Προς το περιεχόμενο

Νεο site για likes στο facebook

mcstefan7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα νέο σιτε και πολύ ελπιδοφόρο για να κανετε τις ιδέες σας λικες κα8ός και να κάνετε λικε στις ιδέες των άλλων είναι το

Diadosetw.tk

Περιμένουμε να ακούσουμε τα σχόλια σας ή τα παράπονα σας...

Δημοσ.

πως μπορω να κανω λικε;

Είναι πολυ απλο,Γράφεις οτι 8ες στο πλαίσιο και μετα παντας το κουμπί που λέει like it,επειτα περιμενεις να φορτώσει την φράση σου και ακριβώς απο κατω 8α φορτώσει το κουμπι για λικε που υπάρχει και στην ιστοσελιδα του facebook

Δημοσ.

Ποιά ακριβώς η σκοπιμότητα των "like" sites? ως προς τους δημιουργούς τους εννοώ

Όπως και ολα τα σιτε στο νετ δεν έχουμε κάποιο οφελος μονο τα έσοδα απο τις διαφημίσεις(ελάχιστα).Η δημιουργία τους είναι επειδή ασχολούμαστε με τον προγραμματισμό και θέλουμε να πειραματιστούμε και σε αλλα είδη σιτε...καθώς και για μενα θέλω να φτιάξω μια ομάδα με σιτε που θα είναι αγαπητά στον κόσμο...

Δημοσ.

εισαι mc?

Οχι φίλε αλλα μου κόλλησαν οι φίλοι μου το ψευδόνυμο οταν είμουν μικρός λόγω μουσικής και τώρα μου έχει μείνει και όλες τις δουλιές μου σαν coder τις υπογράφω ως Mcstefan7.Και για το 7 μν ρωτήσεις δεν είμαι ολυμπιακός αλλα αστέρας τρίπολης.Τώρα στα περι του site έκανα και κάποιες αλλαγές και τώρα πλέον μπορείτε να ανεβάσετε και τα αγαπημένα σας βίντεο...

Δημοσ.

Χρόνια πολλά,καλή χρονιά,

Το site ανανεόθηκαι,τώρα όταν ποστάρετε τα like σας στο facebook σαν link, θα εμφανίζει και την εικόνα της σελίδας μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...