thanos1916 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα ,πριν απο δυο ωρες εκανα την βλακεια και δοκιμασα κατι κωδικους του στυλ *#χχχ*χχχ# απο ενα site (δεν θυμαμαι ποιο ηταν ).Μολις εβαλα τον κωδικο εβγαλε μια ασπρη οθονη που λεγε να μην κλεισουμε το τηλ και εκανε επανεκκινηση χαθηκαν ρυθμισεις και user data επαφες ολα αλλα επισης δεν βρισκει το δικτυο και το imei εχει γυρισει σε μηδενικα οπως επισης εχουν εμφανιστει και πολλες αλλες λειτουργιες που πριν δεν εμφανιζοταν ομως το my view εχει παραμεινει χωρις βεβαια τις ρυθμισεις που ειχα . παιδια βοηθεια !!! αυτο που εκανα ηταν για να ξεκλειδωσω τον κωδικο που ειχα ξεχασει και εγινε reset Υπαρχει περιπτωση να το επαναφερω γιατι ηθελα να το εχω σαν δευτερο τωρα που θα αγοραζα το blade.
nikoskon Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Ποιόν κωδικό έβαλες; Επίσης δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και την SIM, μετά να τα τοποθετήσεις πάλι την μπαταρία και την SIM και να το εκκινήσεις.
thanos1916 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 ο κωδικος που εβαλα ηταν αυτος #*7337# και μετα εβαλα εναν αλλο(δεν θυμαμαι ακριβως θα τον ποσταρω σε λιγο) που τον εκανε τελειως reset εβγαλε και επαφες και user data τελειως χαζομαρα αυτο που εκανα .Επισης και sim εβγαλα και μπαταρια αλλα τιποτα .η σιμ παντως ειναι οκ υπαρχει λυση; η θα πρεπει να το παω στο γερμανο και αν δεν λυνεται ποσο να μου κοστισει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.