Προς το περιεχόμενο

Amazon boxing day προσφορές

beez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

oops θα επρεπε να γραφει boxing day οχι boxind

λοιπον κοιταξα μια αμαζον και οι τιμες ειναι πολύ κοντά σε οτι ειχαμε χτυπήσει στο black friday με πολύ κοπο και χρόνο.

απο οτι λεει ειναι μόνο για μια μέρα -αυτο δεν ξερω για ποιες προσφορές ισχύει

http://www.amazon.co.uk/deals-offers-savings/b/ref=amb_link_158870987_4?ie=UTF8&node=350613011&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=right-csm-1&pf_rd_r=197VQRZZGW6RGAGEGX81&pf_rd_t=101&pf_rd_p=223761967&pf_rd_i=468294

καλη ιδεα π.χ. για δώρο σε γονείς/πατέρα κτλπ - κατσαβιδι bosch με μπαταρία λιθίου και φωτισμό και προσαρμοζόμενο ανοιχτήρι κρασιών.

http://www.amazon.co.uk/Bosch-Lithium-Ion-Screwdriver-Corkscrew-Attachment/dp/B0040GJ40W/ref=br_lf_m_1000479483_1_7_img?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE&s=diy&pf_rd_p=223750947&pf_rd_s=center-2&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000479483&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=0BBTGFHG5QQJW8SQ6Q82

επισης καλες τιμες βλεπω στα πλυστικά υψηλής πίεσης γενικα κοιτατε για πράγματα που εχουν 50% εκπτωση και οπως εχουμε πει με πανω απο 25 λιρες δωρεάν μεταφορικά ελλαδα αλλα θα κάνουν 10ήμερο. μόνο με πιστωτική κάρτα - αντικαταβολή δεν παίζει.

• Moderators
Δημοσ.

λοιπον κοιταξα μια αμαζον και οι τιμες ειναι πολύ κοντά σε οτι ειχαμε χτυπήσει στο black friday με πολύ κοπο και χρόνο.

..

Δεν ειναι και τοσο κοντα. Στο κατσαβιδι πχ που κερδισες στο black ειναι μειωμενη η τιμη αλλα εσυ το πηρες -20% ακομα πιο φτηνα απο οτι ειναι τωρα.

Επισης δεν ειναι σε πολλα προιοντα το σημερινο. Πχ απο οσα black friday κερδισα εγω προσωπικα και ηταν αρκετα, δεν υπαρχει κανενα με εκπτωση στο σημερινο promo.

Δημοσ.

το κατσαβιδι οντως εχει 6 λιρες διαφορα αλλα και παλι ειναι καλα. τα ποδηλατα ειναι ιδιες τιμες. κατι κοσμηματα και γυναικειες τσαντες ειναι ιδιες. βλεπω να βγαινει και ιδιες τιμες κατα την περιοδο των εκπτωσεων

Δημοσ.

Εγώ τσίμπησα ένα πιεστικό για 88 ευρώ. Το πιό φτηνό μοντέλο με 48 ευρώ εξαντλήθηκε μέχρι να το πάρω απόφαση.

εγω προσπαθησα οταν ακομα υπηρχε στα 48 ευρω αλλα οταν το εβαζα στο καλαθι η τιμη ηταν κανονικη κ οχι μειωμενη καπου στα 88 λιρια κατι τετοιο!!!

δεν ξερω γιατι κ πως :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...