johnis1996 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 προκειται να αγορασω ένα laptop και έχω καταλήξει στο HP G62-b95ev . πιστεύωότι είναι πολύ καλό για αυτά που ζητάω. γενικότερα όμως ποιά είναι η γνώμη σας για την HP σαν εταιρεία?
jason88 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 μαστορα ποσα θεματα εχει ανοιξει!? τεσπα. θα σου ελεγα να μεινεις μακρια απο HP φορητους. κοιτα για toshiba, lenovo, dell
johnis1996 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 μαστορα ποσα θεματα εχει ανοιξει!? τωρα που μου το θύμησες, επειδή είμαι καινούριος, πως διαγράφεις κάποιο θέμα?
xristoforos89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 τι χρηση θες να του κανεις; η HP εχει βελτιωθει αλλα ο ενας χρονος μονο εγγυηση ειναι ενα επιπλεον προβλημα.
johnis1996 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 τι χρηση θες να του κανεις; η HP εχει βελτιωθει αλλα ο ενας χρονος μονο εγγυηση ειναι ενα επιπλεον προβλημα. γιατί όλοι λέτε ότι είναι μειονέκτημα ο ένας χρόνος εγγύησης, τι μπορεί να πάθει το laptop αν το προσέχεις?? οσο για τη χρήση... κάποιες φορες απαιτητικές εφαρμογές, σπάνια παιχνίδια, office , μουσική(virtual dj...)...
xristoforos89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 γιατί όλοι λέτε ότι είναι μειονέκτημα ο ένας χρόνος εγγύησης, τι μπορεί να πάθει το laptop αν το προσέχεις?? οσο για τη χρήση... κάποιες φορες απαιτητικές εφαρμογές, σπάνια παιχνίδια, office , μουσική(virtual dj...)... τι να παθει;! ηλεκτρονικο μηχανημα ειναι.τι σημαινει; οτι δεν παθαινει τιποτα;;αν ηταν ετσι, ολοι θα παιρναμε κατι εφορου ζωης.. επισης προτιμας μετα τον 1ο χρονο να εισαι με τον φοβο μηπως παθει κατι ή θες να εχεις ησυχο το κεφαλι σου;
jason88 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 ενας χρονος ειναι λιγος για φορητους. χαλανε ευκολα...
spiounos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Οποιαδήποτε εγγύηση κάτω από ένα χρόνο είναι παράνομη, διότι δεν εναρμονίζεται με την αντίστοιχη ευρωπαϊκή οδηγία. Άρα και μόνο για το "γαμώτο" δεν πρέπει να αγοράζετε από εταιρείες που δίνουν 1 χρόνο εγγύηση.
jason88 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 σωστο. συμφωνα με την ευρωπαικη οδηγια λοιπον και η HP εχει 2χρονια εγγυηση αλλα γι αυτους που το κυνηγησουν λιγο το θεμα...
xristoforos89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 σωστο. συμφωνα με την ευρωπαικη οδηγια λοιπον και η HP εχει 2χρονια εγγυηση αλλα γι αυτους που το κυνηγησουν λιγο το θεμα... οσο και να το κυνηγησεις, πολυ δυσκολα θα βρεις το δικιο σου. Πιο πολλα θα χασεις απο δικηγορους κλπ, παρα θα κανεις δουλεια..
johnis1996 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 ενας χρονος ειναι λιγος για φορητους. χαλανε ευκολα... εγω δεν μπορω να διατυπώσω την ίδια άποψη γιατι δεν ξέρω πολύ καλά από φορητούς. εχω όμως πολλούς φίλους που έχουν φορητούς για πάρα πολλα χρόνια και δεν έχουν πάθει τίποτα απολύτως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! είμαι σε μεγάλο δίλλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.