panakart Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα!Προσφατα μου επεσε το κινητο μου Nokia 5800 στην θαλλασα...το κινητο δεν εχει ουτε μια γρατζουνια,και εγγυηση ακομα 1 χρονο..οταν επεσε στο νερο το πηγα με την αυριο σε τεχνικο για να το καθαρηση...αλλα μ ειπε οτι ι πλακετα εχει καει..Μπορω να κανω κατι για να ξεγελασω και να το καλυψει η εγγυηση απο την nokia η μεσα στο κινητο υπαρχουν ενδηξεις που θα το μαρτυρουν? Ευχαριστω πολυ!
stivi1981 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 δεν μπορεις να κανεις τιποτα φιλε μου με την εγγυηση...στο service θα σου βρουνε εστω και την ελαχιστη υγρασια που εχει μπει στην πλακετα...υπαρχουν εσωτερικα κομματακια απο χαρτι που μαρτυρανε την εισροη υγρασιας αλλα και τυχον υπολοιματα απο αλατα,οποτε τσαμπα ο κοπος που θα κανεις να το πας στο service
cosmos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Θα μπορούσες να το ρισκάρεις και να κάνεις τον κινέζο αλλά αφού το πήγες ήδη σε τεχνικό θα ήταν νομίζω και ο καταλληλότερος (που το είδε κιόλας)να σου απαντήσει τί φαίνεται και τί όχι. ΥΓ:Εγώ στην θέση σου θα το πήγαινα στα πλαίσια της εγγύησης πάντως και αν δεν το καλύπτει θα στο πουν.
suspiria Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 btw γνωστος μου μπηκε στη θαλασσα και ειχε στην τσεπη του μαγιο του ενα motorola l7 εκανε το μπανακι του και οταν βγηκε το καταλαβε.παρολα αυτα το κινητο λειτουργησε κανονικα!!!
vasilisga Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 αμα βρουν υγρασια στο κινητο δεν προκειται να την βγαλεις καθαρη... την ειχα παθει και εγω παλιοτερα ετσι, ασχετα αν δεν ειχε κανει βουτια στη θαλασσα...
orck Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Τα κινητα εχουν καπου κοντα στην μπαταρια ενα λευκο χαρτι, αυτο εαν παρει υγρασια θα γινει ροζ. Η μονιμη καραμελα των τεχνικων ειναι "οτι πηρε υγρασια" επειδη βλεπουν αυτο το χαρτακι να εχει γινει ροζ. Το κακο ειναι οτι αυτο γινεται ροζ και απλα εαν εισαι σε περιβαλλον με υγρασια, δεν ειναι απαραιτητο να εχει πεσει μεσα σε νερο. Δες παρακατω το αυτοκολητακι που σου λεω. http://architectures.danlockton.co.uk/2006/10/17/the-tell-tale-part/
panakart Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δεν εχει αυτο το αυτοκολιτακι το εψαξα γιατι ηξερα και απο το παλιο μου οτι ειχε..Υγρασια το κινητο δεν πιστευς να εχει γτ ο τεχνικος ειναι φιλος μου και μου ιπε οτι το καθαρησε πολλη καλα μεσα...εγω λες να το ρισκαρω και απο αυτα που μου λεται..δεν εχς να χασω και τπτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.