Προς το περιεχόμενο

Overclock 5870

Michaels_V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα για ακομη μια φορα χρειαζομαι την βοηθεια σας.....μετα απο κανα 6 μηνο αγορας της καρτα η ποια ειναι αυτη http://www.multirama.gr/products/product?pid=0449200&catid=020300 ειναι reference λγκ...

εβαλα να τρεξω το msi afterburner και το εκανα να δειχνει τιμες πιο πανω απο 900 και 1300 και ξεκλειδωσα και το voltage...core voltage:1162 core clock:850 memory clock:1200....ποσο να ανεβαζω τα ρολογια και ποσο στo voltage?μεχρι ποσο αντεχει?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή το παρατησα το σπορ με την 5870 λογω αθλιων ψυκτρων (μεγααααλη κουβεντα) την ειχα αφησει σε 1.25 ρεύμα (με 1.28 ταβάνι κατα τον προηγουμενο ιδιοκτητη) με ρολογια 1001/1347

Ειχε ακομη ομως,απλα δεν μπορεσα να τελειωσω τις δοκιμές μου.

Οποτε τιναξε μια 1.25 ρευμα και δοκιμαζε ρολογια (να τονισω πως κατα τον προηγουμενο ιδιοκτητη της καρτας μου,ηταν "καλο" κομμάτι για αέρα,τωρα αν ισχυει ή οχι δε το γνωριζω).

th_Untitled-2-1.jpg

Αν και φιλε,καπου υπαρχει αναλογο τοπικ...ψαξε καλύτερα.

Δημοσ.

καλησπερα για ακομη μια φορα χρειαζομαι την βοηθεια σας.....μετα απο κανα 6 μηνο αγορας της καρτα η ποια ειναι αυτη http://www.multirama.gr/products/product?pid=0449200&catid=020300 ειναι reference λγκ...

εβαλα να τρεξω το msi afterburner και το εκανα να δειχνει τιμες πιο πανω απο 900 και 1300 και ξεκλειδωσα και το voltage...core voltage:1162 core clock:850 memory clock:1200....ποσο να ανεβαζω τα ρολογια και ποσο στo voltage?μεχρι ποσο αντεχει?

Οτι λεει ο Σταυρος (ειδες,τωρα το ειπα σωστα :P ).Βαλε ρευμα 1,25 για καθε μερα ειναι μια χαρα,τις μνημες 1300 και παιξε με το furmark να δεις στο ποσο ειναι σταθερος ο πυρηνας.Καπου στο 1000αρι το κοβω και εγω.Βαλε κατευθειαν 950 και μετα ανεβαζε 10-10 MHz και θα το βρεις (καθε φορα που ανεβαζεις πυρηνα τρεχεις furmark).

Δημοσ.

Eπισης με το ρευμα μην σε αγχωνει,δε παθαινει τπτ.

Κανε ομως ενα καλό προγραμμα για τον ανεμιστηρα με την χρηση του msi afterburner ωστε να εχει η καρτα μια "ανεση" στο θεμα θερμοκρασίας.Μην αφηνεις δηλ το φαν στους 30% και ψηνεται η καρτα,κριμα ειναι.

Επισης σπανιως στα games θα εχεις τις θερμοκρασίες του furmark, αντε σε κανα metro και συναφη.

Καλά κλόκια!

Δημοσ.

οκ ευχαριστω....θα δω και θα ενημερωσω απλα τωρα χωρις να εχω κανει oc την καρτα εκει που παιζω bad company 2 medal of honor με πεταει μπλε οθονη....και κανει restart....εχω ρυθμισει το fan στο 38 και ετσι δν περναει τους 70 βαθμους απορω γτ να το κανει....

Δημοσ.

Χμμ αυτο ειναι περιεργο.

Μπλε οθονη/ρισταρτ με μολις 70 βαθμους? Μηπως φταιει το παιχνιδι?

Ασε τον ανεμιστηρα στο auto τελειως, τρεξε ενα furmark και δες αν το κανει κι εκει.

Βγαλε και φυσα την καρτα για καλο και για κακο, αλλα οπως και να χει η καρτα κανει ρισταρτ σε πολυ μεγαλυτερες θερμοκρασιες της ταξης των 90+++ βαθμων.

Δημοσ.

ναι γμτ....οταν παιζω μονο....

το κανε με 80 και μετα ανεβασα τον ανεμιστηρα και το κανε παλι ειχε πιασει 68 βαθμους.....

θα κανω τωρα....

Δημοσ.

ναι γμτ....οταν παιζω μονο....

το κανε με 80 και μετα ανεβασα τον ανεμιστηρα και το κανε παλι ειχε πιασει 68 βαθμους.....

θα κανω τωρα....

Drivers μου μυριζει,ποια εκδοση εχεις?

Δημοσ.

Για πες λιγο θερμοκρασίες που σου δίνει το gpu-z στα vrm σε full load... μπορεί ο πυρήνας να είναι στους 70 αλλά αμα ψήνονται τα vrm στους 120 λογικό ειναι να έχεις τετοια προβλήματα!

Αλλιώς και εγώ μονο drivers μπορώ να σκεφτώ!

Δημοσ.

Nα ναι ρε παιδια ο πυρηνας σε 70 βαθμους και τα vrm στους 120 (τυχαιο το νουμερο).

Δεν ειναι υπερβολη να ανεβαινουν τοσο αυτα εν συγκρισει με το πυρήνα?

Δημοσ.

Nα ναι ρε παιδια ο πυρηνας σε 70 βαθμους και τα vrm στους 120 (τυχαιο το νουμερο).

Δεν ειναι υπερβολη να ανεβαινουν τοσο αυτα εν συγκρισει με το πυρήνα?

Γενικά στις ref 5870 5850 .. υπάρχει ένα θέμα με τα vrm ειδικά αν ανεβουν και τα ρεύματα!! και δυστυχώς ακόμη και το plate του ref cooler δεν κάνει τοσο καλή δουλειά σε αυτό τον τομέα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...