yiannakis.1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 γεια σας. εχω συνδεση Forthnet .παντα ειχα συνδεση μεσω Lan. δοκιμασα να μπω ασυρματα.κι ενω βλεπω πολλα δυκτια.το δικο μου το βλεπω και εχει ενα Χ κοκκινο .ξερη καποιος τι μπορει να συμβαινη?
FotiGy Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω πως το pc σου εχει αποθηκευσει λαθος κωδικο για αυτο το ασυρματο δικτυο. Δοκιμασε δεξι κλικ-> ιδιοτητες-> ασφαλεια και βαλε τον κωδικο. παιζει να χρειαζεται να αλλαξεις και το encryption type. Ελπιζω να βοηθησα
yiannakis.1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 μπορεις λιγο να με βοηθεισης συγνωμη δεν ξερω και πολλα...δηλαδη που θα μπω για να πατησω δεξι κλικ αν δεν σε κουραζω κανετο λιγο πιο αναλυτικα
FotiGy Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Κατω δεξια εκει που δειχνει τα ασυρματα δικτυα πατα πανω στο δικο σου δεξι κλικ κτλπ..Πες μου λιγο εχεις μπει καθολου στις ρυθμισεις του router;
yiannakis.1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Κατω δεξια εκει που δειχνει τα ασυρματα δικτυα πατα πανω στο δικο σου δεξι κλικ κτλπ..Πες μου λιγο εχεις μπει καθολου στις ρυθμισεις του router; οχι δεν εχω μπη
FotiGy Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Λογικα μεσα στο manual του router σου εχει οδηγιες. Διαβασε το, μπες στις ρυθμισεις και βασικα δες τι παιζει με το ασυρματο. ( Για να μπεις στις ρυθμισεις πρεπει να εισαι συνδεμενος στο router οπως μην βγαλεις το lan ) .
yiannakis.1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 λογικα αφου μπαινω με το λαν..θα επρεπε να μπαινω και ασυρματα..μου το βγαζει το δυκτιο μου εχω βαλη και το κωδικο. και μου λεει δεν εχω προσβαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.