Προς το περιεχόμενο

Lenovo G560

jason88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλημερα και τις ευχες μου στο φορουμ.

Προσφατα αγορασα το φορητο της υπογραφης μου.

Ειναι αρκετα καλο και επωνυμο laptop αλλα δεν εχει ολα οσα ηθελα.

Ηθελα φορητο της συγκεκριμενης εταιριας να δοκιμασω και για να παρω καλυτερα χαρακτηριστικα

θα επρεπε να ανεβω και αρκετα σε τιμη.

Ας μη το κακολογω ομως.

Εχει φοβερη samsung led οθονη, πολυ ομορφο σχεδιασμο, καλο επεξεργαστη και μνημες και γενικα ειναι πολυ προσεγμενο.

Για να μην πολυλογω εχω ενα μικρο θεματακι με το touchpad.

Το καθετο scrolling σαν να κολλαει και η ιστιοσελιδα κατεβαινει μετα απο αρκετες προσπαθειες.

Μπηκα στις ρυθμισεις του, κοιταξα πειραξα την ταχυτητα αλλα δεν ειδα βελτιωση. Τι να κανω?

Επισης θα ηθελα την γνωμη σας για την καρτα γραφικων του. Διαβασα οτι ειναι entry-level ενω περιμενα κατι καλυτερο.

Δεν εχω δοκιμασει ακομα να παιξω καμια υψηλης αναλυσης ταινια.

Δοκιμασα ομως ενα παιχνιδι και στα γραφικα σε μεσαιο επιπεδο η κατασταση ηταν ψιλοχαλια.

Ετσι σκεφτηκα για αναβαθμιση με κατι καλυτερο και πωληση της υπαρχουσας.

Ξερει κανεις αν μπορω ομως να κανω αναβαθμιση στην καρτα γραφικων ή μηπως ειναι ενσωματωμενη και την πατησα?

Ευχαριστω.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βρε τι έχετε πάθει όλοι ξαφνικά....?

Αλλαγή gpu σε λαπ-τοπ δεν υφίσταται..!

Σε ταινίες δεν θα έχεις πρόβλημα, ωστόσο (όπως διαπίστωσες και μόνος σου) από παιχνίδια μην περιμένεις και πολλά.

Τέλος, για το touchpad, τσέκαρε αν έχει οδηγούς και κάντους επανεγκατάσταση...

Δημοσ.

Πως δεν υφισταται? Εχω και το acer 5920g και καρτα γραφικων αλλαζεις ευκολα και απλα. Το εχω ανοιξει αρκετες φορες.

Απλα το lenovo λεω να μη το ανοιξω ακομη. Εχω 3χρονια εγγυηση και δεν θελω να τα χασω.

Τωρα για το θεμα του touchpad διαβασα στο επισημο φορουμ οτι ειναι γενικοτερο το προβλημα με τα συγκεκριμενα touchpad.

Aλλοι επιστρεφουν το φορητο εξαιτιας του!

Δοκιμασα με τους drivers αλλα γενικοτερα ενω εχει ωραια υφη το touchpad ειναι gtp. Δε το περιμενα αυτο απο την ibm.

Λετε να φταινε οι κινεζοι!?

Και κατι ακομα θα ηθελα να ρωτησω απο καποιο ποστ που διαβασα εδω μεσα.

Ενας i5 2.4GHz ειναι ισοδυναμος με core2duo στα ιδια χερτζ?

Δημοσ.

Φίλε μου, άλλο το να βγάλεις την κάρτα (πχ επειδή κάηκε)και να βάλεις μια ίδια και άλλο να βάλεις κάποιο καλύτερο μοντέλο..!

Και ειδικά στο lenovo που αγόρασες, η κάρτα είναι on board, οπότε απλά (δυστυχώς) ξέχασε το...

τωρα για αυτό:

Και κατι ακομα θα ηθελα να ρωτησω απο καποιο ποστ που διαβασα εδω μεσα.

Ενας i5 2.4GHz ειναι ισοδυναμος με core2duo στα ιδια χερτζ?

Ε, δεν έχω να πω κάτι... Όποιος το έγραψε ας δικαιολογήσει την απάντηση του...

Δημοσ.

δεν αντεξα, σηκωθηκα , ανοιξα τα φωτα, πηγα στο σαλονι, πηρα το κατσαβιδι και προσεκτικα το ανοιξα!

warranty seals δεν υπαρχουν ευτυχως απλα προσεξα με τις βιδες μην αφησω σημαδια.

μαλλον εχεις δικιο. ειναι το chip κατω απο την ψυκτρα της coolermaster ή κανω λαθος?

27122010071.th.jpg

Δημοσ.

Φίλε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αυτό που λέει liakjim...

Βάλε καμια αγγελία εδω μέσα αν θέλεις...

Όλο και κάποιος θα βρεθεί....

Δημοσ.

οχι ρε παιδια καθηστε καλα, σιγα μη βαλω αγγελια φορητο μιας βδομαδας!

το πολυ πολυ να το επιστρεψω στην εταιρια για αλλαγη.

απο κωτσοβολο το πηρα. σαυτους το επιστρεφω ή στην αντιπροσωπεια?

Δημοσ.

Αν το δεχθούν και σου δώσουν πίστωση, τυχερός θα είσαι...

Στην αντιπροσωπία δεν υπάρχει περίπτωση να στο αλλάξουν, αν δεν έχει βλάβη..!!

Δημοσ.

μπα οχι σιγα μη το δεχτει και ο κωτσος αν δεν εχει προβλημα. αφου εχει ανοιχτει και τρεχει μια χαρα.

αν το αποφασισω θα προφασιστω το touchpad και την μπαταρια οτι εχουν προβλημα αλλα δεν δεχομαι επισκευη παρα μονο αντικατασταση με νεο.

δυσκολο το βλεπω ομως. μαλλον θα συμβιβαστω γιατι ειναι καλο φορητο.

ειδικα αν παιζει HD απροβληματιστα.

για gaming θα περιοριστω στο ps3 και αργοτερα ισως χτισω desktop θα δειξει...

Δημοσ.

Μεγαλο λαθος που το ανοιξες. Οσο προσεκτικος κ να ησουν , θα φανει (ειδικα σε αυτους που ξερουν).

Αλλα τελικα αναρωτιεμαι. Γιατι ανοιξες θεμα με το φορητο σου? Αφου παλι του κεφαλιου σου κανεις.

Η καρτα δεν αλλαζει -> Τελικα το ανοιξα. Οντως δεν αλλαζει (παει η εγγυηση και αμεσα ενα 30% της αξιας του)

Πουλα το -> Σιγα μη το πουλησω. Θα το γυρισω πισω κ θα το δεχτουν (Εδω γελαμε)

Δεν παιζει παιχνιδια -> Τελικα θα το κρατησω.

Sorry για την επιθεση απλα νιωθω οτι παιζεις με την νοημοσυνη μου και για τον χρονο που σπαταλησα...

Υ.Γ. Θα μπορουσες να τον πουλησεις λοιπον (αν δεν τον ειχες ανοιξει σιγουρα θα μπορουσες για 600Ε, τωρα ποσο δεν ξερω) και με αλλα 90Ε να πηγαινες εδω: http://www.skroutz.gr/s/298037/Lenovo-IdeaPad-Y560-320GB.html με μικροτερο επεξεργαστη και σκληρο αλλα καρτα γραφικων που φυσαει...(ειρωνια που κοστιζουν ακριβως το ιδιο ε?)

Δημοσ.

μαστορα το τσεκαρα και δεν φαινεται το παραμικρο.

που να φανει δηλαδη κιολας? ειπαμε δεν εχει warranty seals.

τις βιδες τις εχω αφησει ανεγγιχτες.

αν θες βαζουμε και στοιχημα οτι η εγγυηση δεν χανεται.

ουτε καν η αξια του επεσε. μην υπερβαλλεις.

επισης δε παιζω με κανενος νοημοσυνη.

τι ειναι τοσο αστειο δηλαδη που γραφεις εδω γελαμε?

αν τους δωσω σοβαρους λογους επιστροφης οπως ανεφερα φυσικα και θα το δεχτουν πισω.

ουτε εγραψα οτι τελικα θα το κρατησω. ειπα μαλλον θα συμβιβαστω επειδη ειναι καλο φορητο.

καθολου ειρωνια που τα δυο λαπτοπ κοστιζουν σχεδον το ιδιο...

Δημοσ.

αν τους δωσω σοβαρους λογους επιστροφης οπως ανεφερα φυσικα και θα το δεχτουν πισω.

εναν σοβαρο λογο μπορεις να μου πεις;

γιατι πιστευω πως ειναι πολυ δυσκολο(εως ακατορθωτο) να το δεχτουν πισω.

και τι θα το κανουν εκεινοι μεταχειρισμενο λαπτοπ;

Δημοσ.

το touchpad και η μπαταρια να μη δουλευουν οπως θα επρεπε ειναι σοβαροι λογοι επιστροφης και αντικαταστασης.

ειδικα για φορητο μιας βδομαδας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...