Ozone Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 γεια σας και χρονια πολλα. εχω κανει setup το freenas και εχω κανει κανονικα mount τους δισκους και μπορω να τους δω στο δικτυο και στο file manager. οταν κανω SMBA share στο freenas μπορω χωρις προβλημα να κανω ''connect as'' με το user ''x' και να δω τα αρχει στο share disk. οταν ομως κανω AFP service και κανω ''connect as'' και βαλω το user/pass που εχω δοκιμασει και στο SMBA service δεν με συνδεει στο δικτυο/share disk και μου λεει οτι εχω εισαξει λαθος κωδικο. εχω δοκιμασει απειρες φορες με διαφορετικο user/pass και group αλλα το ιδιο προβλημα συνεχεια. Εντομεταξη το AFP το χρειαζομαι για time machine backup μεσα απο το freenas. τα preference του time machine αναγνωριζουν κανονικα το δισκο που βρισκεται στο nas αλλα το προβλημα συνεχιζεται οπως αναφερα ποιο πανω. το login screen μενει εκει .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 γεια σας και χρονια πολλα. εχω κανει setup το freenas και εχω κανει κανονικα mount τους δισκους και μπορω να τους δω στο δικτυο και στο file manager. οταν κανω SMBA share στο freenas μπορω χωρις προβλημα να κανω ''connect as'' με το user ''x' και να δω τα αρχει στο share disk. οταν ομως κανω AFP service και κανω ''connect as'' και βαλω το user/pass που εχω δοκιμασει και στο SMBA service δεν με συνδεει στο δικτυο/share disk και μου λεει οτι εχω εισαξει λαθος κωδικο. εχω δοκιμασει απειρες φορες με διαφορετικο user/pass και group αλλα το ιδιο προβλημα συνεχεια. Εντομεταξη το AFP το χρειαζομαι για time machine backup μεσα απο το freenas. τα preference του time machine αναγνωριζουν κανονικα το δισκο που βρισκεται στο nas αλλα το προβλημα συνεχιζεται οπως αναφερα ποιο πανω. το login screen μενει εκει .... Όρισες users ή groups με permissions στα afp settings του συγκεκριμένου share? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.