caution Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Κάτι δε πάει καλά.. Όταν ανεβάζω core/mem clocks μέσω overdrive (των catalyst), ενώ πέρασα πολύωρο FurMark τρώω freeze of death μέσα σε Game. Το έπαθα 3 φορές ΣΕΡΙ, μέχρι που τα έκανα reset για να καταφέρω να παίξω το actual Game.. Ίδιο Freeze με αυτά που είχα ανά καιρούς με το TriXX. Με ποιο πρόγραμμα είναι εγγύηση το O/C, το οποίο θα έχει τα πάντα (φυσικά και voltage); Και ας μου πει κάποιος τι overclock έκανε στην 6870 του (preferably με μαμά ψύξη)! Το ότι περνάς furmark δεν σημαίνει ότι είσαι rock. Μόνο temps τσεκάρεις στην ουσία με το χνουδωτό πράμα Δοκίμασε με το τελευταίο AB αν δεν σε βολεύει το trixx. Τον αν είσαι stable το βλέπεις στην πράξη (+vantage +heavy gaming +furmark). Αα και μην την πήζεις στο ρεύμα με το καλημέρα. Work your way up P.S. 950@CF χωρίς ρεύμα - 1040@1,28V με 2 xfx που έχω ασχοληθεί. Και δεν ήταν picked... Ghzable πρέπει να είναι όλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Θα τα κάνω αυτά που μου λέτε, αλλά όντως απογοητεύτηκα πολύ από το o/c και από μερικά παράπονα που έχω σε τίτλους τους οποίους τους έτρεχα με την 8800GT στα ίδια ακριβώς frames. Αν είναι δυνατόν.. Μήπως να πάω σε καμιά 6970 να τελειώνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Θα τα κάνω αυτά που μου λέτε, αλλά όντως απογοητεύτηκα πολύ από το o/c και από μερικά παράπονα που έχω σε τίτλους τους οποίους τους έτρεχα με την 8800GT στα ίδια ακριβώς frames. Αν είναι δυνατόν.. Μήπως να πάω σε καμιά 6970 να τελειώνω; τα freezarimata συμβαίνουν ενώ έχεις γυρίσει cpu και μνήμες στα default?γιατί θυμάμαι είχες ανοίξει κάπου θέμα που έτρωγες κάτι μπλε οθόνες ενώ το pc απλά ήταν ανοιχτό... το τσέκαρες αυτό??? επίσης η κάρτα είναι πολύ-πολύ πιο ισχυρή απο την 8800gt δε τίθεται θέμα σύγκρισης..σε ποια παιχνίδια παρατήρησες τα ίδια frames??(μη μου πεις τίποτα εφταετίας και με κουφάνεις βραδυάτικα.. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 C9, ίδια frames. Το ψάχνω πάντως.. Σίγουρα είναι μακράν καλύτερη η hd6970, απλά θέλω να το δω και στο overclock. Θα κάνω τα πάντα για να την ανεβάσω και να δω ότι είναι stable, και θα σας πω αποτελέσματα. Με είχε φρικάρει πάντως στα frames μέσα σε games, αλλά τελικά έφταιγαν οι ρυθμίσεις μου στο CCC μέσα στο Gaming tab. Θα έβαζα κάνα Force on, triple buffering και ίσως και το AF (samples) και για κάποιο λόγο σε μερικά Games πάτωνε. Τώρα το αφήνω στα defaults και είναι άψογη. Πως σκατά γίνεται αυτό, δεν έχω ιδέα.. Με τα Forceware είχα μια σελίδα επιλογές για τα γραφικά, και τα έβαζα όλα με τα χεράκια μου ένα-ένα και είχα άψογα αποτελέσματα, και visualy και σε performance. Τώρα στα Catalyst δεν έχω καμία επιλογή και με το που βάλω το χεράκι μου κάπου για περισσότερο quallity, καταστρέφεται το σύμπαν. Είναι noob-friendly τα catalyst, οι τα καινούρια Games τα έχουν όλα controlled και δεν πρέπει να έχω τίποτα από τα Drivers της GPU; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 C9, ίδια frames. Το ψάχνω πάντως.. Σίγουρα είναι μακράν καλύτερη η hd6970, απλά θέλω να το δω και στο overclock. Θα κάνω τα πάντα για να την ανεβάσω και να δω ότι είναι stable, και θα σας πω αποτελέσματα. Με είχε φρικάρει πάντως στα frames μέσα σε games, αλλά τελικά έφταιγαν οι ρυθμίσεις μου στο CCC μέσα στο Gaming tab. Θα έβαζα κάνα Force on, triple buffering και ίσως και το AF (samples) και για κάποιο λόγο σε μερικά Games πάτωνε. Τώρα το αφήνω στα defaults και είναι άψογη. Πως σκατά γίνεται αυτό, δεν έχω ιδέα.. Με τα Forceware είχα μια σελίδα επιλογές για τα γραφικά, και τα έβαζα όλα με τα χεράκια μου ένα-ένα και είχα άψογα αποτελέσματα, και visualy και σε performance. Τώρα στα Catalyst δεν έχω καμία επιλογή και με το που βάλω το χεράκι μου κάπου για περισσότερο quallity, καταστρέφεται το σύμπαν. Είναι noob-friendly τα catalyst, οι τα καινούρια Games τα έχουν όλα controlled και δεν πρέπει να έχω τίποτα από τα Drivers της GPU; έχει να κάνει με το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά...πχ στο dead space 2 αν πειράξεις αν θυμάμαι καλά το AA γίνεται ένας πανικός το παιχνίδι σέρνεται και εμφανίζονται σπασμένα pixel... μέχρι 1920X1080 η 6870 είναι μια χαρά, αν σκεφτείς ότι είναι ανώτερη απο 5850..βέβαια όπως το πας στο τέλος θα την κάψεις οπότε τη γυρνάς πίσω ζητάς πιστωτικό και παίρνεις καλύτερη ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δε καίω τίποτα. Εν το μεταξύ για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ανεβάσω τα Volt στο Afterburner.. Γουάι; Θα πάω για Core 975 και 1150 Mem, όσο για τα volt μάλλον θα τα κουμπώσω στα 1.250. Ας το κάνω σταδιακά αυτή τη φορά λοιπόν.. και μετά θα πάω για vintage/fur/nextgen game. Άντε να δούμε.. Υ.Γ: Ρε το είχα ξεχάσει το SmartDoctor, να παίξω με αυτό; Ψάχνω ένα o/c utility και να μείνω με αυτό και να απεγκαταστήσω τα 100 άλλα που έχω ναούμ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δε καίω τίποτα. Εν το μεταξύ για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ανεβάσω τα Volt στο Afterburner.. Γουάι; Θα πάω για Core 975 και 1150 Mem, όσο για τα volt μάλλον θα τα κουμπώσω στα 1.250. Ας το κάνω σταδιακά αυτή τη φορά λοιπόν.. και μετά θα πάω για vintage/fur/nextgen game. Άντε να δούμε.. Υ.Γ: Ρε το είχα ξεχάσει το SmartDoctor, να παίξω με αυτό; Ψάχνω ένα o/c utility και να μείνω με αυτό και να απεγκαταστήσω τα 100 άλλα που έχω ναούμ.. ναι ρε συ αστειεύομαι όταν είπα θα τη κάψεις ...γιατί δε δουλεύει το afterburner δε γνωρίζω, αλλά δοκίμασε αν έχεις όρεξη και το trix της sapphire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.