john_pcd Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μήμως χρειάζεται να βάλω drivers γιατί λέει : DRIVER (KENO)WL παιδιά please βοηθήστε με το χρειάζομαι (ευχαριστώ)
DioNiSis_000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 περα απο το backtrack δεν δοκιμαζεις τη διανομη beini. http://www.ibeini.com/index.htm ειναι πολυ πιο απλη στη χρηση και ειναι ακριβως για τη δουλεια που θελεις. δες τη λιστα με τις υποστηριζομενες ασυρματες συσκευές και τα βιντεακια που υπαρχουν στη σελιδα να καταλαβεις πως λειτουργει.
john_pcd Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 ναι αλλά πάλι δεν βρίσκει την κάρτα οταν ξεκινά την διαδικασία. ??
john_pcd Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Έχω την κάρτα 802.11n της broadcom.Όταν κάνω την εντολή airmon-ng start eth1 κάτω απο το "driver" μου γράφεκενό) wl (monitor enabled) και μετά όταν κάνω την εντολή airodump-ng eth1 βγάζει πρόβλημα.όταν κάνω beino και ξεκινάω δεν αναγνορίζει την κάρτα μου.Τι πρέπει να κάνω.Χρειάζονται drivers για την κάρτα μου???
orotoi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Τι πρέπει να κάνω να κάνεις post στο σωστό topic
jim_p Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Και αν αποτελει συνεχεια αυτου του θεματος, καλυτερα να συνεχισεις εκει ΚΑΙ να βεβαιωθεις οτι οντως εχεις καρτα της broadcom που θελει τον wl. http://www.insomnia.gr/topic/393684-ερώτηση-backtrack/ Και ενας πιο περιγραφικος τιτλος θα ηταν καλυτερος.
jim_p Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Επειδη οπως ειπα απο το 1ο μου ποστ εδω, broadcom (με b43) απο broadcom (με wl) εχει διαφορα, ποια broadcom εχεις επιτελους? Δεν ειναι ολες οι καρτες ιδιες, ουτε οι drivers για αυτες, ακομα και αν δεχτουμε οτι ειναι περασμενοι κλπ, οποτε δεν εχουν τις ιδιες ικανοτητες για αυτο που θες να κανεις.
lexmark Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Βασικά δεν βάζεις πρώτα καμιά άλλη διανομή πιο φιλική για να μάθεις 5 βασικά πραγματάκια και να αφήσεις το backtrack για τώρα; Μπορείς να ξεκινήσεις με Ubuntu.
john_pcd Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 όταν ξεκινάω το beini και μου λέει να επιλέξω μία κάρτα όλα τα κουτάκια γράφουν "Ν/Α" δηλαδή δεν βρίσκει την κάρτα μου. Τι να κάνω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.