Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ενεργοποίησης κάρτας ήχου

alekos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους

εχω το εξης προβλημα ,στο pc χρησιμοποιω εξωτερικη καρτα ηχου η οποια συνδεεται με usb και η οποια λειτουργει χωρις κανενα προβλημα ,εαν θελω ομως να χρησιμοποιησω την καρτα ηχου που εχει το motherboard τοτε εχω προβλημα διοτι ενω την δειχνει ενεργη δεν εχω καθολου ηχο ,πηγα και εκανα disable απο το βιος την εξωτερικη μηπως την βλεπει σαν default αλλα το προβλημα παρεμεινει γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει drivers εχει περασμενους κανονικα το motherboard ειναι new ...

Δημοσ.

καλημερα και παλι

θα ηθελα να ειμαι λιγο πιο λεπτομερης ,τα windows ειναι χp ,στο βιος η καρτα ηχου ειναι ενεργη κανονικα και φαινεται στις συσκευες στο συστημα ειναι ολα οκ ,στο πινακα ελεγχου εαν ειναι αποσυνδεδεμενη η καρτα ηχου η εξωτερικη αναγραφει δεν υπαρχει καμια συσκευη ηχου και ολα ειναι γκρι δηλαδη δεν εχω δυνατοτητα επιλογης ,δοκιμασα να περασω drivers απο την αρχη και αφου ολοκληρωθηκε η διαδικασια παλι ειχα μηνημα δεν υπαρχει συσκευη ηχου ,η καρτα του motherboard Λειτουργουσε κανονικα το προβλημα προεκυψε μολις εγκατεστησα την εξωτερικη δεν νομιζω να εχει καει η κατι τετοιο αλλιως δεν θα λειτουργουσε καμια απο τισ υπολοιπεσ θυρες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...