john_pcd Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας.Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση για το backtrack.Oταν "κάνω" την εντολή airodump-ng μου γράφει troubleshoot τι μπορώ να κάνω??? (ευχαριστώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/topic/234875-%cf%83%cf%80%ce%ac%ce%b6%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b4%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%83%cf%8d%cf%81%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%af%ce%ba%cf%84%cf%85%ce%b1/page__st__640 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Προγραμματισμός. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_pcd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Συγγνωμη αν έκανα κάποιο λάθος αλλα πιστευα οτι εδω ειναι η σωστη ενοτητα γιατι το backtrack ειναι ενα λειτουργικο συστημα.Τωρα ok συγνωμη εκανα λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 τι ακριβώς γράφεις και τι ακριβώς σου βγάζει. Γράφεις απλά airodumb-ng και πατά enter; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_pcd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 όχι βάζω και μετα την wireless card και μετά πατάω enter.Μετά μου γράφει κάτι troubleshoot και μου λέει να κάνω kill το ένα δίκτυο(κάτι τέτοιο).Κάτω από αυτό γράφει τα αποτελέσματα (ακριβώς τα ίδια) με την εντολή "iwconfig" (δηλαδή την κάρτα μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergi17 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Αυτή την εντολή εννοείς? >airodump-ng wlan0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_pcd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 ναι (μόνο που εχω κάρτα eth1 αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να αλλάζει).Όταν κάνω airmon-ng start eth1 μου διχνει την κάρτα και λέει monitor enabled.Αυτο είναι το πρόβλημα τι μπορώ να κάνω.Χρειάζεται να βάλω κάποιους drivers???? οταν κάνω την εντολή airmon-ng start eth1 μου δίνει 2 PID που πρέπει να τα κάνω kill και τα κάνω.Μετα κάνω την εντολή airodump-ng start eth1 και τζίφος.Φταιει ότι στο airmon-ng start eth1 δεν δίχνει τίποτα στο drivers.(Η κάρτα ειναι η 802.11n Broadcom) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Quoting myself Ας πω την αποψη μου με ενα παραδειγμα... Εστω οτι η διαδικασια του να σπασεις ενα ασυρματο δικτυο ειναι τοσο ευκολη οσο να βιδωσεις μια βιδα σε μια οπη η οποια εχει βολτες... Απο το συνολο των hacker wannabes, το 75% (για να μην πω παραπανω) πανε να βιδωσουνε την βιδα με πενσα, αναζητωντας στοιχεια για το ασυρματο δικτυο στην ενσυρματη συνδεση! Το υπολοιπο 25% δεν ξερουν οτι το καθε κατσαβιδι εχει συγκεκριμενες δυνατοτητες στο βιδωμα και εξακολουθουν να παιδευονται τζαμπα χωρις αποτελεσμα. Οποτε, αν δεν ξερετε μερικα βασικοτατα πραγματα, οπως αν η καρτα σας κανει πραγματικα για σπασιμο, γιατι δεν εχουν ολες το ιδιο τσιπακι αρα και τον ιδιο driver, και ακομα χειροτερα οτι virtual hardware != πραγματικου, μην το προσπαθειτε καν. απο εδω http://www.insomnia.gr/topic/376214-απορία-περί-backtrack-3/ Οποτε, ιδου η απορια. Εισαι σιγουρος οτι η καρτα σου, που δεν αναφερεις ποια ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι, παιζει με τον ανοιχτο b43 και οχι με τον κλειστο wl της broadcom? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_pcd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 εμμ...κοίτα δεν ξέρω αλλά τι να κάνω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Για να βρεις ποια καρτα ειναι, ανοιγεις ενα τερματικο, δινεις ενα lspci (L μικρο αυτο στην αρχη, οχι i κεφαλαιο, οχι 1) και βρισκεις πως ακριβως την αναγνωριζει. Αν ειναι καποια απο αυτες που παιζουν με τον b43, και ο driver μπορει να κανει δουλειες υποκλοπης κλπ, συνεχισε να προσπαθεις. Αν δεν ειναι, κριμα. http://wireless.kernel.org/en/users/Drivers/b43 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_pcd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 βασικά το έκανα αλλά δεν έβγαλα άκρη.Εγώ θέλω απλά μια λύση.Δεν θέλω να ασχοληθώ πολύ απλά να σπάσω κάποιοα κλειδάκι. .Μπορε'ιτε να μου πειτε τι να κάνω??? (το χρειάζομαι) ;) ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Αφου το εκανες, πες και εδω πως την αναγνωριζει. Πιστευω ειναι λιγο χλωμο να υποστηριζει καρτα με δυνανοτητα για n ο b43. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_pcd Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Υποθετω οτι με το "1000h" αναφερεσε σε καποιο eeepc της asus. To 1000h εχει για ασυρματη καρτα την 01:00.0 Network controller: RaLink RT2790 Wireless 802.11n PCIe Για να δουλεψει η συγκεκριμενη θελει το module rt2x00pci, αλλα... Επειδη ο πυρηνας του backtrack3 ειναι παλιος (2.6.21, "γεννημενος" την 26/4/2007), μαλλον δεν τον εχει μεσα του. Μπορεις να δοκιμασεις να τον φορτωσεις με ενα modprobe rt2x00pci (δικο σου comment) χρειάζεται κάποιους drivers??? (έχω την ίδια κάρτα όπως σας είπα) :huh: :huh: :huh: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Αυτη που λες δεν ειναι της broadcom, της ralink ειναι, και αν εχεις την ιδια ισχυουν τα οσα εχω πει και εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.