evangio Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα φιλοι, αρχαριος δε ,ρωτω εαν ειναι εφικτο να συνδεθει λαπτοπ με παλι τηλεοραση,που εχει υποδοχη scart.ακουσα με καλωδιο vga και ανταπτορα σε scart,γινεται,αλλα δεν μπορεσα να βρω τετοιο καλωδιο,στα 2 πιο γνωστα καταστηματα.γνωριζεται ποθ θα βρω και αν γινεται? ευχαριστω
cosmos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Βεβαίως και γίνεται με τέτοιου τύπου καλώδιο vga to scart.Αν δεν βρεις σε κάποιο κατάστημα τέτοιο ακριβώς ,μπορείς να πάρεις vga to rca καλώδιο και έναν μετατροπέα scart με υποδοχές rca. Για θέμα ήχου αν έχει η tv σου είσοδο rca audio πρέπει να πάρεις ένα καλώδιο jack to rca .
DIGITHEOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17059&cat=377&bestseller=Y Μαλλον με αυτο κατι μπορεις να κανεις ,δεν ειμαι σιγουρος αλλα κοιταξε το εχει και ανταπτορες.Φιλικα
evangio Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Βεβαίως και γίνεται με τέτοιου τύπου καλώδιο vga to scart.Αν δεν βρεις σε κάποιο κατάστημα τέτοιο ακριβώς ,μπορείς να πάρεις vga to rca καλώδιο και έναν μετατροπέα scart με υποδοχές rca. Για θέμα ήχου αν έχει η tv σου είσοδο rca audio πρέπει να πάρεις ένα καλώδιο jack to rca . για το θεμα ηχου δεν καταλαβα τι εννοειται.η tv εχει μια υποδοχη τυπου walkman που βαζουμε. δεν θα μπορεσω να εχω ηχο με αυτην?
cosmos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δυστυχώς όχι γιατί αυτή η μικρή υποδοχή είναι για να "βγάζει" τον ήχο απ την τηλεόραση ενώ εσύ θες να "βάλεις" ήχο στην tv.Αυτό επιτυγχάνεται μόνο άν έχει η tv "audio IN" (rca συνήθως είναι). Είναι λίγο πρόβλημα καταλαβαίνω αλλά μια καλή λύση θα ήταν να συνδέσεις το laptop με άλλα ηχεία ή κάποιο στερεοφωνικό για ποιοτικότερο και κυριότερα δυνατότερο ήχο.
evangio Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δυστυχώς όχι γιατί αυτή η μικρή υποδοχή είναι για να "βγάζει" τον ήχο απ την τηλεόραση ενώ εσύ θες να "βάλεις" ήχο στην tv.Αυτό επιτυγχάνεται μόνο άν έχει η tv "audio IN" (rca συνήθως είναι). Είναι λίγο πρόβλημα καταλαβαίνω αλλά μια καλή λύση θα ήταν να συνδέσεις το laptop με άλλα ηχεία ή κάποιο στερεοφωνικό για ποιοτικότερο και κυριότερα δυνατότερο ήχο. ευχαριστω πολυ ,χρονια πολλα πανω απο ολα βεβαια
ice25 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 απλά μην περιμένεις να δεις ποιοτική εικόνα....το πιθανότερο είναι απλά να σε κουράζει. κάποτε η nvidia είχε εργαλείο που ρύθμιζε τις κάρτες της για εικόνα σε τηλεοράσεις καθοδικού σωλήνα το οποίο βελτίωνε την κατάσταση. σκέψου το καλά πριν ξοδευτείς. δεν νομίζω να αξίζει... Χρόνια πολλά σε όλους
andrikakis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα και συγνώμη για το ξέθαμα! έχω ένα laptop με σπασμένη οθόνη και θέλω να το συνδέσω σε παλιά τηλεόραση με scart. Αν πάρω το καλώδιο που δόθηκε παραπάνω ( http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17059&cat=377&bestseller=Y ) θα χρειαστεί να κάνω κάτι άλλο παρά να το συνδέσω; Ή μόλις συνδεθούν θα έχω κατευθείαν εικόνα στην τηλεόραση; Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα