Προς το περιεχόμενο

Παλια Παιχνιδια (FPS & strategy) για σαραβαλακι!

Tony_Montana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως το pc σου δεν ειναι και τοσο αρχαιο οσο το θεωρεις, μονο η καρτα ειναι μαπα. Εγω στο χωριο εχω εναν pentium 3 800Mhz Slot 1 με μια voodoo 5500 με win Me και παιζω αναλογα παιχνιδια εποχης πχ Thief 1,2 , Half-life 1, system shock, max payne, need for speed 3-4-5, caesar, gta3-vice city, comamndos, c&c red alert 2, sim city 3000 και ποσα αλλα δε μπορω να θυμηθω.

Συνεπως εσυ θα εχεις υπερπολλαπλασια γκαμα παιχνιδιων. Απλα βρες μια μεταχειριμενη καρτα πχ καμια 6800gt και θα εισαι κομπλε.

Δημοσ.

Λιωσε στα emulator ειδικα απο PSone και Snes. Απο εκει και περα φιλε μου -πρεπει- να παιξεις οπως και δηποτε Deus Ex 1 και System Shock 2. Αν θελεις strategy τοτε χαλαρα Warcraft 3 k Starcraft οπως επισης και Fallout Tactics.

Δημοσ.

Παιξε και τα Τomb Ρaider 1-5, επισης κορυφαια και κλασσικα. Α και αν εισαι και φαν του ειδους βαλε τα Final Fantasy 7 και 8 που υπαρχουν σε εκδοση για pc.

• Moderators
Δημοσ.

Yes! Βρήκα πως μπαίνει κ ο ήχος στο FIFA 94 και παίζει τζάμι τωρα.Εχω πορωθεί λέμε !Αλλες εποχες..

Ναι... 17 χρόνια πριν. :P

Τώρα παρατήρησα ότι το post αυτό (και του Jason_rethymno), μετακινήθηκαν εδώ κάπως.

Ενώ ήταν στο topic του FIFA.

Δημοσ.

Yes! Βρήκα πως μπαίνει κ ο ήχος στο FIFA 94 και παίζει τζάμι τωρα.Εχω πορωθεί λέμε !Αλλες εποχες..

Οποιος θέλει να το παίξει ας μου στείλει pm.

στην εθνικη εχει Μητρόπουλο, Τσιαντάκη, Τσαλουχίδη?????

Πες μου οτι εχει και Νικολάκη Νιόπλια να τρελαθώ τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...