DJJordan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 καλησπέρα και χρόνια πολλά, διαθέτω win7 και τελευταία πρόσεξα ότι η ροδέλα στο (ασύρματο) ποντίκι, αντί να κάνει scroll τις σελίδες, αυξομειώνει την ένταση του ήχου, δεν έχω ιδέα πως να το επαναφέρω και δεν με βολεύει καθόλου χωρίς scroll..
N0tisOO7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Χρησιμοποίησε το InteliPoint και εισάγεις μοντέλο από το ποντίκι που έχεις και καθορίζεις τη ροδέλα να κάνει Middle Clik.
DJJordan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 δεν ξέρω αν θα δουλέψει, το ποντίκι δεν είναι microsoft, ευχαριστώ πάντος.
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μήπως έχεις κάποιο πρόγραμμα με το ποντίκι που έχεις εγκαταστήσει; Δες και από τον πίνακα ελέγχου στις ρυθμίσεις του ποντικιού. Επίσης, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν είναι ms το ποντίκι σου. Εγκατέστησε το πρόγραμμα της ms και όρισε ότι έχεις intelipoion optical π.χ. http://www.microsoft.com/uk/hardware/download/download.aspx?category=MK EDIT: Μόλις το δοκίμασα με ένα logitech mouse το οποίο δήλωσα σαν Basic optical και δουλεύει μια χαρά. Σου δίνει αρκετές επιλογές για τα πλήκτρα. Το κουμπί της ροδέλας το όρισα σαν Middle Click.
N0tisOO7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Όπως σωστά γράφει ο micos000 και διαφορετικής μάρκας να είναι μπορεί να πετύχει με InteliPoint, αρκεί να διαλέξεις το αντίστοιχο ποντίκι της microsoft μ'αυτό που έχεις, πχ με 3 πλήκτρα ή χωρίς ροδέλα ή πιο ειδικά ασύρματο με 3 πλήκτρα κτλ. Αν δεν πετύχει κοίταξε για drivers ποντικιού της μάρκας που έχεις, για να 'σαι πιο σίγουρος.
DJJordan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 το τελευταίο διάστημα, έτυχε για λίγο να εγκαταστήσω άλλο ποντίκι και άλλη κάρτα ήχου, αλλά τώρα έχω και πάλι τα αρχικά, πριν κάνω αυτές τις ενέγειες, η ροδέλα έκανε κανονικά scroll σε σελίδες - παράθυρα, και zoom στις φωτογραφίες, αλλά δεν πείραζε την ένταση ήχου, το ποντίκι είναι σετ με πληκτρολόγιο (από γνωστό κατάστημα) και δεν αναγράφεται πουθενά ο κατασκευαστής, στους drivers δεν υπάρχει ρύθμιση σχετικά με το τι λειτουργίες κάνει η ροδέλα, δοκίαμασα με intelipoint, αλλά ο,τι drivers βρήκα που να ταιριάζουν, είναι μόνο για xp ή vista, και δεν μπαίνουν..
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί δεν μπαίνουν; Τι λειτουργικό έχεις; Δεν το αναφέρεις πουθενά. Αν έχεις 7, στο λινκ που σου έδωσα έχει ένα τετράγωνο στην μέση της σελίδας που λέει για win7.
DJJordan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 τα 7 έχω, το λέω πάνω-πάνω, βρήκα νεότερους drivers του ποντικιού, έχει εναλαγή λειτουργίας scroll ή ένταση ήχου, αλλά επιλέγοντας scroll εξακολουθεί να ελέγχει την ένταση, έβαλα και intelipoint drivers για win7 αλλά λέει ότι δεν ανιχνεύτηκε ποντίκι της microsoft
micos000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό εκτός ίσως αν έχει το πρόγραμμα οδήγησης ήχου κάποια ρύθμιση για κάτι τέτοιο. Εμένα πάντως μου το δέχεται το πρόγραμμα της ms το mouse.
popeye68 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 δοκίαμασα με intelipoint, αλλά ο,τι drivers βρήκα που να ταιριάζουν, είναι μόνο για xp ή vista, και δεν μπαίνουν.. Δοκίμασε για Vista. Ότι κάνει για τα Vista ταιριάζει και σε Win7. Aπλά οι κατασκευαστές βαριούνται;; να βγάλουν για Win7 και δεν ανανεώνουν το site τους.
DJJordan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 τελικά το έλυσα σήμερα το πρόβλημα, δεν ήταν θέμα driver, έψαξα σε διάφορα ξένα forum και βρήκα ότι έπρεπε να πατήσω παρατεταμένα ένα κουμπάκι: CPI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.