johnis1996 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 θελω να αγορασω ενα laptop για απαιτητικη multimedia χρηση (σπανια) αλλα γενικα οχι παρα πολυ απαιτητικες εφαρμογες εκτος απο κάποια παιχνίδια όχι όμως πολύ βαρια. θα προτιμούσα να έχει γρηγορες ταχυτητες και καλα γραφικα. Οθόνη 15,6 , HDD 500GB και επεξεργαστη i5. Είμι ανάμεσα σε αυτά τα δύο (με μια μικρή αμφιβολία για το turbo-x)εχω ακούσε τόσες πολλες γνώμες και δεν ξερω τι να πιστέψω. turbo-x flame i546-450 HP G62-b95ev Εγώ έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στην hp Οποιαδήποτε άλλη άποψη ΔΕΚΤΗ αρκεί να είναι μέσα στα όρια της τιμής!
spithas7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 πριν ενα χρονο ειχα παρει ενα acer με τα ιδια χαρακηιριστικα με τιν διαφορα στην καρτα γραφικων εμενα ηταν 5470 ,512 και i5,430m ,2.26 (2.53) με 630 eyro με 750 μετρητα σημερα θα πρεπει να περνεισ καλυτερο laptop
xristoforos89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0545740&catid=010200 με αυτο θα κανεις την δουλεια σου και πολυ καλα. η lenovo βγαζει πολυ αξιοπιστα λαπτοπ,και σαν ποιοτητα και σαν κατασκευη. επισης σχετικα με αυτο που λες '' to desktop μου που είναι turbo-x δεν έχει παρουιάσει κανένα πρόβλημα'' δεν εχει καμια σχεση με τα λαπτοπ γιατι στο Πλαισιο(και στο καθε Πλαισιο) το μονο που κανουν στα desktop ειναι να συναρμολογουν ενα pc (κομματι κομματι δηλαδη) και πανω στο κουτι βαζουν το αυτοκολλητακι turbox. δεν ειναι δηλαδη οπως στα λαπτοπ που θα πρεπει να βρουν το καταλληλο συστημα ψυξης,τα καταλληλα εργαλεια, και γενικοτερα θελει μελετη για να ''πετυχει'' το λαπτοπ.το desktop δεν θελει ιδιαιτερα πραγματα αφου τα κομματια ειναι ηδη ετοιμα απο τις εταιριες. αρκει να κανει την δουλεια του σωστα ο τεχνικος και να ξερεις τα βασικα,την συναρμολογηση δηλαδη.
blackeye0411 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 εγώ θα έπαιρνa το hp για το μονο λόγο ότι είναι πιο επώνυμο . κατά τα αλλα ο θείος μου έχει τούρμπο-x 4 χρονια και δεν έχει πρόβλημα επίσης πέρυσι πήρα στην αδερφή μου τα χριστούγεννα έναν turbo-x που πάλι δεν εμφανίστηκε μέχρι σήμερα κανένα πρόβλημα από την άλλη έχει τρεις μήνες που πήρε η γυναικα μου laptop της hp αν και μικρό το διάστημα πάλι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.sta δυο τελευταία έπαιξα football manager 2010 και το fifa αρκετές φορες μια χαρά μου φάνηκαν και είναι και laptop αξιας 550 ευρώ και τα δυο.
xristoforos89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 εγώ θα έπαιρνa το hp για το μονο λόγο ότι είναι πιο επώνυμο . κατά τα αλλα ο θείος μου έχει τούρμπο-x 4 χρονια και δεν έχει πρόβλημα επίσης πέρυσι πήρα στην αδερφή μου τα χριστούγεννα έναν turbo-x που πάλι δεν εμφανίστηκε μέχρι σήμερα κανένα πρόβλημα από την άλλη έχει τρεις μήνες που πήρε η γυναικα μου laptop της hp αν και μικρό το διάστημα πάλι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.sta δυο τελευταία έπαιξα football manager 2010 και το fifa αρκετές φορες μια χαρά μου φάνηκαν και είναι και laptop αξιας 550 ευρώ και τα δυο. ειναι να μην σου τυχει .
ss13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 θελω να αγορασω ενα laptop για απαιτητικη multimedia χρηση (σπανια) αλλα γενικα οχι παρα πολυ απαιτητικες εφαρμογες εκτος απο κάποια παιχνίδια όχι όμως πολύ βαρια. θα προτιμούσα να έχει γρηγορες ταχυτητες και καλα γραφικα. Οθόνη 15,6 , HDD 500GB και επεξεργαστη i5. Είμι ανάμεσα σε αυτά τα δύο (με μια μικρή αμφιβολία για το turbo-x)εχω ακούσε τόσες πολλες γνώμες και δεν ξερω τι να πιστέψω. turbo-x flame i546-450 HP G62-b95ev Εγώ έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στην hp Οποιαδήποτε άλλη άποψη ΔΕΚΤΗ αρκεί να είναι μέσα στα όρια της τιμής! Εδώ είσαι http://e-maxstores.skroutzstore.gr/p.TOSHIBA-Satellite-L655-113-3-350M-4GB-500GB-15-6-Win-7-H-Pre-64-bi-PSK1JE-03M00DGEDOA.317346.html μην πας σε μηχανάκια με ένα χρόνο εγγύηση , αυτή η κάρτα είναι πολύ καλή και έχεις και 2 χρόνια εγγύηση toshiba που έιναι top στην υποστήριξη μαζί με την dell και την ibm ( lenovo ) !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.