Προς το περιεχόμενο

Πώς σας φαίνετα η νεα εμφανιση

ALdaperan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

screenshotizs.png

καλησπέρα σας.. πρόσφατα το CosmoScience μεταφέρθηκε σε δικό του server για να είναι πιο άνετο , σε ευάερο και ευήλιο μέρος blum2.gif

Το CosmoScience είναι ενα site-blog που πραγματεύεται κυρίως επιστημονικά θέματα και θέματα αστρονομίας

αυτό που θα ήθελα απο εσάς είναι να μου πείτε τη γνώμη σας για το καινουριο site , αν σας αρέσει, τι δεν σας αρεσει, τι να αλλάξω κλπ κλπ

για να μπορέσω να το κάνω πιο εμφανίσιμο boast.gif

εδω το site : www.cosmoscience.gr good2.gif

Δημοσ.

screenshotizs.png

καλησπέρα σας.. πρόσφατα το CosmoScience μεταφέρθηκε σε δικό του server για να είναι πιο άνετο , σε ευάερο και ευήλιο μέρος blum2.gif

Το CosmoScience είναι ενα site-blog που πραγματεύεται κυρίως επιστημονικά θέματα και θέματα αστρονομίας

αυτό που θα ήθελα απο εσάς είναι να μου πείτε τη γνώμη σας για το καινουριο site , αν σας αρέσει, τι δεν σας αρεσει, τι να αλλάξω κλπ κλπ

για να μπορέσω να το κάνω πιο εμφανίσιμο boast.gif

εδω το site : www.cosmoscience.gr good2.gif

Το header μου θυμίζει κάτι σαν... Artisteer?

Δημοσ.

τι είναι το Artisteer ? blush.gif

για header προσπάθησα να βάλω μια εικόνα που να είναι οσο το δυνατόν πιο γενική για να μην περιορίζει το θέμα του site που ειναι επιστημονικά θέματα ... δεν μπορούσα να σκεφτώ κατι καλυτερο .. δοκίμασα διάφορα και κατέληξα στους κεραυνους wizard.gif

Αν έχεις κάποια πρόταση ευχαριστως να ακουσω good.gif

Δημοσ.

Άνοιξα νέα ενότητα στην κεντρική σελίδα του blog με τίτλο : ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΛΙΚΟ

στην ενότητα αυτή θα μπορούμε να προσθέτουμε οποιο βιβλίο,περιοδικο,ντοκυμαντέρ επιστημονικού περιεχομένου έχουμε βρει ενδιαφέρον!!!

Σκοπός είναι να δημιουργήσουμε μια βάση με το πιο ενδιαφέρον υλικό οπου θα μπορούμε να ανατρέχουμε good2.gif

Ηδη εγω σε λίγο θα προσθέσω κάποια πράγματα good.gif

Δημοσ.

Μια χαρά!! Αν θες κανε και τα permalinks να είναι Seo Friendly γιατι το url παιζει σημαντικο ρολο στις μηχανες αναζήτησης.Δηλαδη αντι για P=573 να μετατραπεί σε /mousiki-epistimi.

Δημοσ.

Μια χαρά!! Αν θες κανε και τα permalinks να είναι Seo Friendly γιατι το url παιζει σημαντικο ρολο στις μηχανες αναζήτησης.Δηλαδη αντι για P=573 να μετατραπεί σε /mousiki-epistimi.

εγινε και αυτο :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...