πραγματικό smartphone και όχι ένα trendy gadget, για αυτό να αποφασίζουν να ασχοληθούν με Android OS.

Για το ξυπνητήρι που τα έπαιξε με την αλλαγή του έτους στα iPhones το μάθατε;!

Ακριβώς τι ίδιο είχε συμβεί και με την αλλαγή θερινής/χειμερινής ώρας. Το αφήνω ασχολίαστο.

Swyped from my Galaxy S using Tapatalk.

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδη εγω ας πουμε που δεν τρελαινομαι για Android ειμαι μωρο?? :lol:

Ελα ρε φιλε ή οποιος δεν γινεται να αλλαζει στο κινητο του roms δεν εχει πραγματικο smartphone??

Ε κατσε λαγκαρε εσυ με το pinch to zoom και περιμενε μεχρι να ξεκολλησει το σουπερ smartphone σου ή χασε τη μερα σου και περνα roms για να μη λαγκαρεις..Και ας εδωσες 500 ευρα για να παρεις το Galaxy S..Και ξερω τι λεω γτ το ειχα..

Ασε μας εμας με τα αλλα λειτουργικα να ειμαστε μπεμπηδες.. :lol:

Edit: Μη χαρακτηριζεις..Ο καθενας κανει την επιλογη του για συγκεκριμενους λογους και για να τον βολευει..

Δημοσ.

επεξεργασια κειμενων(office-αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτη απο κινητο)

Σε ένα σημείο θα σταθώ επειδή είπες ότι θα δουλεύεις office.

Αν και το android σαφώς ανώτερο του windows mobile 6.5, τo quickoffice του εκτός ότι είναι μόνο για ανάγνωση και πρέπει να αγοράσεις και να εγκαταστήσεις την full έκδοση, για να λειτουργήσει όπως το office τουλάχιστον στο excel που δουλεύω εγώ, κάνω αλχημείες.

Άσε που τα αρχεία του quickoffice στον συγχρονισμό με το laptop τον κάνεις χειροκίνητα.

Ενώ με τα windows mobile 6.5 ξεκάθαρα και αυτόματα γινόταν ο συγχρονισμός όλων των ειδών των αρχείων.

Βέβαια δεν σου προτείνω τα windows mobile 6.5 αλλά με τα windows 7 που είναι πολύ καλύτερα δεν πιστεύω να έχεις τέτοια προβλήματα.

Δημοσ.

Δεν χαρακτήρισα κανέναν παραμόνο το κινητό.

Αν νοιώθεις την ανάγκη να το υπερασπιστείς, δικό σου θέμα.

Επίσης λυπάμαι που δεν λαγκάρω και δεν έχω περάσει ούτε μια ROM ακόμα.

Δεν υπάρχει λόγος να κυνηγάω την ταχύτητα με το χρονόμετρο μιας και δεν έχω το κινητό για το επιδεικνύω στις καφετέριες σε γνωστούς και φίλους.

Όπως και δεν υπάρχει λόγος με το που βγεί κάποιο επόμενο μοντέλο Galaxy S να πάω να το προπαραγγείλω σαν γνήσιο θύμα του marketing.

Για την ιστορία, μόνος σου χαρακτηρίστικες ως "μπέμπης".

Τρώγεστε για flame όμως.

Με το που διαπιστώσετε κάτι στραβό για άλλα κινητά αμέσως τα απαξιώνετε.Ο ορισμός των fanboys.

Όταν με το καλό φτάσω στα 60 τότε ίσως πάρω iPhone για τα φοβερά Voice Over και Zoom τα οποία ενεργοποιούνται και μόνα τους,

αλλά προς Θεού, δεν είναι bug του iOS!

Δημοσ.

Απλά ίσως επειδή ορισμένοι δεν θεωρούν τον εαυτό τους μωρό και θέλουν να έχουν ένα πραγματικό smartphone και όχι ένα trendy gadget, για αυτό να αποφασίζουν να ασχοληθούν με Android OS.

Αρα οσοι δεν εχουν Android θεωρουν τον εαυτο τους μωρο..

Δεν το γραψες εσυ αυτο? Αν οχι srry παω πασο..

Αν παρακολουθουσες τα μηνυματα εδω μεσα θα εβλεπες οτι δεν υποστηριζω κατι και το επιβαλλω απλα λεω τι μου αρεσει..Και λεω πως ο καθενας κανει την επιλογη του βαση αναγκων.

Αν αυτο για σενα ειναι fanboy τοτε αναρωτησου για το ποιος παει να κανει flame το θεμα..

Και για την ιστορια και γω θα λυπομουν αν μπορουσα να σε συναντησω και να σου δειξω ποσο λαγκαρεις σε σχεση με τα WP7 και τα Iphone..

Οσο για το galaxy δεν εχω να πω κατι το λενε οσοι το ειχαν..Τωρα εσυ υπαρχει και 1% πιθανοτητες να επεσες στην εξαιρεση πανω και εμεις σε ολα τα ελαττωματικα..

Και ξεκινησα να γραφω εδω για να πω την εμπειρια μου με τα WP7 και οχι για υπερασπιστω κατι!

Δημοσ.

Ο απλός χρήστης δεν παίρνει iPhone. Όλα όσα περιγράφεις ως «απλά» δεν είναι απλά.

Απλά το μενού και γενικότερα η δομή του λειτουργικού iOS είναι τόσο απλουστευμένο(και συνεπώς καθόλου παραμετροποιήσιμο) που το χρησιμοποιεί και ένα μωρό.

Για το ξυπνητήρι που τα έπαιξε με την αλλαγή του έτους στα iPhones το μάθατε;!

Ακριβώς τι ίδιο είχε συμβεί και με την αλλαγή θερινής/χειμερινής ώρας. Το αφήνω ασχολίαστο.

Προσπάθησε να διαβάζεις αυτά που γράφονται και όχι αυτά που θες.

So... επί του θέματος συμφωνούμε με geovard και συνεχίζουμε...

ΥΓ: Και για την ιστορία είχα το Trophy από τέλη Νοέμβρη στα χέρια μου και το iPhone 4 από τέλη Ιούλη λόγω δουλειάς.

Αλλά ΟΚ, iPhone rulezzz!

Δημοσ.

Απορω αφου ολοι ξερετε πως δεν υπαρχει τελειο λειτουργικο ή τελειο τηλεφωνο τι το ψειριζετε...Ολα ελλειψεις εχουν και τα πουλανε και σε τιμες ελλεεινες...

Παρτε εκει ενα βολευτειτε,να κανετε την δουλεια σας και μην το κουραζετε τσαμπα.

Δημοσ.

αφού πας στη μεγάλη κατηγορία καλύτερα να περιμένεις λίγο για τα κορυφαία LG optimus 2X η Νexus S. Αν είσαι τόσο ανυπόμονος πας σε Nexus One. το κύκνειο άσμα της microsoft με τα 7 δε μπορεί να ανταγωνιστεί τη gingerbread. όσο για το ios ουδέν σχόλιο

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

• Moderators
Δημοσ.

Αν είσαι τόσο ανυπόμονος πας σε Nexus One.

Γιατι θεωρεις το Nexus One ειναι καλυτερο απο το Galaxy και το Desire HD?

Δημοσ.

το Nexus one 2.2+ σε παρά πολλά benchmark είναι πρώτο και θεωρείται το ταχύτερο κινητό αυτή τη στιγμή

Δημοσ.

Δίκιο έχει ο giokspy. Δεν έχω χρησιμοποιήσει desire και galaxy αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το Nexus one :-)

Δημοσ.

αν και εχω την εντύπωση ότι κυκλοφόρησε το nexus s. τα wp7μόνο σε videos και review τα εχω δει αλλά δε με ενθουσίασαν. δεν είναι τόσο απαράδεκτα όπως τα προηγούμενα αλλα απέχουν ακόμα παρά πολύ από τη κορυφή!

Δημοσ.

ρε παιδια πριν 20 μερες κυκλοφορησε το nexus s και του λετε του παιδιου να παρει το nexus 1??? :lol: :lol:

το οποιο nexus 1 θεωρειται σχετικα ξεπερασμενο απο πλευρας hardware

τωρα οσον αφορα τους διαξιφσμους για συσκευες και λειτουργικα, περι ορεξεως... :)

Δημοσ.

το nexus s έρχεται στην ελλάδα κατά τα τέλη Φεβρουαρίου. προς το παρόν κυκλοφορεί μόνο αγγλία.

όσο για το hardware δεν έχει και τρέλες διάφορες από το nexus one

Δημοσ.

το κύκνειο άσμα της microsoft με τα 7 δε μπορεί να ανταγωνιστεί τη gingerbread. όσο για το ios ουδέν σχόλιο

Τα WP7 μετα τα 2 επερχομενα update ανετα θα συναγωνιζονται την gingerbread..

Οσο για το ios ανετα ακομα και τωρα..

Ενα λειτουργικο για smartphone απλα δε μπορει να γινει καλυτερο απ οτι ειναι το ios τωρα και τα WP7.Στο να τρεχει απροβληματιστα-αβιαστα-αβαδιστα και χωρις lag-mag-sag σε stock καταστασεις και με απειρο smoothness :lol: λεω μη παρεξηγηθω.

Το μονο που μπορει να κανει η google ειναι να προσπαθησει το android να το κανει εφαμιλλο και να προσελκυσει κοσμο με το customizing και τις ελευθεριες του που ηδη το κανει το δευτερο..

Απο κει και περα περι ορεξεως ειναι..

Και βεβαια τι hardware θα βαζουν οι εταιριες στις συσκευες τους ετσι ωστε να γινονται ολο και πιο γρηγορες.

Το nexus S θα ειναι εξαιρετικη συσκευη και ελπιζω η Sammy να εμαθε και να διορθωσε τα του galaxy S κατι το οποιο βλεπω να ειναι σιγουρο..

Πολυ πιθανο αν ειχα αυτο αντι για το galaxy να μη το αλλαζα..

Απλα και το iphone 4 τυγχανει να εινα μια εξαιρετικη συσκευη που το κοντραρει στα ισια..

Πολλοι περιμεναν κατι παραπανω απ τη Sammy με αυτη τη επισημη google συσκευη γιατι σε 6 μηνες αποτωρα θα αντιμετωπισει το iphone 5 και τοτε δε θα ναι τοσο ροδινα τα πραγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...