timoboll Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 παιδια εκανα την διαδικασια με τα recovery για να ερθει το laptop στην αρχικη του κατασταση, αλλα εχω ενα προβλημα ανοιγει κανονικα μου λεει να γραψω κωδικο ολα κομπλε γραφω κωδικο ανοιγει και μολις ανοιγει δεν δουλευουν τα πληκτρα στο πληκτρολογιο τι λετε να φταιει μηπωσ εχω πατησει κανα κουμπι που το κανει αυτο??????? help
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δες στο site του κατασκευαστή μήπως έχει drivers πληκτρολογίου. Δοκίμασε με ένα usb πληκτρολόγιο αν έχεις για να δεις αν έτσι λειτουργεί. Δες και στον πίνακα ελέγχου αν όλες οι συσκευές είναι εγκατεστημένες σωστά. Επίσης μπες σε ασφαλή λειτουργία και δες αν εκεί δουλεύει το πληκτρολόγιο. Οι λάπτοπ δεν έχουν συνήθως πλήκτρο που να απενεργοποιεί το πληκτρολόγιο, μόνο το touchpad.
popeye68 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Πήγαινε και στην διαχείριση συσκευών και κοίτα αν στο "πληκτρολόγιο" έχει κίτρινο ερωτηματικό που σημαίνει ότι λείπει driver.
timoboll Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 παιδια δεν το εχω δει ακομα λογικα δικιο εχετε αλλα 1)πως γινεται οταν παταω κωδικο να δουλευουν ??και 2)οταν εκανα τα recovery εμπαιναν μονοι τους οι drivers ελεος παντως με αυτο το κολολαπτοπ 2 μηνες το εχω και ολο μαλακιες γινονται την αλλη φορα το ειχα στην σχολη και πηγα να βαλω ενα προγραμμα και μπλοκαρε παλι. το toshibα L555-123 μην το παρει κανενας χαχα αα παιδια και αλλη μια ερωτηση αμα μπουν οι drivers μετα γινεται ξερω γω να βγουν πιο καινουριοι drivers και να τουσ βαζει μονο του το συστημα του πσ?? και τελος τα updates τι αφορουν και πως βρισκονται τι αφορουν εννοω internet η θεματα του πσ???
timoboll Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Πήγαινε και στην διαχείριση συσκευών και κοίτα αν στο "πληκτρολόγιο" έχει κίτρινο ερωτηματικό που σημαίνει ότι λείπει driver. διαχείριση συσκευών που το εχει αυτο??
timoboll Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δες στο site του κατασκευαστή μήπως έχει drivers πληκτρολογίου. Δοκίμασε με ένα usb πληκτρολόγιο αν έχεις για να δεις αν έτσι λειτουργεί. Δες και στον πίνακα ελέγχου αν όλες οι συσκευές είναι εγκατεστημένες σωστά. Επίσης μπες σε ασφαλή λειτουργία και δες αν εκεί δουλεύει το πληκτρολόγιο. Οι λάπτοπ δεν έχουν συνήθως πλήκτρο που να απενεργοποιεί το πληκτρολόγιο, μόνο το touchpad. και με ασφαλη δεν δουλευουν παλι
ice25 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 φίλε μου δεν σου φταίει το laptop για τα προβλήματα... να προσεχείς τι προγράμματα βάζεις..για το ζήτημα με το πληκτρολόγιο παντός κάποια ρύθμιση θα είναι... την διαχείριση συσκευών σε win7 τα βρίσκεις με δεξί κλικ εκεί που λέει ο υπολογιστής μου(my computer). σε win xp το βρίσκεις στο πίνακά ελέγχου-σύστημα-διαχείριση συσκευών.
popeye68 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 διαχείριση συσκευών που το εχει αυτο?? Να υποθέσω ότι έχεις Win7. Έναρξη > πίνακας ελέγχου > διαχείριση συσκευών. Σου έχει κανένα κίτρινο ερωτηματικό σε κάποια συσκευή; Για τις ενημερώσεις τώρα (updates). Έναρξη > πίνακας ελέγχου > windows updates > έλεγχος για ενημερώσεις. Αν βρει καινούργιες ενημερώσεις κάνε τις εγκατάσταση. Για να είσαι σίγουρος ότι είναι εντάξει με ενημερώσεις το laptop πρέπει να πας και στο site της toshiba. Πήγαινε εδώ, βάλε τον τύπο του laptop, λειτουργικό καιότι άλλο σου ζητήσει για να σου κατεβάσει τυχόν καινούργιους drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.