xpapias Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Γειά χαρά και Χρόνια Πολλά. Μέχρι πριν 1,5 μήνα είχα στο σπίτι σύνδεση 2Play από τη Forthnet. 15 Νοέμβρη υπέγραψαν οι δικοί μου σύμβαση για 2Play από τη HOL οπότε και κατά τη σύμβαση θα έπρεπε να έχω 2Play εώς τις 15 Δεκέμβρη. Αρχές Δεκέμβρη ενεργοποιείται η τηλεφωνία και έρχεται το router όμως εώς σήμερα είναι ενεργό το ADSL της Forthnet (το οποίο και χρησιμοποιώ). Να ανησυχώ για διπλές χρεώσεις? Τι πρέπει να κάνω?
cosmos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Ένα τηλεφωνάκι στην HOL νομίζω θα σου έδινε και την απάντηση.
xpapias Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό είναι που φοβάμαι... Έχω ακούσει ότι η εξυπηρέτηση πελατών είναι από τις χειρότερες.
cosmos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Από την ελάχιστη πείρα που έχω με την hol μια χαρά όλα με την εξυπηρέτηση πελατών μέχρι στιγμής.....δοκίμασε και κάνε το σταυρό σου να πέσεις σε τζιμάνι στο τηλέφωνο
pp6210 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό είναι που φοβάμαι... Έχω ακούσει ότι η εξυπηρέτηση πελατών είναι από τις χειρότερες. Είσαι λίγο προκατειλημένος ή μου φαίνεται??? Χωρίς καν να έχεις ιδία εμπειρία το φοβάσαι γιατί "έχεις ακούσει"??? Εγώ έχω ΧΟΛ 3 χρόνια, όσες φορές χρειάστηκα την εξυπηρέτηση δεν είχα κάνενα παράπονο - βέβαια δεν είχα τεχνικό ζήτημα να λύσω, αλλά και το δικό σου ερώτημα απλό είναι, δεν βλέπω γιατί να μην εξυπηρετηθείς...
xpapias Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν. Πήρα σήμερα 19.45 και μετά από πολύ σύντομη αναμονή το σήκωσε μια κοπέλα. Εκείνη μου είπε απευθείας ότι λόγω φόρτου θα κρατήσει το σταθερό μου και ένα κινητό και θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Εώς τις 20.30 που έφυγα από το σπίτι δε με είχε πάρει κανείς... Edit:Κοίταξα και τις κλήσεις του σταθερού μου. Δε με πήραν πίσω ποτέ.
cosmos000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Ξαναπάρε και αν σου ξαναπεί το ίδιο,πες της να σου δώσει και το δικό της κινητό να ενημερωθείς!! Πέρα απ το χιούμορ,αφού έχει και σύντομη αναμονή ρίξε πάλι ένα σύρμα όχι τίποτα άλλο,για να ξέρεις και τί συμβαίνει με την γραμμή σου.
xpapias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Με πήραν την επόμενη μέρα στο κινητό στις 12.30 το μεσημέρι - περίπου 16 ώρες αργότερα! Δυστυχώς ήμουν στην δουλειά και τους εξήγησα ότι τέτοια ώρα (!) δεν μπορούσα εγώ να τους μιλήσω. Ευτυχώς μου ήρθε ένα πιστωτικό από τη Forthnet (-42E) η οποία εξακολουθεί να μου παρέχει όμως ADSL!
cosmos000 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Ενημερώθηκες τελικά για το τί συμβαίνει με την γραμμή σου?
xpapias Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν. Παρατήρησα σήμερα ότι οι ταχύτητες μου δεν ήταν τόσο καλές. Μπήκα στη σελίδα του router μου και είδα ότι η IP μου (46.χχ.χχ.χχ) είναι της HOL. Αυτή τη στιγμή συγχρονίζω στα 10800kbps / 840 kbps (γύρω στα 14000 με Forthnet) όμως χρησιμοποιώ ακόμα το Linksys της Forthnet και οι κωδικοί μου είναι ακόμα αυτοί της Forthnet. Δεν πρέπει να μου στείλουν κωδικούς από την HOL? Υπάρχει περίπτωση το router της HOL να πιάνει καλύτερες ταχύτητες ή να έχει ρυθμισμένους τους κωδικούς? Το πακέτο στο οποίο μου το έστειλαν έχει αίτηση για υπηρεσίες ADSL ενώ αυτό προβλεπόταν ήδη από την αίτηση που είχαν υπογράψει οι δικοί μου.
cosmos000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Αφού έχεις IP της HOL τότε έχεις και ίντερνετ της HOL. To router το έχεις λάβει?Βάλε εκείνο επάνω.Δεν σου στέλνουν τίποτα κωδικούς (για το wireless είναι κάτω απ το router).Η αίτηση που έχει μέσα το router δεν σε αφορά αφού έχετε ήδη υπογράψει ,είναι γι αυτούς που έκαναν την αίτηση online και πρέπει να την στείλουν ταχυδρομικώς για να γίνει η ενεργοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.