Προς το περιεχόμενο

Lenovo G560

jason88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το touchpad ok..αν και δεν προκειται να το δεχτουν πισω αλλα ισως σου κανουν αντικατασταση-επιδιορθωση(το δευτερο ειναι πιθανοτερο).

η μπαταρια τι εχει;Νομιζω πως τωρα το πρωτοανεφερες.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το τσεκαρα και δεν φαινεται το παραμικρο.

που να φανει δηλαδη κιολας? ειπαμε δεν εχει warranty seals.

τις βιδες τις εχω αφησει ανεγγιχτες.

Θελω πολυ να σε αμφισβητησω , ειδικα στο θεμα με τις βιδες γιατι οσο προσεκτικος κ να εισαι , οταν ασκεις ροπη με το κατσαβιδι ροπη για να ξεβιδωθουν , χανουν ελαχιστα το επιτηδες μικρης αντοχης μαυρο χρωμα που εχουν μεσα στις εγκοπες (στον σταυρο) ενω σε περιπτωσεις που μου εχουν τυχει , οι βιδες εχουν κ μια μπλε ουσια στις βολτες (λιπαντικο -seal) που επισης προδιδει το ανοιγμα.

Τωρα αναλογα με την εταιρια , αναλογα κ οι ανοχες (πχ για τους turbo-x δεν υπαρχει κανενα προβλημα αν ο ιδιοκτητης ανοιξει το καπακι για αναβαθμιση μνημης , σκληρου).

το touchpad και η μπαταρια να μη δουλευουν οπως θα επρεπε ειναι σοβαροι λογοι επιστροφης και αντικαταστασης.

ειδικα για φορητο μιας βδομαδας.

Ο κωτσοβολος θα σε παραπεμψει στην αντιπροσωπια της lenovo και εκει θα δουν πως ολα ειναι οκ. Αρα δωρο αδωρο.

Οι επιλογες πλεον ειναι δυο. Τις ξερουμε ηδη. over and out

Δημοσ.

το touchpad δε νομιζω να διορθωνεται.

ειναι ενα μονο εμφανισιακα ομορφο. λειτουργικα ειναι χαλια.

αν το αλλαξουν θα βαλουν ενα της ιδιας εταιριας που ειναι χαλια

και το επισημο φορουμ της lenovo ειναι γεματο απο χρηστες που παραπονουνται γιαυτο.

οχι για την μπαταρια το ανεφερα και πριν.

απλα δε προσδιορισα το προβλημα.

ενω ειναι καινουργια μου κραταει απο σημερα μονο 40 λεπτα και αν ηταν τοσα. δε ξερω γιατι...

θα το ξανακοιταξω.

Δημοσ.

Θελω πολυ να σε αμφισβητησω , ειδικα στο θεμα με τις βιδες γιατι οσο προσεκτικος κ να εισαι , οταν ασκεις ροπη με το κατσαβιδι ροπη για να ξεβιδωθουν , χανουν ελαχιστα το επιτηδες μικρης αντοχης μαυρο χρωμα που εχουν μεσα στις εγκοπες (στον σταυρο) ενω σε περιπτωσεις που μου εχουν τυχει , οι βιδες εχουν κ μια μπλε ουσια στις βολτες (λιπαντικο -seal) που επισης προδιδει το ανοιγμα.

Τωρα αναλογα με την εταιρια , αναλογα κ οι ανοχες (πχ για τους turbo-x δεν υπαρχει κανενα προβλημα αν ο ιδιοκτητης ανοιξει το καπακι για αναβαθμιση μνημης , σκληρου).

Ο κωτσοβολος θα σε παραπεμψει στην αντιπροσωπια της lenovo και εκει θα δουν πως ολα ειναι οκ. Αρα δωρο αδωρο.

Οι επιλογες πλεον ειναι δυο. Τις ξερουμε ηδη. over and out

not so fast. ειπαμε ημουν προσεκτικος. τις ξεβιδωσα πολυ αργα και με πανακι στο κατσαβιδι.

ουτε το χρωμα εφυγε [και αν εφυγε εχω μαρκαδορο με λεπτη μυτη] ουτε και το γαλαζιο seal που μονο οι 2 κεντρικες ειχαν.

Δημοσ.

το touchpad δε νομιζω να διορθωνεται.

ειναι ενα μονο εμφανισιακα ομορφο. λειτουργικα ειναι χαλια.

αν το αλλαξουν θα βαλουν ενα της ιδιας εταιριας που ειναι χαλια

και το επισημο φορουμ της lenovo ειναι γεματο απο χρηστες που παραπονουνται γιαυτο.

ενω ειναι καινουργια μου κραταει απο σημερα μονο 40 λεπτα και αν ηταν τοσα. δε ξερω γιατι...

θα το ξανακοιταξω.

αφου εισαι τοσο σιγουρος,γυρισε το πισω!

αλλα πιστευω πως πιο μεγαλη θα ειναι η ταλαιπωρια σου παρα η επιτυχια της ολης υποθεσης.

Δημοσ.

not so fast. ειπαμε ημουν προσεκτικος. τις ξεβιδωσα πολυ αργα και με πανακι στο κατσαβιδι.

ουτε το χρωμα εφυγε [και αν εφυγε εχω μαρκαδορο με λεπτη μυτη] ουτε και το γαλαζιο seal που μονο οι 2 κεντρικες ειχαν.

Εσυ ξερεις καλυτερα. Μακαρι να ειναι ετσι.

θα το ξανακοιταξω.

Η μπαταρια θελει 3 κυκλους πληρους αποφορτισης - φορτισης για να δειξει την σωστη της διαρκεια.

Τεσπα. Αν θελεις να παιξεις παιχνιδια με καποιον φορητο τοτε τη λυση στην ειπα.

Αν οχι τοτε την λυση την εχεις πει μονος σου.

Δημοσ.

λοιπον απο onboard καρτες γραφικων μακρυα αν και στο toshiba l650-12p intel hd graphics παιζει και 1080 και αρκετα παιχνιδια απροβληματιστα

οσο για την δυναμη επεξεργαστη http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i5-430M-Notebook-Processor.23750.0.html

γιατι λενε πολλοι θεωριες B)

Δημοσ.

παιδες ας ειμαστε αισιοδοξοι.

εμενα δε με χαλαει να το κρατησω το laptop.

σιγουρα μεσα σε 3χρονια ομως θα το εχω αλλαξει με την εγγυηση που εχω.

2χρονια lenovo + 1 απο τον κωτσο.

θα κανω 2τηλεφωνα σε κωτσο και αντιπροσωπεια να δω τι θα μου πουν και βλεπουμε.

ευχαριστω για τις απαντησεις ολων σας :)

Δημοσ.

λοιπον πηρα τηλ στον κωτσο και μου λενε το αλλαζουν κατευθειαν με doa!

αμεση αντικατασταση, επιστροφη χρηματων κτλ!

Σας το ειπα ας ειμαστε αισιοδοξοι!

Οποτε θα ριξω παλι μια προσεκτικοτερη ματια για toshiba, dell και lenovo και βλεπουμε.

Στεναχωριεμαι ομως γιατι εχει επωνυμα parts. Oθονη led samsung. Mεχρι και οι ψυκτρες ειναι cooler master.

Η ποιοτητα κατασκευης και το φινιρισμα ειναι αψογα. Κριμα...

Δημοσ.

Πως σας φαινονται τα παρακατω?

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10093921&cmicc=skroutz

http://www.shopcenter.gr/pegasus/products01/show00.php?code=310124&pcode=SHOW_PROD310124

Το δευτερο εχει καλυτερη καρτα γραφικων ομως η μεγαλυτερη οθονη του dell θα με βολευε καλυτερα.

Αλλωστε δεν παιζω και πολλα παιχνιδια σε pc. Εχω ps3 γι αυτο το σκοπο.

Δημοσ.

Αρα τελικα μια χαρα.(εκπλησομαι ευχαριστα με την αντιμετωπιση απο κωτσοβολο-ειλικρινα δεν θα το περιμενα)

Και τωρα σε ερωτησεις:

1. Απο που θα τον παρεις? Απο κωτσοβολο ή θα παρεις πισω τα χρηματα?

2. Τελικα θες να παιζεις παιχνιδια ή οχι και αν ναι τι ειδους? Αν δεν θες τελικα γιατι τον δινεις πισω?

3. Ποια θα ειναι συνολικα η χρηση? Ταινιες/ιντερνετ/κτλ?

4. Μεχρι ποσα χρηματα δινεις?

Δημοσ.

1. Δεν εχω προβλημα να αγορασω απο κωτσο παλι. Κανει πολλες ατοκες δοσεις και με συμφερει. Το ιδιο θελω και απο αλλα καταστηματα οπωσδηποτες!

2. Θελω φυσικα να παιζω παιχνιδια απλα δεν παιζω τοσο συχνα. Προτιμω racing παιχνιδια, εξομοιωτες και λιγοτερο στρατηγικης. Αντε να βαλω και κανενα shoot em up!

3. Χρηση: Καθημερινα internet και εφαρμογες γραφειου, επεξεργασια εικονας, ταινιες με συνδεση σε TV και projector.

4. Χρηματα μεχρι 800 το πολυ 900 ευρω. Δεν θελω να παω παραπανω αν και θα το θελα δεν μπορω κιολας... Ειμαι χρεωμενος.

Δημοσ.

1. Δεν εχω προβλημα να αγορασω απο κωτσο παλι. Κανει πολλες ατοκες δοσεις και με συμφερει. Το ιδιο θελω και απο αλλα καταστηματα οπωσδηποτες!

2. Θελω φυσικα να παιζω παιχνιδια απλα δεν παιζω τοσο συχνα. Προτιμω racing παιχνιδια, εξομοιωτες και λιγοτερο στρατηγικης. Αντε να βαλω και κανενα shoot em up!

3. Χρηση: Καθημερινα internet και εφαρμογες γραφειου, επεξεργασια εικονας, ταινιες με συνδεση σε TV και projector.

4. Χρηματα μεχρι 800 το πολυ 900 ευρω. Δεν θελω να παω παραπανω αν και θα το θελα δεν μπορω κιολας... Ειμαι χρεωμενος.

http://funbazaar.skroutzstore.gr/p.Dell-Inspiron-15R-Core-i3-370M-2-40-GHz-15-6-TFT-LED-ALOUMINIO.287420.html

Δημοσ.

Καλο, θα παρω τηλεφωνο στο καταστημα και αν κανουν ατοκες δοσεις θα το συγκρινω με το 17αρι και θα αποφασισω.

edit: η τιμη ειναι απολυτου μετρητης μου ειπαν. το εχει αλλο καταστημα που να κανει δοσεις κατα προτιμηση ατοκες?

Αργησα λιγο γιατι εψαχνα μια ωρα...

Λοιπον κατεληξα σε ενα μοντελο. Περναμε λιγω τα 900Ε αλλα νομιζω αξιζει: http://www.skroutz.gr/s/284654/Sony-Vaio-VPC-EC3M1E-BJ.html

Προσων η οθοναρα , o i5 και η 5650...τι λες?

Φαινεται καλο φορητο αλλα δεν ξερω καθολου για Sony... Επιπλεον η τιμη ειναι τσουχτερη. Μαλλον βγαινει εξω απο το παιχνιδι.

Θα ελεγα να προτιμησω Dell για τα καλα χαρακτηριστικα και το πολυ καλο service.

Ασχετη ερωτηση για Dell: Γινεται να τους παω σκληρο δισκο μεγαλυτερης χωρητικοτητας και να μου εγκαταστησουν το oem bundle εκει αντι για τον εργοστασιακο σκληρο? Η να τους πω απλα αλλαχτε μου τον δισκο [για να μην χασω την εγγυηση, μπορω και μονος να το κανω] και να περασω Win7 Pro 64 αντι για home?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...