atmo_koz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας Είμαι μεταξύ των dell, turbo-X ή Toshiba, (μέχρι 750€) κι ένα από τα κριτήρια επιλογής είναι το καλύτερο - γρηγορότερο σέρβις. Το θέλω κυρίως για δουλειά και δεν είναι να μένεις χωρίς υπολογιστή για πολύ καιρό... Μπορείτε να μου μεταφέρετε γνώμες, προτάσεις κι εμπειρίες για το θέμα? Ευχαριστώ...
ss13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Dell , τους παίρνεις τηλέφωνο και έρχονται και το βλέπουν !! http://www.insomnia.gr/topic/393473-dell-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%BF-dell/
liakjim Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξερω για τις αλλες 2, αλλα αν εισαι κοντα σε καποιο πλαισιο ,τοτε μεσα σε 4 ωρες αλλα οχι πανω απο 24 ,εχεις υπολογιστη.
herc2k8 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 dell ερχονται στην επομενη εργασιμη και το φτιαχνουν μπροστα σου συνηθως toshiba ta ανταλακτικα ερχονται απο το εξωτερικο συνηθως και καθυστερουν περιπου 10 εργασιμες turbo το πολυ 2-3 μερες αν ειναι προβλημα σε μητρικη. αν ειναι προβλημα σε οπιοδηποτε αλλο ανταλακτικο περιπου 4 ωρες. αν ειναι προβλημa σε λειτουργικο ολα τα φορητα μπορουν να ειναι ετοιμα απο 4 ωρες εως μια μερα το πολυ προσωπικη αποψη η dell με διαφορα ειναι καλυτερη back up να παιρνεισ συχνα γιατι αν γινει τιποτα οι τιμες γιαν ασου κανουν ανακτηση τα δεδομενα ειναι αρκετα τσουχτερες ( και παιρνει αρκετο περισοοτερο χρονο για επισκευη) γυρω στα 80 αν ειναι οκ ο δισκος και αν εχει προβλημα ο δισκος και πασ σε εταιρια ανακτησης...αστο 8α δουλευεις κανα 2 μηνες γαι τα δεδομενα σου και αν τα παρεις
cxmgp Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Dell ! http://www.insomnia.gr/topic/393473-dell-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%BF-dell/
panos2000gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Η Dell και το ΠΛΑΙΣΙΟ (turbo-x) έχουν το ταχύτερο service από αυτά που αναφέρεις. Πάντως ποτέ δεν θα επέλεγα καινούργιο υπολογιστή με αποκλειστικό και μοναδικό κριτήριο το καλύτερο ή ταχύτερο service. Προσωπικά ούτε τα turbo-x, ούτε τα dell (πλην των premium models) με συγκινούν ιδιαίτερα γιατί έχω άλλα κριτήρια στην επιλογή μηχανημάτων. Επίσης νομίζω ότι ένας πραγματικός επαγγελματίας, όπου ο υπολογιστής αποτελεί εργαλείο δουλειάς γι'αυτόν, θα πρέπει πάντα να έχει backup μηχάνημα για να κάνει την δουλειά του (στις μέρες μας με 200-300 ευρω βρίσκεις πολύ καλά μηχανήματα ελαφρώς μεταχειρισμένα).
leukonas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Dell και από εμένα,έρχονται την επόμενη εργάσιμη και η επισκευή γίνεται στον χώρο σου ότι και αν προϋποθέτει αυτή.
stivi1981 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 dell και απο μενα χωρις δευτερη σκεψη...προσωπικη μου αποψη παντα
atmo_koz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια... Τελικά πήρα αυτόν: Link μετά απο εκτεταμένη έρευνα αγοράς, σε αυτή την τιμή δεν βρήκα καλύτερα χαρακτηριστικά...(με 2 χρόνια εγγυηση) Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα και να βγάλει τα λεφτά του...έτσι κι αλλιώς οι λάπτοπ έχουν γίνει "ακριβό αναλώσιμο"...
panos2000gr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 μετά απο εκτεταμένη έρευνα αγοράς, σε αυτή την τιμή δεν βρήκα καλύτερα χαρακτηριστικά...(με 2 χρόνια εγγυηση) Υπάρχει...καλύτερη ποιότητα κατασκευής, καλύτερη κάρτα γραφικών και φοβερά jbl ηχεία. http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10094641&cmicc=skroutz
liakjim Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Τωρα του εκανες την καρδια περιβολι. Αλλα δυστυχως εχεις δικιο. Ακυρη αγορα το Turbo-X οταν υπαρχει ο Lenovo.
carib Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Είναι δυνατόν να γίνεται σύγκριση σε θέμα ποιότητας ανάμεσα σε turbo-x και dell ή toshiba? Σαν να λέμε mercedes, BMW ή lada.... Απο service ψηφίζω dell. Έρχονται σπίτι σου και στο επισκευάζουν επί τόπου χωρίς πολλά πολλά. Και το πλαίσιο είναι πολύ γρήγορο στα turbo-x όμως αν πάρεις dell μάλλον δεν θα τους χρειαστείς ποτέ ενώ με το turbox κατά πάσα πιθανότητα θα τα λες τακτικά με το service του πλαισίου.... Τα Lenovo δεν ξέρω τι λένε από service όμως μας έρχονται ελάχιστα (ενώ turbox-toshiba πάρα πολλά και dell αρκετά) οπότε ή δεν χαλάνε ή έχουν πολύ καλό service...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.