Tony_Montana Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 θελω να μου πειτε ενα FPS και ενα Strategy δοξα το θεο μου τρεχει το Warcraft3 αλλα το εχω λιώσει το μηχανημα(!) εχει pentium D @2.80 512ram DDR2 Gpu intel 946GZ 128MB
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε αν είχα ακόμα τέτοιο "σαραβαλάκι" όπως λες.. θα έλιωνα το Din's Curse και θα ήμουν και περήφανη. Το Game είναι φτιαγμένο για σένα, απλά πρέπει να είσαι fan του diablo/sacred, και του hack and slash action rp είδους γενικά.
reinhart84 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Strategy: Starcraft 1, Age of Empires 1 & 2, Heroes of Might and Magic 3, Age of Mythology Fps: Hexen 1 & 2 , Heretic, Doom 1 & 2, Quake 3 arena, Unreal Tournament GOTY ισως,
Tony_Montana Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 για κανα Half life, Far Cry αν παρω καμια καρτα τωρινη του 50ρικου θα βολευτω? πχ 5450
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 για κανα Half life, Far Cry αν παρω καμια καρτα τωρινη του 50ρικου θα βολευτω? πχ 5450 To half life χωρις πολλες απαιτησεις,ναι μπορεις.Το επαιζα σε αρκετα χειροτερο pc με μια geforce hercules 2 mx με 32 ολοκληρα mb.
Tobajara Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Serious Sam ίσως? Επίσης 1000% το ΧΙΙΙ (13), από τα πολύ ξεχωριστά και υποτιμημένα FPS. Σε κάτι τρόμου μπορείς να δεις το Clive Barker's Undying, σε κάτι πιο χύμα δοκίμασε το Painkiller αλλά δεν είμαι σίγουρος πως θα σου τρέχει. Άλλη επιλογή το No one Lives Forever.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Άλλα δυο games που θυμήθηκα και μετανιώνω που δεν έπαιξα τους τότε καιρούς είναι τα: True Crime Streets of a L.A. και Armed and Dangerous.. ..τώρα πια με τα DX11 και τις πανάκριβες κάρτες που φοράω άντε να γυρίσω στα παλιά καλά titles.
Tony_Montana Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 φχαριστω παιδια για τις προτασεις, ειμαι στο πατρικο μου και εχω αυτο το σαραβαλο για καμια δεκαρια μερες. απλα δεν μπορω να βγαινω ,να τρωω και να πινω ξυδια, πρωι-μεσημερι-βραδυ θελω να αραξω και λιγο σπιτι. οποιο κατεβει πρωτο και τρεχει θα παιξω
bullet2D Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Οπωσδήποτε το System Shock 2 (FPS) και θα με θυμηθείς!
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Half life οπωσδήποτε μαζί με το Opposing Force. Απλά... θεϊκά για τέτοια μηχανάκια και με πάρα πολλές ώρες gameplay. Για strategy δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα γιατί δεν θέλουν πολλά-πολλά π.χ. age2, command and conquere. Το far cry θέλει κάτι παραπάνω από την vga. Αν βρεις καμιά φθηνή agp (μάλλον agp θα παίρνει η μητρική σου) και κανά gb ram, θα σηκώνει πολλά παιχνίδια. Η μόνη agp που βρήκα στο eshop είναι μια GF6200 512MB και στο skroutz.gr κάποιες 3450, 3650, 4650 αλλά φτάνουν στα 65€. Αν παίρνει pcie τότε πάρε όποια θέλεις. Μην ξεχάσεις και καμιά μνήμη.
Tony_Montana Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 επαιξα Quake III arena, καλα πηγε αλλα τωρα απο Black OPS & Battlefield 2 να γυρισεις σε αυτα ειναι λιγο πικρα. Ευτυχως εχω Pci, θα χτυπησω μια καρτα και 2 GB ram μπας και χτυπησω κανα half life. Ευχαριστω πολυ ,ολους που μου απαντησατε, δεν περιμενα τετοια ανταποκριση. Νομιζα οτι θα με παρετε με τις ντοματες.
Tobajara Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Πέρα από οτιδήποτε άλλο πάντως, η υπογραφή σου με πήγε πολύ πίσω...Cyrix??? Voodoo 3??? Τι εποχές κι εκείνες με τις addon κάρτες γραφικών... Ένιγουέι, το Half Life είναι η προφανής επιλογή από εκείνη τη γενιά αλλά τσέκαρε και κάποιο από τα παιχνίδια που σου είπα. Για RTS θα σου πρότεινα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το Spellforce (μόλις έλεγξα τα recommended του και τα πιάνεις, το παιχνίδι φυσάει και είναι απλά τεράστιο σε μέγεθος και υλικό μαζί με τα 2 expansion του) που είναι η τέλεια μείξη RPG και RTS, ή κάποιο Warhammer. Οι επιλογές βέβαια είναι πάρα πολλές όπως είπαν και πριν (empire earth, Command and conquer κλπ) αλλά αν είσαι λίγο μερακλής θα σου έλεγα να δεις το Perimeter και τα παλιά Myth, κάποιο παλιό Total War και κυρίως το Praetorians, ένα κλασσικό underdog με μεγάλες απαιτήσεις στρατηγικής και κάτι σαν Total War των φτωχών.
jason_rethymno Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά που μπορώ να βρώ να αγοράσω το παιχνίδι για pc το FIFA 94?
Tony_Montana Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 δεν νομιζω να ειχε βγει σε pc! με κανα 30ευρω παιρνεις Mega drive, και Fifa ανετα απο play,ebay,amazon δες και εδω για το παιχνίδι παντως επειδη ειναι το πρωτο δεν λεγονταν fifa 1994 σκέτο FIfa, δεν ξερω αν ειχε βγει και σε Pc
jason_rethymno Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Οχι είχε βγει σιγουρα για pc αφου το επαιζα όταν ήμουν 11 .Παντως δε θα δινα 30 € για να το παίξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.