Προς το περιεχόμενο

Acer Laptops

johnis1996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν σου χαλάσει την έχεις βαμένη ( άθλιο service ) , dell θα σου πρότεινα ( εως πόσα χρήματα και τι χρήση θες να του κάνεις ; ) !! :rolleyes:

Δημοσ.

Αν σου χαλάσει την έχεις βαμένη ( άθλιο service ) , dell θα σου πρότεινα ( εως πόσα χρήματα και τι χρήση θες να του κάνεις ; ) !! :rolleyes:

ΕΩΣ 720 Ε ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΕς ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ OFFICE ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Δημοσ.

Μη μιλάς με κεφαλαία αν είναι δυνατών , είναι σαν να φωνάζεις .

Όσο πιο μακριά μείνεις από την acer τόσο το καλύτερο για εσένα . Προτίμησε πρώτα dell μετά toshiba αυτή είναι δικιά μου σειρά προτεραιότητας . Η dell σε αυτά τα λεφτά έχει πολύ καλά μοντέλα . (δώσε μεγαλύτερη βάση στην εγγύηση με λίγα λόγια)

Δημοσ.

τωρα αν αναφερω οτι το service της acer με αφησε ικανοποιημενο τι θα πειτε;2 περιπτωσεις

acer netbook στον 5 μηνα καηκε το ανεμιστηρακι του,το παω μου λενε σε 15 μερες σε 7 μερες το ειχα πισω

acer laptop συγκεκριμενα το 8530g 2 μερες πριν ληξει η εγγυηση του χαλαει το δεξι ηχειο.Το παω την επομενη σε 3 εργασιμες το ειχα πισω με καινουριο ΣΕΤ ηχειων...

Δημοσ.

Μη μιλάς με κεφαλαία αν είναι δυνατών , είναι σαν να φωνάζεις .

Όσο πιο μακριά μείνεις από την acer τόσο το καλύτερο για εσένα . Προτίμησε πρώτα dell μετά toshiba αυτή είναι δικιά μου σειρά προτεραιότητας . Η dell σε αυτά τα λεφτά έχει πολύ καλά μοντέλα . (δώσε μεγαλύτερη βάση στην εγγύηση με λίγα λόγια)

για την hp τι γνώμη έχετε? Ρωτάω γενικα για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη!

Δημοσ.

Διαλέγεις και παίρνεις

http://funbazaar.skroutzstore.gr/p.Dell-Inspiron-15R-Core-i3-370M-2-40-GHz-15-6-TFT-LED-ALOUMINIO.287420.html

http://www.skroutz.gr/s/298037/Lenovo-IdeaPad-Y560-320GB.html

το πρώτο με 5650 και δυο χρόνια εγγύηση , το δεύτερο με 5730 και έναν χρόνο εγγύηση ( περίπου ισοδύναμες είναι οι κάρτες απλά το dell έχει πιο μεγάλη

εγγύηση ( εγώ θα σου έλεγα dell ) !! :rolleyes:

Δημοσ.

τωρα αν αναφερω οτι το service της acer με αφησε ικανοποιημενο τι θα πειτε;2 περιπτωσεις

acer netbook στον 5 μηνα καηκε το ανεμιστηρακι του,το παω μου λενε σε 15 μερες σε 7 μερες το ειχα πισω

acer laptop συγκεκριμενα το 8530g 2 μερες πριν ληξει η εγγυηση του χαλαει το δεξι ηχειο.Το παω την επομενη σε 3 εργασιμες το ειχα πισω με καινουριο ΣΕΤ ηχειων...

Ήσουν η εξαίρεση .. Έχει βρομίσει το internet από καταγγελίες/παράπονα για acer .

για την hp τι γνώμη έχετε? Ρωτάω γενικα για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη!

To μόνο καλό που τους βρίσκω είναι ότι έχουν στα περισσότερα μοντέλα hdd στις 7200 στροφές . Κατά τα άλλα laptop με ένα χρόνο εγγύηση δεν θα αγόραζα με τίποτα .

Οι προτάσεις του ss13 είναι πολύ καλή περίπτωση .

Δημοσ.

Γιατι τοσο μισος για τα Acer? Εμενα το λαπτοπ μου το εχω 2 χρονια και δεν μου εχει βγαλει ΚΑΜΙΑ απολυτος ζημια. Αμα το προσεχεις το εργαλειο δεν παθαινει τιποτα. Εγω τα βρισκω εξαιρετικα Value for money μηχανηματα.

Δημοσ.

Διαλέγεις και παίρνεις

http://funbazaar.skroutzstore.gr/p.Dell-Inspiron-15R-Core-i3-370M-2-40-GHz-15-6-TFT-LED-ALOUMINIO.287420.html

http://www.skroutz.gr/s/298037/Lenovo-IdeaPad-Y560-320GB.html

το πρώτο με 5650 και δυο χρόνια εγγύηση , το δεύτερο με 5730 και έναν χρόνο εγγύηση ( περίπου ισοδύναμες είναι οι κάρτες απλά το dell έχει πιο μεγάλη

εγγύηση ( εγώ θα σου έλεγα dell ) !! :rolleyes:

οκ αυτα που λες κι εγω τα βρίσκω πολύ ωραία αλλά τι γνώμη έχεις για την hp εχω βρει αυτό το μοντέλο...

HP G62-b95ev

ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Με HD 5470 και ένα χρόνο εγγύηση το ξεχνάς ( αδύναμη κάρτα ) και από την στιγμή που με 21 ευρώ πιο πάνω παίρνεις το dell !! :X

Δημοσ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ LAPTOP ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΚΌΜΑ ΟΜΩς

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ACER?

Μια χαρά. Έχει ξεκινήσει μια φημολογία για όχι καλό service, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι υποκινούμενη από τους (ακριβότερους) ανταγωνιστές. Όσες πιθανότητες έχεις να μη μείνεις ικανοποιημένος από το service της ACER, άλλες τόσες έχεις να μη μείνεις ικανοποιημένος από οποιοδήποτε άλλο service. Προσωπικά στην Acer με χαλάει ο 1 χρόνος εγγύησης και όχι 2 σύμφωνα με την αντίστοιχη ευρωπαϊκή οδηγία.

Δημοσ.

Γιατι τοσο μισος για τα Acer? Εμενα το λαπτοπ μου το εχω 2 χρονια και δεν μου εχει βγαλει ΚΑΜΙΑ απολυτος ζημια. Αμα το προσεχεις το εργαλειο δεν παθαινει τιποτα. Εγω τα βρισκω εξαιρετικα Value for money μηχανηματα.

Δεν έχουν ανάγκη από περίπτωση απροσεξίας , χαλάνε όταν είναι καινούργια ακόμα . Εσύ δεν είχες πρόβλημα εγώ είχα τουλάχιστον 5 φορές με εμένα και από φίλους , ο ts ας κάνει την έρευνα του και καταλήγει .

Μια χαρά. Έχει ξεκινήσει μια φημολογία για όχι καλό service, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι υποκινούμενη από τους (ακριβότερους) ανταγωνιστές. Όσες πιθανότητες έχεις να μη μείνεις ικανοποιημένος από το service της ACER, άλλες τόσες έχεις να μη μείνεις ικανοποιημένος από οποιοδήποτε άλλο service. Προσωπικά στην Acer με χαλάει ο 1 χρόνος εγγύησης και όχι 2 σύμφωνα με την αντίστοιχη ευρωπαϊκή οδηγία.

Το ακούσαμε και αυτό ..

Δημοσ.

Και εγω το ίδιο πιστεύω.

Εχω 2 Acer και για το service τους δεν εχω ιδέα γιατί πολύ απλά δε το χρειάστηκα ποτέ.

Το ενα απο τα 2 μάλιστα έχει κλείσει 6 και πάει για τον 7ο χρόνο απροβλημάτιστης λειτουργίας του.

Σε ενα φίλο που είχε πάρει HP είχα μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που του το πρότεινα.

Αλλά και πάλι μερικές φορές το πρόβλημα βρίσκεται μετά το πληκτρολόγιο και προς την καρέκλα οπότε...

Πάντως γενικά σαν όνομα Toshiba, Dell και κάποια Lenovo εχουν κάνει δικαιολογημένα πολύ καλό όνομα.

Δημοσ.

Και εγω το ίδιο πιστεύω.

Εχω 2 Acer και για το service τους δεν εχω ιδέα γιατί πολύ απλά δε το χρειάστηκα ποτέ.

Το ενα απο τα 2 μάλιστα έχει κλείσει 6 και πάει για τον 7ο χρόνο απροβλημάτιστης λειτουργίας του.

Σε ενα φίλο που είχε πάρει HP είχα μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που του το πρότεινα.

Αλλά και πάλι μερικές φορές το πρόβλημα βρίσκεται μετά το πληκτρολόγιο και προς την καρέκλα οπότε...

Πάντως γενικά σαν όνομα Toshiba, Dell και κάποια Lenovo εχουν κάνει δικαιολογημένα πολύ καλό όνομα.

(γενική απάντηση, όχι μόνο στο yianni)

Όταν κάνουμε αγορές πάντα επηρεαζόμαστε απο τη στατιστική και όχι απο μεμονωμένες περιπτώσεις. Έστω οτι έχουμε δυο μάρκες Α και Β. Στους 100 υπολογιστές μάρκας Α, βγάζουν βλάβη οι 20, ενω στους 100 υπολογιστές μάρκας Β, βγάζουν βλάβη 60 υπολογιστές. Εσύ ως χρήστης Χ ποια μάρκα υπολογιστή θα αγόραζες; Άρα όταν διαβάζω 3 καταχωρήσεις οτι είχα acer και ήταν σκυλια και 15 καταχωρήσεις για προβλήματα/service τι γνώμη πρέπει να έχω;

Ας κάνουμε και ένα παραλληλισμό. Όλοι ξέρετε τους εναλλακτικούς παροχους (hol, tellas, κλπ - όπως λεμε acer ή laptop innovator) και τον οτε με το conx (όπως λέμε toshiba, dell, κλπ). Πληρώνεις conx αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και τα προβλήματα αντιμετωπίζονται γρήγορα (γρήγορο service) ενώ αν προτιμήσεις tellas (acer) τρέμεις μη σου κάτσει στραβή γιατί θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο (υπολογιστή) για καιρό. Εγώ έχω μάθει να δίνω λεφτά εκει που με σέβονται και οχι σε αυτόν με τη χαμηλοτερη τιμή.

yianni είπες και κάτι σοφό. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ το πρόβλημα ειναι ανάμεσα στο πληκτρολόγιο και την καρέκλα όποτε όταν βλέπω τίτλους τύπου «Virus σε καινούργιο Toshiba» ή «Spyware σε Acer» λυπάμαι την καρέκλα και αυτόν που θα επωμιστεί το βάρος να φτιάξει το πρόβλημα.

Για να απαντήσω και στον topic starter. Ισάξια στην κορυφη Toshiba, Dell (τα ακριβά),apple και sony vaio. Στη μέση (value for money για μη απαιτητικούς χρήστες) hp, lenovo, fujitsu, asus και dell (τα φθηνά). Στην κατηγορία μην αγγίζετε (δηλαδή δεν τους εχω καμια εμπιστοσυνη) acer, innovator και turbo-x

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...