clubmaster Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Καλημέρα παίδες και Χρόνια Πολλά σε όλους. Από χθες έχω ένα σημαντικό πρόβλημα με το Samsung Galaxy S. Είχα δώσει το κινητό σε ένα ανιψάκι μου και αυτό προσπαθούσε να ξεκλειδώσει το μοτίβο. Εγώ βέβαια δεν ήξερα ότι μετά από πολλές προσπάθειες κλειδώνει επ' αόριστο. Με τα πολλά, προφανώς μετά από πολλές προσπάθειες, κλείδωσε μόνιμα και μου ζητάει να βάλω email και password, προφανώς τι google, που είχα κάνει όταν γράφτηκα στο market. Εδώ ξεκινάνε τα δύσκολα, με ένα πρόβλημα που σίγουρα είναι bug του Android. Το πληκτρολόγιο είναι στα Ελληνικά και δε μπορώ με τίποτα να το γυρίσω στα Αγγλικά. Ενώ πατάω το κουμπί που κανονικά θα μου έβγαζε το μενού για τις ρυθμίσεις πληκτρολογίου, αυτό δεν κάνει τίποτα. Όταν δε, πάω να πατήσω το κουμπί "Κλήση έκτακτης ανάγκης" που βρίσκεται από κάτω, το μενού των ρυθμίσεων, εμφανίζεται στιγμιαία και μετά μου βγάζει το πληκτρολόγιο για την κλήση έκτακτης ανάγκης, όταν πάω πίσω, πάλι τα ίδια... Έχει κανείς καμιά ιδέα
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Eχω ακουσει πως μπορει να ξεμπλοκαρει προσωρινα αν σε καλεσουν. Δοκιμασε να παρεις τηλεφωνο στον αριθμο σου και δες το. Δεν ξερω αν μπορεις να μπεις σε download ή recovery για να κανεις hard reset ή flash αντιστοιχα. Aν δεν γινονται ουτε αυτα και δεν μπορεσεις να βγαλεις ακρη δυστυχως το service ειναι μονοδρομος.... ΕΝΤΙΤ: Νεα σκεψη. Αν αλλαξεις τον κωδικο απο το pc και βαλεις ελληνικους χαρακτηρες δεν θα μπορεις να το βαλεις μετα απο την συσκευη?
clubmaster Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 ξεκλειδώνει την ώρα που σε παίρνουν τηλέφωνο, αλλά μόλις το κλείσεις κλειδώνει πάλι. Οι μόνες επιλογές που σου βγάζει την ώρα που με παίρνουν τηλέφωνο είναι η απάντηση και η απόρριψη. Δε μπορώ δηλαδή να μπω στο μενού. Για τον κωδικό το σκέφτηκα και εγώ, αλλά και πάλι δε μπορώ να βάλω το email...
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 ξεκλειδώνει την ώρα που σε παίρνουν τηλέφωνο, αλλά μόλις το κλείσεις κλειδώνει πάλι. Οι μόνες επιλογές που σου βγάζει την ώρα που με παίρνουν τηλέφωνο είναι η απάντηση και η απόρριψη. Δε μπορώ δηλαδή να μπω στο μενού. Για τον κωδικό το σκέφτηκα και εγώ, αλλά και πάλι δε μπορώ να βάλω το email... Oχι, εννοω να απαντησεις στην κληση και μετα να πατησεις το κεντρικο κουμπι για να σε βγαλει στο home screen και απο κει να πας στις ρυθμισεις.... Οντως δεν σκεφτηκα πως το email ειναι με λατινικους χαρακτηρες...
clubmaster Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Oχι, εννοω να απαντησεις στην κληση και μετα να πατησεις το κεντρικο κουμπι για να σε βγαλει στο home screen και απο κει να πας στις ρυθμισεις.... Οντως δεν σκεφτηκα πως το email ειναι με λατινικους χαρακτηρες... το δοκίμασα και αυτό, αλλά με βγάζει πάλι για να βάλω το email και το password. θα το σπάσω %#$%$#%#$^%$, τέτοιο bug η google; δε μπορώ να το πιστέψω...
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Ειναι γνωστο bug ναι, νομιζω ομως πως διορθωθηκε ή θα διορθωθει. Εγω φιλε μου θα εκανα ενα hard reset, δεν νομιζω να μην φτιαξει μετα απο αυτο.
clubmaster Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 μπορείς να βοηθήσεις; πως γίνεται;
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Κλεισε την συσκευη ή βγαλε την μπαταρια και πατα με κλειστο τηλεφωνο Volume Up + Home Button + Power Button. Μολις δεις τα ασπρα γραμματα Ι9000 κλπ, απελευθερωσε τα κουμπια. Θα σου βγαλει μια λιστα απ'οπου θα επιλεξεις το wipe data (με τα volume keys θα μετακινηθεις στην λιστα και με το home button θα επλεξεις). Αυτο θα σου διαγραψει εφαρμογες κλπ, αλλα θα αφησει απειραχτες τις φωτογραφιες τους ηχους κ.ο.κ
clubmaster Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 δυστυχώς δεν κάνει τίποτα... $%^$&%*%^ τι μπορώ να κάνω
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Τι σου βγαζει? Δεν περιμενα να μην λειτουργησει ουτε αυτο. Δοκιμασε το ιδιο με volume down μηπως μπει σε download mode. Αν μπει ειμαστε οκ, θα σου βγαλει ενα τριγωνο με ενα ανθρωπακι να σκαβει. Μετα απλως θα φλασαρεις μια ρομ με το προγραμμα Odin. Δες το και ποσταρε αν λειτουργησει για να σου πω τι να κανεις.
clubmaster Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 πάλι δεν κάνει τίποτα. ανοίγει κανονικά το κινητό. δοκίμασα να κρατήσω πατημένα τα κουμπιά αλλά δεν άνοιγε και αναβόσβηνε η αρχική οθόνη με τα άσπρα γράμματα...
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 πάλι δεν κάνει τίποτα. ανοίγει κανονικά το κινητό. δοκίμασα να κρατήσω πατημένα τα κουμπιά αλλά δεν άνοιγε και αναβόσβηνε η αρχική οθόνη με τα άσπρα γράμματα... Περιεργο... Τα αφησες αμεσως μολις ειδες τα ασπρα γραμματα? Αν ναι και δεν λειτουργει δεν μπορω να βρω αλλον τροπο εκτος απο service. Περνα μια βολτα απο δω και ρωτα, αν υπαρχει αλλος τροπος σιγουρα θα στον βρουν http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284470
clubmaster Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Περιεργο... Τα αφησες αμεσως μολις ειδες τα ασπρα γραμματα? Αν ναι και δεν λειτουργει δεν μπορω να βρω αλλον τροπο εκτος απο service. Περνα μια βολτα απο δω και ρωτα, αν υπαρχει αλλος τροπος σιγουρα θα στον βρουν http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284470 κάτσε να το ξανακάνω 1-2 φορές μπας και έκανα κάτι λάθος και θα σου πω
nikoskon Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μίλα με Samsung απ'ευθείας. Θεωρώ δεδομένο πως έχει απόδειξη αγοράς και τα συναφή.
clubmaster Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 τελικά, όχι δεν κάνει τίποτα. θα δοκιμάσω να ρωτήσω εκεί που μου είπες. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα