Προς το περιεχόμενο

HTC desire η SAMSUNG galaxy s η HTC 7 windws 7?

bi171184

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια με υγεια και αγαπη..

Μπαινω μονο και μονο για να πω τη γνωμη μου για τα WP7 μιας και μου κανανε δωρο ενα HTC Trophy χτες..

Λοιπον ειναι ενα λειτουργικο σαφως στη αρχη του αλλα αιωνες μπροστα σε σταθεροτητα απ το android και εφαμιλλο του iOS..

Θα παρει απ οτι διαβαζω μεγαλο update απ τη microsoft μεχρι των επομενο μηνα και θα εχει flash-copy paste-ελληνικο μενου-multitasking..Ανεξαρτητως συσκευης και οχι οπως το android που καποιες θα εχουν τη 2,3 και αλλες την 1,6..

Ελληνικο πληκτρολογιο εχει αφου το κατεβαζεις τσαμπα απ το marketplace και ειναι της vodafone..

Το marketplace ειναι ταχυτατα αναπτυσομενο διοτι βρηκα εφαρμογες μεσα που με εξεπληξαν ευχαριστα..

Αυτα τα ολιγα οποιος εχει απορια ας ρωτησει..

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λοιπον ειναι ενα λειτουργικο σαφως στη αρχη του αλλα αιωνες μπροστα σε σταθεροτητα απ το android και εφαμιλλο του iOS..

1) καλοριζικο

2) ΑΙΩΝΕΣ κιολας μπροστά,σε σταθερότητα ε? για εξηγησε μου το μου λιγο αυτο...

Διοτι εχω android και δεν ειχα το παραμικρό προβλημα τοσους μήνες.

Το αλλο παλι που ανεφερες περι εκδοσης android σε συσκευές ειχει να κανει με το μαρκετινγκ και τις πουστιες της εκαστοτε εταιριας.

Δε φταιει το android αν η SE κανει κομπινες για να πουλαει τις νεες συσκευές...

Δημοσ.

1) καλοριζικο

2) ΑΙΩΝΕΣ κιολας μπροστά,σε σταθερότητα ε? για εξηγησε μου το μου λιγο αυτο...

Διοτι εχω android και δεν ειχα το παραμικρό προβλημα τοσους μήνες.

Το αλλο παλι που ανεφερες περι εκδοσης android σε συσκευές ειχει να κανει με το μαρκετινγκ και τις πουστιες της εκαστοτε εταιριας.

Δε φταιει το android αν η SE κανει κομπινες για να πουλαει τις νεες συσκευές...

Η google φταιει που τους εδωσε το δικαιωμα να βαζουν τα χερακια τους..

Η microsoft τους τα χει ξεκοψει αυτα..Το λειτουργικο ειναι ενα και το αυτο..

Μολις πιασεις WP7 στο ενα σου χερι και το android σου στο αλλο ψηλαφησε τα ταυτοχρονα και πες αν αυτο το ανεπαισθητο lag που εβλεπα εγω στο galaxy ακομα και με την 2,2 υπαρχει στα WP7 ή στο iOS!!

Δημοσ.

Δε μιλάμε περι λαγκ,σαγκ,μαγκ...

Μιλησες για σταθεροτητα.Οποτε περιμένω να μου δώσεις ένα παράδειγμα στο οποιο το android δεν ειναι σταθερο,ή κολλάει ή ή ή για να το ελέγξω στο δικο μου.

Εκτος φυσικα και αν με το "σταθεροτητα λειτουργικου" εσύ εννοείς το ανεπαισθητο λαγκ,τοτε πάω πάσο.

Δημοσ.

Δε μιλάμε περι λαγκ,σαγκ,μαγκ...

Μιλησες για σταθεροτητα.Οποτε περιμένω να μου δώσεις ένα παράδειγμα στο οποιο το android δεν ειναι σταθερο,ή κολλάει ή ή ή για να το ελέγξω στο δικο μου.

Εκτος φυσικα και αν με το "σταθεροτητα λειτουργικου" εσύ εννοείς το ανεπαισθητο λαγκ,τοτε πάω πάσο.

Κατ αρχην σταθεροτητα λειτουργικου καταλαβαινεις τι λεμε??

Εχω περασει και απ τα 3 λειτουργικα και οταν μιλαω για σταθεροτητα μιλαω για την ομαλοτητα που μεταφραζονται οι ενεργειες του δακτυλου σου πανω στη οθονη και την ανταποκριση του λειτουργικου στις εντολες σου..Ειχε τυχει στο galaxy και οχι μονο αν κρινω τι εχω ακουσει εδω μεσα που το κινητο ειχε σταματησει να αποκρινεται για κανα λεπτο.και οχι μονο αυτο εννοειται..

Αυτο τουλαχιστον για μενα ειναι απαραδεκτο..Αν εσυ δεν εχεις πιασει περα απο android τιποτα αλλο στα χερια σου εκτος απο νοκια που αναβοσβηναν μονα τους το σιγουρο ειναι οτι δε με καταλαβαινεις..Θα με καταλαβεις οταν το κανεις..

Και το lag εχει να κανει με τη σταθεροτητα του λειτουργικου και το smoothness του touch..Ποσο καλοφτιαγμενο ειναι και ποσα τεστ εχουν τρεξει για το βγαλουν στη αγορα..

Σε αυτο ξεκαθαρα ευθυνεται η google που εδωσε το οκ να κανουν οτι γουσταρουν η sony,HTC,Samsung κλπ κλπ πανω στο λειτουργικο της..

Αλλα δε γινεται να κανει κατι αλλο κ ολας εφοσον θελει να λεγεται το λειτουργικο της οτι ειναι "ανοιχτο"..Το αν ειναι και ποσο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο!!

Δημοσ.

Εαν παρεις 100 ατομα και ρωτησεις "τι σημαινει σταθεροτητα λειτουργικου" και παρεις εστω και 5 απαντήσεις οτι σημαινει "ομαλοτητα που μεταφραζονται οι ενεργειες του δακτυλου σου πανω στη οθονη και την ανταποκριση του λειτουργικου στις εντολες σου" τοτε λοιπον έλα να σου αγοράσω μια νέα συσκευή.

Σταθερο λειτουργικό σημαινει πως δεν κολλάει χωρίς λογο,πως αντεχει τη βαρειά χρηση,το multitasking και και και και.

Πως για παράδειγμα λεω πως το symbian δεν ηταν σταθερο? ανοιγες ενα βιντεο με το P800 και μεχρι να κανεις εξοδο κολλαγε το κινητο,ένα τέτοιο πράγμα...

Τωρα για ολα τα υπολοιπα που λες,τα χεις δεί και προφανώς ισχύουν, αλλα σταθεροτητα λειτουργικου ΔΕΝ ειναι.

Δυστυχώς περα απο R380,P800,P990i και HTC δεν ετυχε να πιασω κατι αλλο στα χέρια μου.

Αυτά!

Δημοσ.

Δηλαδη εσενα κατα τη γνωμη σου η σταθεροτητα δεν εχει να κανει με την ανταποκριση του λειτουργικου στος εντολες σου και το παραδειγμα με το galaxy δεν φωτογραφιζει το προβλημα??

Ελα ρε φιλε εδω δε παιζουμε με τις λεξεις καταλαβαινεις πολυ καλα τι σου λεω.Οταν ενα κινητο κολλαει και σε multitasking και σε οτιδηποτε αλλο κανεις εχει να κανει με την ανταποκριση του λειτουργικου στις εντολες που δινεις..μη ξεχασω και αυτα που ξερω.Αυτα που λεω δε τα βγαλα απ το μυαλο μου.Για τα αυτονοητα μιλαω!

Αφου δεν εχεις πιασει κατι απ τα WP7 και ios σου προτεινω να το κανεις.Οπως και σου ειπα δε μπορεις να καταλαβεις αποψεις σα τις δικες μου αν δε το χεις κανει..Αρκει βεβαια να χεις ανοιχτο το μυαλο σου και να μην εισαι προκατειλημενος.

κανενα smartphone δεν ειναι τελειο..Τα android ειναι καλυτερα σε αλλου ειδους πραγματα.

θεμα επιλογων ειναι..Προφανως και αν ειχες symbian το android θα σου φαινεται ονειρο!

Δημοσ.

φιλε kakadi επειδη εσυ ειχες μια ασχημη εμπειρια με το galaxy s, δεν σημαινει οτι εχουν ολα τα android κινητα θεμα με το lag...

επισης το galaxy s μετα την αναβαθμιση του σε 2.2.1 πραγματικα δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα το ios σε θεμα smoothnes...

το λεω με πασα αντικειμενικοτητα...

τα windows σιγουρα ειναι παρα πολυ smooth

ΟΤΑΝ παρουν και τις αναβαθμισεις που αναφερεις θα το ξαναεξετασουμε...

προς το παρων μενουν "μεταξεταστεα"...

Δημοσ.

Χρονια πολλα φιλε Βασιλη να χαιρεσαι τη γιορτη σου κατ αρχην..

Επιασα και το Desire HD στα χερια μου και ειδα στις εναλλαγες των φωτογραφιων ή των οθονων και σε 2-3 αλλα μικροπραγματα δεν ηταν τοσο smooth..Δε ψαχνω να βγαλω απ τη μυγα ξυγκι..

Τα android εχουν κατι που δε με τραβανε προς το παρων δε ξερω..Και λογικο ειναι να με χαλαει με το παραμικρο γι αυτο το λογο.Τραυματικη παντως η εμπειρια με το galaxy γενικα παρολο που του φοραγα τη 2,2..

Δε ξερω αν μενουν μεταξεταστεα..Εγω παντως δεν εχω διαπιστωσει τρελα προβληματα..Σιγουρα ενας που θα θελει να κανει επεξεργασια εγγραφων ή να εχει flash θα προτιμησει ΤΩΡΑ κατι αλλο..Αλλα για ενα μεσο χρηστη πιστευω τα αλλα δεν εχουν να προσφερουν κατι παραπανω εκτος απο παραπανω εφαρμογες..

+ βεβαια οτι η microsoft εχει μιμηθει την apple και καλα εκανε και εφτιαξε ενα πολυ ποιοτικο marketplace και οχι το χαλι των android που βρισκεις οτι σκουπιδι φανταζεσαι!! :D

Εγω παντως αναμεσα σε Galaxy S και σε HTC Trophy διαλεγω με διαφορα το δευτερο γνωριζοντας απολυτα μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα των 2..

Αν εμπαινε το μηλο στη μεση μπαιναν στην ακρη και τα 2 αλλα δωρο ηταν τι να κανω?? B)

Παρε οποιο android θες με stock λειτουργικο και μπες ιντερνετ και κανε pinch-zoom αλλα κρατα και μια wp7 συσκευη στο αλλο χερι και κανε το ιδιο..Και πες μου αν αυτο που βλεπεις εχει το ιδιο αποτελεσμα ακομα και στο απειροελαχιστο lag..

Στο παραπανω δε μιλαω μονο απ την εμπειρια μου απ το galaxy!!

Υ.Σ. Τι να κανω δε φταιω εγω που το 3gs με κακομαθε..Και τωρα συνεχιζουν τα windows..

Δημοσ.

Δε ψαχνω να βγαλω απ τη μυγα ξυγκι..

Παρε οποιο android θες με stock λειτουργικο και μπες ιντερνετ και κανε pinch-zoom αλλα κρατα και μια wp7 συσκευη στο αλλο χερι και κανε το ιδιο..Και πες μου αν αυτο που βλεπεις εχει το ιδιο αποτελεσμα ακομα και στο απειροελαχιστο lag..

Εμενα παλι γιατι μου φαινεται οτι ψαχνεις να βγαλεις απο την μυγα ξυγκι; :P

Παρε αυτο που θα σε βολεψει εσενα καλυτερα.Π.χ. εμενα μ'αρεσει να πειραζω το κινητο μου,να του αλλαζω wallpapers,εικονιδια,τις θεσεις τους και γενικα να του βγαζω τα ματια!Σε ενα IOS ή σε ενα WP7 δεν θα μπορω να αλλαζω interface ουτε θα μπορω να του βγαζω τα ματια!Το ιδιο interface θα εχω συνεχεια.Αυτο μου φαινεται πολυ βαρετο.Εσενα απο την αλλη ομως σου αρεσει αυτο.Οποτε go for it και πες μας εντυπωσεις!!!

Δημοσ.

Οχι απ τη μυγα ξυγκι δεν προσπαθω να βγαλω φιλε μου..Απλα λεω αυτο που με πειραζει.

Για σενα αυτο που με πειραζει μπορει να ειναι απλο και συνηθισμενο και να μη σε πειραζει επειδη δινεις βαση περισσοτερο στη παραμετροποιηση και καλα κανεις..

Δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι ιδιοι και προφανως κανουμε διαφορετικες επιλογες..

Κραταω το "παρε αυτο που θα σε βολεψει εσενα καλυτερα"..

Δημοσ.

Οχι απ τη μυγα ξυγκι δεν προσπαθω να βγαλω φιλε μου..Απλα λεω αυτο που με πειραζει.

Για σενα αυτο που με πειραζει μπορει να ειναι απλο και συνηθισμενο και να μη σε πειραζει επειδη δινεις βαση περισσοτερο στη παραμετροποιηση και καλα κανεις..

Δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι ιδιοι και προφανως κανουμε διαφορετικες επιλογες..

Κραταω το "παρε αυτο που θα σε βολεψει εσενα καλυτερα"..

Καλα κανεις και κρατας αυτο αφου εσυ θα πληρωσεις την συσκευη,εσυ θα την χρησιμοποιεις οποτε ειναι καλυτερα να βολευει και να αρεσει σε σενα κι οχι σε μας! ;)

Κακα τα ψεματα τσαμπα το συζηταμε αφου οτι και να λεμε ειμαστε ολοι λιγο πολυ gadgetακηδες.Αλλαζουμε συχνα κινητα και ψαχνομαστε γενικα με ολα τα λειτουργικα.Το καλυτερο απ'ολα και το λεω σε ολους ειναι να πανε να δουν απο κοντα την ή τις συσκευες που τους αρεσουν και να κρινει ο καθενας μονος του τι του αρεσει και τι οχι.Δοξα το Θεο υπαρχουν πολλα μαγαζια που σε αφηνουν να "παιξεις" με τα κινητα.

Δημοσ.

Το Android ποτέ δεν θα γίνει Mac ή Windows. Ακριβώς γιατί είναι ελεύθερο στη φαντασία και στη δημιουργικότητα.

Πρότεινα στο γιό μου να τού αγοράσω το iphone και μόνο που δε με κυνήγησε. Όλη η παρέα του έχει κινητά με Android και σημειωτέον ότι σπουδάζουν σχετικό αντικείμενο. Ειναι στους ΗΜΜΥ στο πολυτεχνείο και εγώ τα παίζω άμα τους ακούω να μιλάνε γιά υλικά και λογισμικά.

Μού είπε ο λεβέντης λοιπόν ότι ήθελε το HTC Legend το οποίο και πήρε τότε και βέβαια κοντεύει να τού βγάλει τα άντερα. Η εξήγηση που μου εδωσε γιατί αρνήθηκε το iphone, είναι ότι πρώτον με τα χρήματα του αγοράζει δύο κινητά αλλά το βασικότερο που είπε ήταν: Να το κάνω τι? Να κάθομαι να το κοιτάζω? Εδώ οι καθηγητές στη σχολή τούς ζητούν να παιδευτούν πάνω στον ανοικτό κώδικα οπότε κατά κάποιο τρόπο τι κινητό είναι και ένα εκπαιδευτικό εργαλείο.

Τι θέλω να πω με αυτά? Μα το προφανές.Ότι δηλαδή ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του και όχι πάντα με κριήριο οικονομικούς περιορισμούς ή όχι, αγοράζει και χρησιμοποιεί αυτό που θα τον ευχαριστήσει γιά τη δουλειά που το θέλει.

Δημοσ.

Ο γιος σου ειναι τρανο παραδειγμα που και λογω σπουδων-επαγγελματος κυνηγαει κατι το διαφορετικο να πειραματιστει.Ειναι και το αντικειμενο του.πολυ λογικο. Αλλη κατηγορια βεβαια..

Εγω το βλεπω περισσοτερο οτι εχω μια συσκευη για να σερφαρω να μαθαινω τα νεα των φιλων μου και να ακουω μουσικη.

Δε μπορω να δωσω ολο μου το χρονο μου στο να ασχοληθω με τη συσκευη και να αφησω τη μηχανολογια (μηχανικος ειμαι) στα αζητητα..γιατι μετα προφανως δε θα χω να φαω..

Οποτε θεωρω τον εαυτο μου απλο χρηστη που ασχολειται εστω λιγο παραπανω..

Δημοσ.

Βασικά ναι, για όσους θέλουν να ασχολούνται με το λειτουργικό του κινητού, το android προσφέρει περισσότερα. Επίσης προσφέρει και μερικά πράγματα για όποιον θέλει να δώσει αρκετά λιγότερα χρήματα. Βέβαια η εμπειρία χρήσης δεν θα έχει καμία σχέση.

Παρόλα αυτά, μια ακριβή συσκευή με android, σε stock κατάσταση, συνήθως υπολείπεται λίγο (λίγο έως ελάχιστα) σε απόκριση σε σχέση με το iphone. Σε stock κατάσταση, είτε λόγω βαριού sense, είτε λόγω lag του rfs του galaxy (διορθώθηκε με 2.2.1, αν κάποιος δεν έκανε lagfix μόνος του).

Ίσως για όσους έχουν να δώσουν λίγα παραπάνω χρήματα απο όσο κάνει το SGS ή το DHD, και δεν θέλει να ασχοληθεί καθόλου με το τι παίζει με τις roms του android ή με kernels κτλ, που όχι μόνο θα του προσφέρουν ωραίες στιγμές αν είσαι τέτοιος τύπος, αλλά θα κάνουν και το κινητό σίγουρα πιο γρήγορο απο ότι όταν αγοράστηκε, τότε το iOS μάλλον είναι καλύτερη επιλογή. Πιο ξεκάθαρο, κτλ. Βέβαια πάλι υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να εκνευριστεί, όπως το itunes ή κάποια άλλα για τα οποία απαιτείται j/b, και δεν θα το κάνει όμως, αφού δεν θα έχει χρόνο να ψαχτεί κτλ....Γιατί, αν δεχτούμε οτι δεν θέλει να διαβάσει πχ πως κάνει lagfix ή πως βάζει custom rom στο SGS, τότε δεν θα κάνει και j/b. Δεν είναι πιο εύκολο το δεύτερο απο το πρώτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...