1ronma1den Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα σας και καλες γιορτες σε ολους! εχω καποιες ταινειες στον υπολογιστη μου και θελω να τις "καψω" σε cd ή σε dvd.. το προβλημα ειναι ομως οτι αρκετες απο τις ταινειες μου ειναι 701 ,702 , 705 δηλαδη γυρω στο 700 αλλα στα CD που ειναι 700αρια δε γινεται να τα καψω γιατι ειναι 1,2 MB μεγαλυτερα! δηλαδη για 1,2 mb δεν μπορω να τα καψω. αυτο που ζητω ειναι ενα προγραμμα να κοβει το βιντεο,(εστω αυτο το λιγο που χρειαζεται για να χωρεσει στο CD) και να μην χανει την ποιοτητα του ,ωστε να φτασει στα 700 mb και να το χωρεσω.. Γιατι ειναι κριμα τωρα να χαλαω 4,7gb(DVD) για 1-2 ταινειες ... ευχαριστω εκ των προτερων..
TheELF Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Όταν μιλάμε για τόσα λίγα περισσότερα MB η καλλίτερη λύση είναι να ενεργοποιήσεις το overburn.
1ronma1den Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Όταν μιλάμε για τόσα λίγα περισσότερα MB η καλλίτερη λύση είναι να ενεργοποιήσεις το overburn. δεν εχω το NERO...
TheELF Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Πάψε να είσαι τόσο αρνητικώς, πες ποιο πρόγραμμα έχεις,είναι πάρα πολλά αυτά που έχουν overburn(μην πω όλα).
1ronma1den Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Πάψε να είσαι τόσο αρνητικώς, πες ποιο πρόγραμμα έχεις,είναι πάρα πολλά αυτά που έχουν overburn(μην πω όλα). νομιζω εχω το Ashampoo Burning Studio 6(FREE) αλλα εγω τα καιω απλα με drag n' drop μεσα στο φακελο του δισκου και παταω "Εγγραφη κενου Δισκου" .. δεν χρεισιμοποιουσα κανενα προγραμμα μεχρι τωρα.. μονο το ashampoo εχω και απο οτι θυμαμαι δεν το εχω χρεισιμοποιησει ποτε..
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Ένα cd κάνει πόσο, 20 λεπτά το ένα; Ένα dvd πόσο, 30 λεπτά; Σε ένα cd θα βάλεις 1 ταινία, κόστος 20 λεπτά ανά ταινία. Σε ένα dvd θα βάλεις 6 ταινίες (και όχι 1-2) των 700ΜΒ, κόστος 5 λεπτά ανά ταινία. Και τι θα κάνεις για τις ταινίες πάνω από 800ΜΒ; Δύο cd ανά ταινία; Κόστος 40 λεπτά. Απλά μαθηματικά. Πάντως για να κόψεις avi δες το AviDemux (δωρεάν). Φορτώνεις το avi, αφήνεις Video και Audio στο Copy και στο Format βάλε το ίδιο με το αρχείο που φόρτωσες, π.χ. AVI. Μαρκάρεις αρχή με το A, τέλος με το B και πας File->Save video και σώζεις το νέο πλέον βίντεο.
1ronma1den Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Ένα cd κάνει πόσο, 20 λεπτά το ένα; Ένα dvd πόσο, 30 λεπτά; Σε ένα cd θα βάλεις 1 ταινία, κόστος 20 λεπτά ανά ταινία. Σε ένα dvd θα βάλεις 6 ταινίες (και όχι 1-2) των 700ΜΒ, κόστος 5 λεπτά ανά ταινία. Και τι θα κάνεις για τις ταινίες πάνω από 800ΜΒ; Δύο cd ανά ταινία; Κόστος 40 λεπτά. Απλά μαθηματικά. Πάντως για να κόψεις avi δες το AviDemux (δωρεάν). Φορτώνεις το avi, αφήνεις Video και Audio στο Copy και στο Format βάλε το ίδιο με το αρχείο που φόρτωσες, π.χ. AVI. Μαρκάρεις αρχή με το A, τέλος με το B και πας File->Save video και σώζεις το νέο πλέον βίντεο. φιλε το σκεφτηκα και εγω αυτο.. πηγα να το δοκιμασω με 3-4 διαφορετικα DVD και recordable και rewriteable απο ολα. αλλα το προβλημα ειναι οτι πανω απο 2 ταινιες σε 1 DVD κολαει και δεν τις παιζει ουτε στο dvd player ,ουτε στο PS3 ...επισης το εχω σκεφτει αλλιως.. 1cd=1 ταινια.. κατι σαν συλλογη πως να στο πω .. το AVIDEMUX οταν κοψω το βιντεο θα μεινει ιδια ποιοτητα ηχου/βιντεο και θα μειωθει το μεγεθος? γιατι οτι προγραμμα εχω προσπαθησει απλα η δεν το κοβει , η χαλαει η ποιοτητα , η τα κανει ολα και μεγαλωνει το μεγεθος.. εγω απλα θελω να το κοψω αρχη και τελος (ξερετε τιτλοι τελους ,αρχης κτλπ) ωστε να φτασω το επιθυμητο 700 και κατω mB..
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Στο demux, αν ορίσεις copy σε εικόνα και ήχο δεν θα εφαρμόσει απολύτως καμία επανακωδικοποίηση και το τελικό αρχείο θα έχει τις ίδιες ακριβώς ιδιότητες του αρχικού. Αυτό που λες ότι δεν παίζει τις ταινίες όταν είναι παραπάνω από 2 με παραξενεύει. Τα avi τα γράφεις σαν δίσκος δεδομένων ή εφαρμόζεις κάποια μετατροπή; Πάντως και 2 avi να βάλεις σε ένα dvd πάλι σε συμφέρει. Για εγγραφές προτείνω το CDBurnerXP (δεν είναι μόνο για xp). Free και πολύ καλό. Έχει και portable έκδοση χωρίς εγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.