Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson VH 300 Bluetooth Headset

nadware1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200504915193&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Από την μικρή μου εμπειρία σε ηλεκτρονικές αγορές, φαίνεται γνήσιο.

Με τιμή περίπου 16€, συγκριτικά με την τιμή στην Ελλάδα (πάνω από 24€), νομίζω ότι αποτελεί προσφορά...

Δημοσ.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200504915193&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Από την μικρή μου εμπειρία σε ηλεκτρονικές αγορές, φαίνεται γνήσιο.

Με τιμή περίπου 16€, συγκριτικά με την τιμή στην Ελλάδα (πάνω από 24€), νομίζω ότι αποτελεί προσφορά...

Καλημερα

16 λιρες Αγγλιας = 18,85 περιπου 19 ευρω και ο πωλητης εχει 99,2% ;)

Δημοσ.

Καλημερα

16 λιρες Αγγλιας = 18,85 περιπου 19 ευρω και ο πωλητης εχει 99,2% ;)

Έχεις δίκιο για την ισοτιμία, αλλά με το 99,2% τι εννοείς;

Ότι είναι αναξιόπιστος;

Δεν αξίζει η διαφορά του 30% περίπου;

Δημοσ.

Έχεις δίκιο για την ισοτιμία, αλλά με το 99,2% τι εννοείς;

Ότι είναι αναξιόπιστος;

Δεν αξίζει η διαφορά του 30% περίπου;

Αν προσθεσεις και πιθανη εγγυηση που ισως χρειαστεις ?

Πιο ακριβα θα σου βγει ;)

Δημοσ.

Αν προσθεσεις και πιθανη εγγυηση που ισως χρειαστεις ?

Πιο ακριβα θα σου βγει ;)

Γνήσια προϊόντα που αγοράζονται από Ε.Ε., δε καλύπτονται από εγγύηση επίσημου κατασκευαστή;

Αν είναι έτσι, τότε πιθανόν να μην αξίζει, αλλά είσαι σίγουρος ότι ισχύει;

Δημοσ.

Πραγματικά τώρα, για 5 ευρώ διαφορά θα μπεις στην διαδικασία να το παραγγείλεις απο το net;

Ναι, γιατί όχι...

Εαν είναι γνήσιο, έρθει στο σπίτι και μου στοιχίσει 30% φτηνότερα, δε βλέπω το λόγο να μη το κάνω.

Δημοσ.

Ναι, γιατί όχι...

Εαν είναι γνήσιο, έρθει στο σπίτι και μου στοιχίσει 30% φτηνότερα, δε βλέπω το λόγο να μη το κάνω.

Καλά τα ποσοστά δεν λέω... Αν δηλαδή κάτι κοστίζει 1 ευρώ και το βρεις 0,50 στο net ( 50% έκτπωση !!!) θα μπείς στην διαδικασία να το πάρεις απο το net;

Δημοσ.

Καλά τα ποσοστά δεν λέω... Αν δηλαδή κάτι κοστίζει 1 ευρώ και το βρεις 0,50 στο net ( 50% έκτπωση !!!) θα μπείς στην διαδικασία να το πάρεις απο το net;

ΝΑΙ.

Εαν μπορώ να αγοράσω το ίδιο προιόν, χωρίς να βγω από το σπίτι μου, να μου έρθει σε 1 εβδομάδα και σε τιμή 50% κάτω...

Δημοσ.

ΝΑΙ.

Εαν μπορώ να αγοράσω το ίδιο προιόν, χωρίς να βγω από το σπίτι μου, να μου έρθει σε 1 εβδομάδα και σε τιμή 50% κάτω...

Σωστόοοοος!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...