Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση BackTrack

john_pcd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και επανερχομαστε στα περι wl.

Εισαι σιγουρος οτι ο wl μπορει να κανει τα οσα απαιτουνται για να γινει υποκλοπη κλπ ή ειναι απλα ενας driver ισα ισα για να παιζει η καρτα σου.

Documentation δεν βρηκα. Ισως και να μην υπαρχει, γιατι ο wl ειναι driver κλειστου κωδικα και δεν υποχρεωνει κανεις την broadcom να δωσει κατι τετοιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Εγω δεν θα ειμαι τοσο απολυτος οσο ο lexmark απο πανω, αλλα ειμαι κατα 90% σιγουρος οτι φταιει ο wl για την δουλεια που (δεν) γινεται.

Μεχρι να υποστηριξει ο b43 την καρτα σου μπορεις να βαλεις ενα ωραιοτατο ubuntu και να μαθεις λιγα πραγματα παραπανω.

όταν ξεκινάω το beini και μου λέει να επιλέξω μία κάρτα όλα τα κουτάκια γράφουν "Ν/Α" δηλαδή δεν βρίσκει την κάρτα μου. Τι να κάνω??

ναι, δεν βρισκει την καρτα και το κανει,

οι συμβατες καρτες ειναι αυτες http://www.ibeini.com/hcl.htm

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ωραία,εγώ παρήγγειλα μία συμβατή κάρτα με το beini την TP-LINK TL-WN821N που είναι στις συμβατές κάρτες του beini.Την συνδέω και έχω κάνει install τους drivers.Την συνδέω κάθε φορά στο PC μου.Στα windows μου την βγάζει και μπορώ να συνδεθώ σε όποιο δίκτυο θέλω αλλά στο backtrack δεν την βρίσκει (βρίσκει μόνο την άλλην)και στο beini όλα τα κουτάκια γράφουν Ν/Α δηλαδή δεν βρίσκει την κάρτα.Τι να κάνω?? :fear: :fear: :fear:

Σπειδη δεν θυμαμαι να εχει αναφερθει παραπανω, για ποια εκδοση του bt μιλαμε?

Αν εισαι με την 3, ξεχνα το λογω πυρηνα κλπ.

Η καρτα σου θελει τον ar9170usb, για τον οποιο ειχανε γινει τουλαχιστον 2 συζητησεις στο υποφορουμ του λινουξ, και ακρη δεν βγαλαμε, οποτε ΙΣΩΣ να θελει και το αναλογο firmware.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...