DKNI Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μιας και ανεφερε καποιο παιδι παλαιοτερα για δουλεια USA... ...οσο το ειχα ψαξει πριν κανα χρονο ηταν αρκετα δυσκολο να πας εκει αν δεν εχεις τουλαχιστον την αδεια εργασιας στις ΗΠΑ (οχι το να σου πουνε Οκ για τη θεση ή να βρεις θεση, απλα ειναι μεγαλος κοπος και σε χρονο και σε εξοδα να φερει η εταιρεια καποιον που δεν εχει work visa) Εχει κανεις πιο updated γνωμη? Προφανως δεν αναφερομαι σε παιδια που εχουν πχ την υποκοοτητα ή πηγαν σαν φοιτητες. Υπαρχει καποιος που να πηγε στις ΗΠΑ για δουλεια χωρις να εχει καποιο ιδιαιτερο advantage (διαβατηριο ΗΠΑ ή να κέρδισε την Migration lottery ή να πηγε σαν φοιτητης ή οτιδήποτε) για να μας πει ποιο καναλι ακολουθησε?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 μάλιστα σε ευχαριστώ για το info με τα key strings δεν ήξερα ότι τα πάντα είναι automated - νόμιζα ότι οι head hunters ασχολούνται προσωπικά - ακόμη σου εύχομαι καλή επιτυχία στην αναζήτηση σου - έχω εδώ έναν τρελό παλιό RF αν είναι θα τον ρωτήσω για σένα.
Finn Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δυστυχώς κανείς δε θα ασχοληθεί μαζί σου. Σκοπός τους ειναι να στειλουν όσο πιο πολλούς γίνεται για διαφορες θέσεις ώστε να παρουν την προμήθεια.Είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει. Κι αν σε πάρουν τηλεφωνο παίζει να μιλανε γρήγορα για να προλαβουν να παρουν κι άλλους Εγω θα κάνω προσπάθεια ακόμη ένα μήνα, διαβαζω παραλληλα ώστε να προσθέσω κι αλλά στο cv και βλέπουμε! Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 ελπίζω μέσα στον μήνα να σου χαμογελάσει η τύχη και να σε πάρουνε φίλε μου
PavelX Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Έχω ένσημα 7 ετών στην Ελλάδα και τώρα μεταναστεύω στην Αγγλία (έχω βρει δουλειά). Μπορώ να μεταφέρω αυτά τα ένσημα εκεί; Ή πάει-χάθηκαν;
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Γινεται συμψηφισμος νομιζω... Οταν ειναι να παρεις συνταξη θα μετρησουν..
MichalisT Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Αν μεταναστεύσεις και μετά ξεκινήσεις να ψάχνεις δουλειά, κάνεις υπερτεράστια μαλακία. Γνώμη μου. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι φέτος θα μεταναστεύσω και γω (δεν προσανατολίζομαι στην Αγγλία) αλλά πρώτα θα κλείσει το θέμα της δουλειάς και μετά θα μαζέψουμε το σπίτι. Όλα είναι θέμα καλής οργάνωσης. Αν υπάρχει κάποιος γνωστός μπορείς να μετακομίσεις και να ψάχνεις δουλειά απο κοντά. Απο την άλλη αν δουν πάνω σε βιογραφικό διεύθυνση απο άλλη χώρα είναι δύσκολο να ασχοληθούν. Ψάξε στο google για sites με δουλειές που σε ενδιαφέρουν. Ενα καλό site είναι το www.monster.co.uk. Φυσικά υπάρχουν αρκετά που μπορείς να βρείς ψάχνωντας. Συνιστώ επίσης την δημιουργία προφίλ στο LinkedIn. Είναι πολύ χρήσιμο. Εγώ πάντως είμαι ικανοποιημένος απο τη ζωή μου στην Αγγλία.
skipperas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα, εγώ ψάχνω από την Αθήνα που βρίσκομαι δουλειά Ι.Τ στην Αγγλία εδώ και 3 μήνες και δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρων τίποτα - δεν μου δίνουνε καμία σημασία - (και φαντάσου έχω τελειώσει και Αγγλικό Πανεπιστήμιο στο Ι.Τ). Στέλνω αρκετά CV μετά τους τηλεφωνώ σε recrutment agencies και ούτε καν δεν μου απαντάνε στα email. Κατά την γνώμη μου ΛΥΣΗ μέσω ιντερνετ ΔΕΝ παίζει είναι πολύ δύσκολο - ως απίθανο. Ξέρει κανένας αν υπάρχουν γραφεία που σου βρίσκουνε δουλειά στο ΙΤ στην Αγγλία και μετά σου κρατάνε τον 1 η τους 2 πρώτους μισθούς??? Δηλαδή πληρώνεις - Αν ναι ποια είναι αυτά τα γραφεία???????????????????? Έχω ψάξει δεν υπάρχουν πουθενά... - Μόνο έτσι γιατί τα άλλα γραφεία ούτε καν ασχολούνται. Ακόμη αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει (έχει κάποια ΙΤ θέση κλπ) θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Ευχαριστώ Γιώργος Από Αθήνα Ξεθάβω το θέμα για να μην ανοίγω άλλο.. Έχω ακούσει από αρκετούς (παρ'όλα αυτά δεν έχω ζητήσει να μάθω λεπτομέρειες) αυτό που λέει ο φίλος από πάνω. Αντζέντηδες- recruitment agencies - whatever όπου πληρώνεις ΕΣΥ, και όχι πχ ένας εργοδότης που ψάχνει να καλύψει θέση, για να σου βρούν δουλειά. Έχει κανείς εμπειρία με το θέμα? Είναι απατεωνιά? Γιατί ακούγεται too good to be true. Με μια γρήγορη αναζήτηση στον γούγλη, δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο..
hlt Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρω από φίλους Ισπανούς που δουλεύουν Αγγλία για τέτοιους ατζέντηδες οι οποίοι τους κλίνουν συνεντεύξεις.
Iris_89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ο σύζυγος ξεκίνησε την αποστολή cv τέλη Ιουλίου σε ΙΤ τομέα, πέρασε αρκετές skype συνεντευξεις, και 3 σχεδόν μήνες μετά ανέβηκε για τελική όπου και τον πήραν. Σχεδόν όλες οι δουλειές ήταν μέσω agencies και δεν πλήρωσε ποτέ τίποτα. Το να πληρώσεις... ακούγεται λίγο scam.
ArtSap99 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα σε ολους, ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε καποιο γραφειο ευρεσης εργασιας για την αγγλια... το μονο που εχω βρει ειναι το Opis Jobs το θεωρειται σωστο η ειναι απατεωνες??
ppaio Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, ArtSap99 είπε Καλησπερα σε ολους, ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε καποιο γραφειο ευρεσης εργασιας για την αγγλια... το μονο που εχω βρει ειναι το Opis Jobs το θεωρειται σωστο η ειναι απατεωνες?? Αν σου ζητανε λεφτα ειναι...απατεωνες...
ArtSap99 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 19 λεπτά πριν, ppaio είπε Αν σου ζητανε λεφτα ειναι...απατεωνες... Ζητανε συνολο 1500 ευρω ( 500 σαν προκαταβλη μετα απο κληση στο σκαιπ) για τα εισητηρια για το σπιτι για την δουλεια για τον αριθμο ασφαλισης και τραπεζικο λογαριασμο και τα υπολοιπα 1000 ευρω οταν παω αγγλια
ppaio Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, ArtSap99 είπε Ζητανε συνολο 1500 ευρω ( 500 σαν προκαταβλη μετα απο κληση στο σκαιπ) για τα εισητηρια για το σπιτι για την δουλεια για τον αριθμο ασφαλισης και τραπεζικο λογαριασμο και τα υπολοιπα 1000 ευρω οταν παω αγγλια Ολα αυτα που λενε μπορείτε να τα κανετε και εσεις ...δωρεαν....
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, ArtSap99 είπε Ζητανε συνολο 1500 ευρω ( 500 σαν προκαταβλη μετα απο κληση στο σκαιπ) για τα εισητηρια για το σπιτι για την δουλεια για τον αριθμο ασφαλισης και τραπεζικο λογαριασμο και τα υπολοιπα 1000 ευρω οταν παω αγγλια Εχεις pre settled status?Γιατί δεν μπορείς να πας έτσι απλά πλέον. https://www.gov.uk/guidance/the-uks-points-based-immigration-system-information-for-eu-citizens.el?fbclid=IwAR29Ixojqjwu4T7pda4Et4X251xN_S93mh4ckLLUfJeJE55PLhoAHEd86A0 Τα γραφεία εργασίας πάντως δεν δουλευουν με τα λεφτά μπροστά.Εισιτήρια δικα σου φυσικά.,σου βρίσκουν σπίτι ή σε δικό τους και όταν αρχίσεις δουλειά σου κρατάνε λίγα λιγα τα λεφτα. ΝΑ ρωτησω για τι είδους εργασία ενδιαφέρεσαι; Ο αριθμός ασφάλισης είναι δωρεάν.Ο τραπεζικός λογαριασμός το ίδιο.Αλλα αριθμό ασφάλισης(NIN) δεν βγάζεις αν δεν έχεις pre settled . Oτι άλλη πληροφορία θες και ξερω πες την να βοηθήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα