e_lena Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Είμαι απόφοιτη του Τεί Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και σε λίγους μήνες σκέφτομαι να ξεκινήσω την πρακτική μου. Το θέμα μου είναι σχετικά με το βιογραφικό που θα πρέπει να αποστείλω στις διάφορες επιχειρήσεις,είτε ξενοδοχειακές,είτε σε κάποια τουριστικά γραφεία. Εκτός από τα τυπικά πιστοποιητικά ξένων γλωσσών και χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή, θα ήθελα αν έχει σχέση με το χώρο κάποιος από εσάς να μου δώσει κάποιες έξτρα ιδέες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Tenshi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δέν χρειάζεσαι κάποιο "περίεργο" χαρτί,απλά θα συντάξεις το βιογραφικό σου όπως θα έκανες για οποιαδήποτε δουλειά.Αν έχεις κάποια εμπειρία στο παρελθόν,ακόμα και εποχιακές εργασίες,καλό είναι να τα βάλεις και αυτά. Απο εκεί και πέρα εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις και που στοχεύεις.Σου αρέσει η δουλειά γραφείου,η διαχείριση πακέτων-αεροπορικών εισιτηρίων;Πάς σε τουριστικό γραφείο.Θές να δείς το επισιτιστικό κομμάτι,το front office,τις κρατήσεις;Δοκιμάζεις σε ένα οποιοδήποτε ξενοδοχείο.Σε ενδιαφέρει η οργάνωση συνεδρίων,δεξιώσεις,banquet γενικότερα;Κοιτάς μεγάλα ξενοδοχεία με συνεδριακό κέντρο.
e_lena Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή δεν έχω κάποια προυπηρεσία σε κάτι αντίστοιχο και το βιογραφικό μου θα είναι φτωχό αγχώνομαι. Γι'αυτό ψάχνω να δω τι έξτρα θα μπορούσα να αποκτήσω, ώστε να έχω κάποιο συν.
Tenshi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δέν θα πρέπει να σε αγχώνει κάτι τέτοιο,μπορείς να βάλεις οτιδήποτε.Σίγουρα η προϋπηρεσία στον αντικείμενο είναι κριτήριο επιλογής,άλλα μεταξύ ενός τελειόφοιτου που δούλεψε 4μήνες max στα 22 του χρόνια σε bar-καφετέριες και ενός άλλου που κάθε καλοκαίρι τρέχει,θα επιλέξουν τον δεύτερο καθότι πιο δραστήριος. Γνωρίζουν πολύ καλά οτι ενας trainee έχει περιορισμένες εμπειρίες πάνω στο αντικείμενο και δέν περιμένουν να αποδώσει όπως ένας κανονικός υπάλληλος.Το κύριο μέλημά τους είναι να βρούν άτομα δραστήρια,με όρεξη για δουλειά και μάθηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.