Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεου PC

fragment_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

GIGABYTE GA-X58-USB3 RETAIL

GIGABYTE GZ-Χ8 BLACK CASE

XILENCE 580W RED WING SERIES PSU

INTEL CORE I7-950 3.06 GHZ LGA1366 - BOX

KINGSTON KHX1600C9D3K3/6GX DDR3 6GB (3X2GB) PC12800 1600MHZ HYPERX GENESIS TRIPLE CHANNEL KIT

GIGABYTE GEFORCE GTX460 GV-N460OC-1GI OVERCLOCK 1GB PCI-E RETAIL

PLEXTOR PX-L890SA DVDR/RW BLACK RETAIL

KINGSTON SV100S2/64G SSDNOW V100 64GB

PHILIPS 226CL2/SB C-LINE 22'' TFT BLACK

MICROSOFT WIRELESS LASER DESKTOP 3000 GR DSP

1)τον υπολογιστη τον θελω δυνατο λογο ηχογραφισης

2)θελω να παιζω παιχνιδια σε 1080 και να τον συνδεω στην τηλεοραση

3)θελω να μου προτινετε μια αθορυβη καλη ψυχτρα και ενα κομψο κουτι

4) η οθονη ειναι καλη; ηθελα να παρω EIZO αλλα ειναι πανακρειβη

5)το πληκτρολογιο και το ποντικι μπορω να το φορτιζω; υπαρχει κατι καλυτερο μεχρι τοση τιμη γιατι θα το χρησημοποιω και αποαποσταση

6) θελω να μου προτινεται ενα καλο ups και psu που να αντεχει σε ολα αυτα οχι πανακρειβο αλλα να κανει δουλεια να μη πεφτει κατευθυαν

7) οσον αφορα τον δισκο εχω στο παλιο μεγαλο θελω ssd ειδα εναν intel φθηνοτερο αλλα η εγγραφη ειναι 70mb/s οσο κ ο αλλος που εχω αφενως και αφετερου με ενδιαφερει το θεμα latecy σε καποιες εφαρμογες μουσικης

τι αλλα μου προτινετε περιμενω σχολια κτλ ευχαριστω

Δημοσ.

Καταρχας αρχιζουμε απο τα βασικα. Ποσο είναι το budget ? Και πότε θα γίνει η αγορά του PC? Θα το συναρμολογησεις μονος σου η θα το κανει το καταστημα?

Δημοσ.

Καταρχας αρχιζουμε απο τα βασικα. Ποσο είναι το budget ? Και πότε θα γίνει η αγορά του PC? Θα το συναρμολογησεις μονος σου η θα το κανει το καταστημα?

1500 καπου εκει ... η αγορα οχι αμεσα ανοιγω απο τωρα topic για να ειμαι σιγουρος να ακουσω κ εσας, δεν εχ ωπροβλημα να το συναρμολογησω μονος αλλα αφου θα το παρω σχεδον ολοκληρωμενο θα το αναλαβουν εκει που θα το παρω δεν ειναι τιποτα ιδιετερο αυτο. καταστημα προτινετε μου εσεις γιατι εγω μενω πελλοπονησω το περισσοτερο διαστημα, λεω eshop που εχω κ ευκαιρο ...

Δημοσ.

Αν είναι να τον πάρεις μετά τον καινούριο χρόνο ας μην το συζητήσουμε τώρα αλλά μετά γιατί θα βγουν καινούριες επεξεργαστές

Δημοσ.

Αν είναι να τον πάρεις μετά τον καινούριο χρόνο ας μην το συζητήσουμε τώρα αλλά μετά γιατί θα βγουν καινούριες επεξεργαστές

σιγουρα μετα τον χρονο, αλλα ας κανουμε μια κουβεντα τι περιμενου και τι υπαρχει για τωρα συμφωνα μ αυτα που διαλεξα

Δημοσ.

σιγουρα μετα τον χρονο, αλλα ας κανουμε μια κουβεντα τι περιμενου και τι υπαρχει για τωρα συμφωνα μ αυτα που διαλεξα

Για την χρήση που προορίζεται το pc χρειάζεσαι

1)Μεγάλη επεξεργαστική ισχύ .Και όσον γίνεται περισσότερους πύρινες για αυτόν τον λόγο προτείνω για αυτήν την περίοδο amd 1075T η 1090T

2)Όπως χρειάζεσαι μεγάλη επεξεργαστική ισχύ χρειάζεσαι και αρκετή μνήμη ram όποτε αφού η amd υποστηρίζουν dual chanell πας σε 8gb στα 1600mhz

3)Ένας ssd όπου σου δίνει μεγάλη ταχύτητα αναγνώσεις και εγγραφείς και χαμηλό access time θα δώσει μεγάλη ώθηση στο σύστημα και όχι κολλήματα όπως η κοινή μηχανική δίσκοι B)

4)Μια καλή κάρτα ήχου σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και δεν έχω αρκετές γνώσεις. Ποια ηχεία έχεις ;

5)Έναν δεύτερο μεγάλο σκληρό μηχανικό δίσκο για να αποθηκεύεις τα αρχεία μουσικής που θα πιάνουν αρκετό μέγεθος.Τα προγράμματα θα τα εγκαταστήσεις στον ssd τα παιχνίδια στον μηχανικό δίσκο μιας και δεν θα δεις διαφορές αν είναι στον ssd

6)Για ups προτείνω ένα apc.Δεν χρειάζεσαι μεγάλο Ισσά Ισσά για να κλήσεις το pc για να μην πάθη ζημιά από την διακοπή ρεύματος

7)Κάρτα γραφικών μπορείς να πας στην 6950 αν παίζεις βαριά παιχνίδια αν όχι σε κάτι ποιο φτηνό.

Δημοσ.

Θα ελεγα να περιμενεις τους Sandy Bridge. Και να χτυπησεις καποια dell u2410/u2311

Το κακο με το eshop ειναι οτι βολευεσαι αλλα η ποικιλια του εχει μειωθει αρκετα

Δημοσ.

Για την χρήση που προορίζεται το pc χρειάζεσαι

1)Μεγάλη επεξεργαστική ισχύ .Και όσον γίνεται περισσότερους πύρινες για αυτόν τον λόγο προτείνω για αυτήν την περίοδο amd 1075T η 1090T

2)Όπως χρειάζεσαι μεγάλη επεξεργαστική ισχύ χρειάζεσαι και αρκετή μνήμη ram όποτε αφού η amd υποστηρίζουν dual chanell πας σε 8gb στα 1600mhz

3)Ένας ssd όπου σου δίνει μεγάλη ταχύτητα αναγνώσεις και εγγραφείς και χαμηλό access time θα δώσει μεγάλη ώθηση στο σύστημα και όχι κολλήματα όπως η κοινή μηχανική δίσκοι B)

4)Μια καλή κάρτα ήχου σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και δεν έχω αρκετές γνώσεις. Ποια ηχεία έχεις ;

5)Έναν δεύτερο μεγάλο σκληρό μηχανικό δίσκο για να αποθηκεύεις τα αρχεία μουσικής που θα πιάνουν αρκετό μέγεθος.Τα προγράμματα θα τα εγκαταστήσεις στον ssd τα παιχνίδια στον μηχανικό δίσκο μιας και δεν θα δεις διαφορές αν είναι στον ssd

6)Για ups προτείνω ένα apc.Δεν χρειάζεσαι μεγάλο Ισσά Ισσά για να κλήσεις το pc για να μην πάθη ζημιά από την διακοπή ρεύματος

7)Κάρτα γραφικών μπορείς να πας στην 6950 αν παίζεις βαριά παιχνίδια αν όχι σε κάτι ποιο φτηνό.

χμμ δηλαδη η καρτα γραφικων η συγκεκριμενη δεν αξιζει τα λευτα της μαλιστα για να δω τιμη ... οσον αφορα το θεμα ηχου θα βαλω επαγγελματικα εργαλεια μερικα κ απ το αλλο pc δε θετω αυτο το θεμα εδω, οσον αφορα δισκο εχω 2+1 tera κανονικο μπορεις ομως να μου προτινεις καποιο συγκεκριμενο μοντελο ssd μην ειναι της π τα ματια σε τιμη, το ιδιο και για το ups :8 για την οθονη;

α AMD με τιποτα δε ξερω ζεστενονται πολυ ρε παιδια και γω το pc το εχω 24/ωρο ανοικτο

Δημοσ.

Θα ελεγα να περιμενεις τους Sandy Bridge. Και να χτυπησεις καποια dell u2410/u2311

Το κακο με το eshop ειναι οτι βολευεσαι αλλα η ποικιλια του εχει μειωθει αρκετα

ε; χαχα α οσον αφορα το eshop εχεις δικιο

Δημοσ.

χμμ δηλαδη η καρτα γραφικων η συγκεκριμενη δεν αξιζει τα λευτα της μαλιστα για να δω τιμη ... οσον αφορα το θεμα ηχου θα βαλω επαγγελματικα εργαλεια μερικα κ απ το αλλο pc δε θετω αυτο το θεμα εδω, οσον αφορα δισκο εχω 2+1 tera κανονικο μπορεις ομως να μου προτινεις καποιο συγκεκριμενο μοντελο ssd μην ειναι της π τα ματια σε τιμη, το ιδιο και για το ups :8 για την οθονη;

α AMD με τιποτα δε ξερω ζεστενονται πολυ ρε παιδια και γω το pc το εχω 24/ωρο ανοικτο

Για οθόνη πας στην Dell U2311H αν και την ακρίβαιναν από 250€ στα 268,00€ αλλά παραμένει να είναι μια κορυφαία επιλογή σε αυτά τα χρήματα για όλες της χρήσης .Για ups όπως είπα στα κορυφαία apc.Για ssd μια καλούτσικη επιλογή από θέμα χωρητικότητας τιμής είναι ο OCZ.Και να ξέρεις η amd είναι ποιο ψυχροί από τους intel

Δημοσ.

ε; χαχα α οσον αφορα το eshop εχεις δικιο

Οι Sandy Bridge είναι οι καινουριοι επεξεργαστες της ιντελ. Θα ελεγα να περιμενεις να δεις τι ψαρια ποιανουν σε σχεση με τους τωρινούς 920/930/950

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...