ALdaperan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 καλησπέρα σας.. πρόσφατα το CosmoScience μεταφέρθηκε σε δικό του server για να είναι πιο άνετο , σε ευάερο και ευήλιο μέρος Το CosmoScience είναι ενα site-blog που πραγματεύεται κυρίως επιστημονικά θέματα και θέματα αστρονομίας αυτό που θα ήθελα απο εσάς είναι να μου πείτε τη γνώμη σας για το καινουριο site , αν σας αρέσει, τι δεν σας αρεσει, τι να αλλάξω κλπ κλπ για να μπορέσω να το κάνω πιο εμφανίσιμο εδω το site : www.cosmoscience.gr
eNs_99 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 καλησπέρα σας.. πρόσφατα το CosmoScience μεταφέρθηκε σε δικό του server για να είναι πιο άνετο , σε ευάερο και ευήλιο μέρος Το CosmoScience είναι ενα site-blog που πραγματεύεται κυρίως επιστημονικά θέματα και θέματα αστρονομίας αυτό που θα ήθελα απο εσάς είναι να μου πείτε τη γνώμη σας για το καινουριο site , αν σας αρέσει, τι δεν σας αρεσει, τι να αλλάξω κλπ κλπ για να μπορέσω να το κάνω πιο εμφανίσιμο εδω το site : www.cosmoscience.gr Το header μου θυμίζει κάτι σαν... Artisteer?
ALdaperan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 τι είναι το Artisteer ? για header προσπάθησα να βάλω μια εικόνα που να είναι οσο το δυνατόν πιο γενική για να μην περιορίζει το θέμα του site που ειναι επιστημονικά θέματα ... δεν μπορούσα να σκεφτώ κατι καλυτερο .. δοκίμασα διάφορα και κατέληξα στους κεραυνους Αν έχεις κάποια πρόταση ευχαριστως να ακουσω
tempo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 μπράβο συνέχισε την καλή δουλειά.... σίγουρα καλύτερο απο το προηγούμενο!
million_voices Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 οι κεραυνοί μου θυμίζουν Τέσλα ναι αρα οτι πρεπει για ενα τετοιο site μια χαρα οπως και το παλιοτερο
ALdaperan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Άνοιξα νέα ενότητα στην κεντρική σελίδα του blog με τίτλο : ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΛΙΚΟ στην ενότητα αυτή θα μπορούμε να προσθέτουμε οποιο βιβλίο,περιοδικο,ντοκυμαντέρ επιστημονικού περιεχομένου έχουμε βρει ενδιαφέρον!!! Σκοπός είναι να δημιουργήσουμε μια βάση με το πιο ενδιαφέρον υλικό οπου θα μπορούμε να ανατρέχουμε Ηδη εγω σε λίγο θα προσθέσω κάποια πράγματα
antonisid Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρά!! Αν θες κανε και τα permalinks να είναι Seo Friendly γιατι το url παιζει σημαντικο ρολο στις μηχανες αναζήτησης.Δηλαδη αντι για P=573 να μετατραπεί σε /mousiki-epistimi.
ALdaperan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρά!! Αν θες κανε και τα permalinks να είναι Seo Friendly γιατι το url παιζει σημαντικο ρολο στις μηχανες αναζήτησης.Δηλαδη αντι για P=573 να μετατραπεί σε /mousiki-epistimi. εγινε και αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.