macabre_sunsets Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Έχω την μητρική Gigabyte GA-K8NF-9. Μέσω του @BIOS (W7) δοκίμασα να της περάσω 2 διαφορετικά BIOS. Και στα 2 πήρα σφάλμα στο 50% περίπου "Writing Failed". Έπειτα έκανα reboot τον υπολογιστή και κολλάει στην οθόνη μετά το POST και δεν δείχνει τίποτα (στο POST αναγνωρίζει 2 IDE συσκευές που έχω). Μπορεί να φτιαχτεί ή πάει κάδο; Να σημειώσω, ότι το BIOS version που αναγράφεται στην αρχική οθόνη είναι αυτό από το τελευταίο BIOS που προσπάθησα να περάσω αλλά απέτυχε.
Stavrakas13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 αφου απετυχε να περασει τα bios μαλλον σε αποχαιρεταει και η καρτουλα
TheELF Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Πατώντας το ανάλογο κουμπί μπαίνει στο bios;;;
macabre_sunsets Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 αφου απετυχε να περασει τα bios μαλλον σε αποχαιρεταει και η καρτουλα Γιατί κάνει POST όμως; Εκεί «κολλάω» και ρωτάω άμα υπάρει λύση. Πατώντας το ανάλογο κουμπί μπαίνει στο bios;;; Πατάω το Del, εμφανίζει ένα μήνυμα από κάτω "Entering BIOS" και μόλις πάει στην επόμενη οθόνη κολλάει. Ούτε στο QFlash μπορώ να μπώ. Επισυνάπτω και μια φωτογραφία της αρχικής οθόνης. Στην επόμενη από αυτή κολλάει.
TheELF Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Προσπάθησε να κάνεις reset στο bios,αν έχει κάποιο jumper η μητρική κάντο από εκεί αν δεν έχει βγάλε την μπαταρία και το καλώδιο ρεύματος και πάτα το power μερικές φορές.
macabre_sunsets Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Προσπάθησε να κάνεις reset στο bios,αν έχει κάποιο jumper η μητρική κάντο από εκεί αν δεν έχει βγάλε την μπαταρία και το καλώδιο ρεύματος και πάτα το power μερικές φορές. Το έχω κάνει κάμποσες φορές. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.