Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μίλα με Samsung απ'ευθείας.

Θεωρώ δεδομένο πως έχει απόδειξη αγοράς και τα συναφή.

το κινητό είναι 10 ημερών. φυσικά και τα έχω, το ζήτημα είναι άμα το στείλω, πόσο καιρό θα κάνω να το πάρω...

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η λογική του pattern είναι να κλειδώνει εντελώς το τηλ σε περίπτωση πολλαπλής αποτυχίας εισαγωγής pattern.

To bug του keyboard για την αλλαγή γλώσσας δε μου έχει τύχει.

Ποιό keyboard χρησιμοποιείς;

Μήπως υπάρχει κάποιος συνδυασμός για να αλλάζεις γλώσσα γραφής;

Δημοσ.

Η λογική του pattern είναι να κλειδώνει εντελώς το τηλ σε περίπτωση πολλαπλής αποτυχίας εισαγωγής pattern.

To bug του keyboard για την αλλαγή γλώσσας δε μου έχει τύχει.

Ποιό keyboard χρησιμοποιείς;

Μήπως υπάρχει κάποιος συνδυασμός για να αλλάζεις γλώσσα γραφής;

το ελληνικό. για να αλλάξεις γλώσσα πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί που είναι σα γρανάζι μόνιμα και να σε πάει στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου. αυτό το έκανα πάντα και στα μηνύματα.

Τώρα όμως δεν το κάνει. Όπως είπα και πιο πάνω με το που πάω να πατήσω κλήση έκτακτης ανάγκης αυτό το μενού φαίνεται στιγμιαία. Δηλαδή έχει ανοίξει αλλά δεν το βλέπω εγώ.

Όσο για την πιο πάνω διαδικασία, κάνει αυτό ακριβώς και το κινητό μου

http://www.youtube.com/watch?v=XPmHeJvlb-I

Δημοσ.

Από την στιγμή που δεν σου δουλεύουν τα modes που σου υπέδειξε ο Stormrain δοκίμασε στο

έκτακτη κλήση να πληκρολογήσεις *2767*3855# που είναι το factory format και χάνεις όλα τα δεδομένα όμως.

Ίσως σου δουλέψει.

Δημοσ.

Το δοκίμασα και αυτό και μου λέει "Η κλήση δεν πραγματοποιήθηκε. Το *2767*3855# δεν είναι αριθμός έκτακτης ανάγκης" :wacko:

Μέσω του Kies δεν γίνεται τίποτα;

Δημοσ.

Για να δουλέψεις το Kies όταν θα συνδέσεις το καλώδιο θα πρέπει να επιλέξεις στο κινητό το κουμπί του Samsung Kies που αμφιβάλλω πως θα σου εμφανιστεί.

Δημοσ.

Παραθέτω κάτι που βρήκα πρόχειρα στο net

"if you forgot your pattern lock, just give few more tries to continue wrong efforts. at an instant, the OS will report 'attempts exceeded, enter with your gmail'. at this point just enter your email address and in the textbox for password just give value as 'NULL'. this will instantly ask for new pattern lock and you are done!"

Τσέκαρε το και αυτό.

"Try this

1) Log in to your google account on your pc, the same account you registered for your phone

2) After logging in look at the top right corner of your inbox/email page, it would say your google username. Like say if you name is John, and you have a google id thats registered to your galaxy s as ,[email protected]. Now this google id on the top right corner of the page would be displayed as [email protected].

3) Type in the google id, thats visible on the right hand top corner of your page ([email protected]) into your galaxy s handset locked page, and type in the password.

NOW YOU WILL BEON TO THE NEW SCREEN TELLING YOU TO PUT IN ANOTHER PATTERN."

Και αυτό, με την διαφορά του να βάλεις κωδικό μόνο με νούμερα πχ.

• Moderators
Δημοσ.

Μεσω του Κies οχι.

Χαζη ερωτηση: εκει που σου λεει να βαλεις τον κωδικο και πεταγεται το πληκτρολογιο, δεν μπορεις αν πατησεις παρατεταμενα να αλλαξεις το input method σε swype ξερωγω που αλλαζει με την μια την γλωσσα?

Δημοσ.

Μεσω του Κies οχι.

Χαζη ερωτηση: εκει που σου λεει να βαλεις τον κωδικο και πεταγεται το πληκτρολογιο, δεν μπορεις αν πατησεις παρατεταμενα να αλλαξεις το input method σε swype ξερωγω που αλλαζει με την μια την γλωσσα?

Λογικά όχι αφού λέει πως το μενού ρυθμίσεων εμφανίζεται στιγμιαία και χάνεται.

Άλλωστε τι σόι lock θα ήταν αν μπαίναμε να αλλάζουμε τις ρυθμίσεις του κινητού;! :)

• Moderators
Δημοσ.

Λογικά όχι αφού λέει πως το μενού ρυθμίσεων εμφανίζεται στιγμιαία και χάνεται.

Άλλωστε τι σόι lock θα ήταν αν μπαίναμε να αλλάζουμε τις ρυθμίσεις του κινητού;! :)

Σωστο κι αυτο. Βασικα βλακεια να μην μπορεις να αλλαξεις γλωσσα, αυτοματως κανει το κλειδωμα πολυ επιφοβο. :)

Δημοσ.

Αν μέσω gmail αλλάξει τον κωδικό του σε αριθμητικό τότε πιστεύω το λύσαμε το θέμα.

εγώ να το αλλάξω, το κινητό "πως θα το μάθει;"

αφού το έχει αποθηκευμένο μέσα;

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, αλλα το gmail του ειναι με αγγλικους χαρακτηρες, οποτε πως θα μπορεσει να το πληκτρολογησει αν εχει κολλησει το πληκτρολογιο στα ελληνικα?

Εκτος αν σου δινει ηδη το mail και εσυ πρεπει να βαλεις μονο τον κωδικο (δεν χρησιμοποιω το κλειδωμα οποτε δεν ξερω), αλλα τοτε μπορει καλλιστα να αλλαξει τον κωδικο στα ελληνικα και παλι να γινει η δουλεια, αλλα ειπε παραπανω πως του ζηταει να δωσει μεηλ. :confused:

A sory τωρα ειδα τα δυο τελευταια ποστ :)

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, θέλει να βάλει και το mail με λατινικούς.

Δεν του το εμφανίζει αυτόματα. Ουφ!

Codes μέσω κλήσης δεν δέχεται.

3-button δεν παίζει.

Μάλλον δεν την γλιτώνει την επίσκεψη στην Sammy.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...