Προς το περιεχόμενο

αναποφασιστη για την αναβάθμιση του υπολογιστή μου

tourist23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για μενα μην κρατησεις με την καμια τον Ε6600.

Εχω τον ιδιο και εχω ξενερωσει την ζωη μου ασχημα!!!Πηρα προσφατα απο ενα φιλο την GTS250(1GB)και πραγματικα δεν ευχαριστιεμαι παιχνιδι.

Γιατι το λεω;;;

παιξε το καινουριο 007 blood stone ενα καθαρα cpu bound game και αν το καταφερεις σε 1680Χ1050(ελα πες το μου :P)

crysis με medium settings και ορισμενα στο high και οταν πλακωνε κοσμος βουτια τα καρε

Ενταξει δεν λεω οτι η GTS ειναι και τρομερη καρτα,αλλα πιστευω οτι μπορει να δωσει λιγο παραπανω(εβγαλα στο 3Dmark06 10310 σκορ)

BTW τον ειχα αγορασει 300+ευρω οταν ειχε πρωτοβγει..ε ρε και να ηξερα τοτε...

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οταν ειχε πρωτοβγει, μια χαρα ητανε: τον ανεβαζες @ Ε6800 για αστειακι, με μαμα cooler.

Malιστα στα stock ΜΗz ακομη & ο AMD 6000 ηταν πισω του -κι εκεινος ανεβαινε ελαχιστα...

Ερωτηση: εχεις Asus P5W DH Deluxe με ZALMAN 9500 LED και τον αφηνεις στα 2.4 μονο?

Δημοσ.

βασικα ναι

ειναι σε μερος που δεν αεριζεται σωστα,ενα παλιο επιπλο υπολογιστη που ισα ισα χωραει τον πυργο με το πλαινο καλυμμα ανοιχτο

εχω μπροστα 2 120αρηδες xigmatek f1252 βεβαια

απο θερμοκρασιες στα μεγαλα κρυα ειχα δει 13 και 15 στους πυρηνες ενω υπο φορτο δεν εχει ξεπερασει τους 45(εβλεπα κατι 50 αρες με 2 κιλα σκονη στη zalman :P)

εχω 667 μνημες και γ αυτο δεν το πειραζω καθολου.Εχω δοκιμασει να το κλοκαρω,χωρις να πειραξω μνημες βαζω 333*9 και μετα το ποσταρισμα εκανε επανεκκινηση με τσαφ σαν να του κοβω το ρευμα.Απο εκει και μετα το φοβηθηκα και δεν το εχω πειραξει παλι.

Να σου πω την αληθεια το πισι αυτο ειναι στην ακρη ουσιαστικα,μια στο τοσο ανοιγει για την οικογενεια-τιποτα φωτο να δουν η καμια πληροφορια-οποτε δεν υπαρχει και λογος να ανεβει,να φανταστεις εχω κανει και underclock στην gts να μην τραβαει τιποτα (600 ρολογια:P)

Απλα οταν πηρα την καρτα ηθελα να δω τι πουλια πιανει αλλα με εκοψε ο cpu...και ξενερωσα:blink:

Δημοσ.

Εκτος απο τις μνημες παντως, o συνδυασμος μητρικης, cpu και cooler σου,

δειχνουν ψαγμενη αγορα, ανθρωπου που θα ειχε σκοπο το overclocking B)

[Και εαν τις αλλαξεις, με ταχυτερες ddr2, λογικα πηγαινεις για ~3.5 GHz.]

Δημοσ.

Και να σκεφτεις οτι η επιλογη εγινε τυχαια σε καταστημα του πλαισιου:lol: :lol: :lol: :lol:

δεν ηξερα καν και απλα ειπα του τεχνικου οτι θελω κατι για gaming!

Το μονο μειον αν θες ειναι ο περιορισμος της μητρικης να δεχεται μονο 65nm επεξεργαστες(νομιζω)κατι γινεται με bios update αλλα δεν βγαζω ακρη...(ειμαι ακομη με το πρωτο το 1101 απ το 2006 :P :P )

βρηκα την αποδειξη!!

326 ο cpu

και 1 γιγα ραμ τοτε 110 ευρω!!!!!!!τι λες τωρα!!!:blink: :blink:

Δημοσ.

ναι ναι...ζαχαρωνω εναν απο ενα φιλαρακι εναν Q6600 ακλοκαριστο..ειναι και καλο κομματι αν και δεν εχει καλη ψυκτρα και ειναι συνεχεια πανω απο 45 βαθμους με οριο τους 68...

Το μπει στην σελιδα της asus και τα εχω τσεκαρει ολα,ευχαριστω για το ενδιαφερον(Με εκανες και χαρηκα λιγακι:lol:)θα παω στο FAQ να δω τι αλλο μπορω να κανω(ψηθηκα:P)

Δημοσ.

ναι ναι...ζαχαρωνω εναν απο ενα φιλαρακι εναν Q6600 ακλοκαριστο..ειναι και καλο κομματι αν και δεν εχει καλη ψυκτρα και ειναι συνεχεια πανω απο 45 βαθμους με οριο τους 68...

Το μπει στην σελιδα της asus και τα εχω τσεκαρει ολα,ευχαριστω για το ενδιαφερον(Με εκανες και χαρηκα λιγακι:lol:)θα παω στο FAQ να δω τι αλλο μπορω να κανω(ψηθηκα:P)

Εχω το Ε6600, με την p5w dh deluxe αγορασμενα Σεπτεμβριο του 2006 και οντως η τιμη του επεξεργαστη ηταν 320ευρω περιπου, ομως αποσβεστηκε και με το παραπανω.

Το οτι σου κανει reboot μετα απο overclock ισως αναφερσαι στο cold boot το οποιο ειναι θεμα bios, ειναι φυσιολογικη λειτουργεια της μητρικης που ομως στα μεταγενεστερα bios δεν υπαρχει. Στα 3ghz o επεξεργαστης φτανει για πλακα χωρις ουτε ρευμα να πειραξεις. Επισης στο θεμα αναβαθμισης, εαν η εκδοση της μητρικης σου ειναι 1.03g η 1.04g τοτε μπορεις να βαλεις ανετα 45nm cpu χωρις προβληματα στα volt. Αν ειναι η 1.02g εκδοση τοτε αρκεσου στον q6600/6700 και ανεβασε τον. Εχε υποψη σου οτι πριν κανενα 2μηνο βγηκε και νεα εκδοση bios, παρολα τα χρονια που περασαν!

Γενικως ριξε μια ματια ASUS P5W DH - Problems + Fixes Thread

Δημοσ.

το σκεφτηκα αλλα ειδα reviews και αποδοσεις κυριως σε games και προτιμω να μεινω με τον intel μου!!

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά θέλεις να βάλεις intel επειδή έχει καλές επιδόσεις στα games; Διότι στα παιχνίδια δεν παίζει και τόσο πολύ ρόλο ο επεξεργαστής.

Δημοσ.

αν μιλας για τον δικο σου Ε6600 σε σχεση με εναν ATHLON II X2 250 π.χ, για κοιτα

http://www.cpubenchmark.net/mid_range_cpus.html

ειναι πιο κατω σε επιδοσεις.

με πεθανες!!! αυτο το site εψαχνα αλλα θα κοιταζα τιποτα γομαρια της ιντελ αυταστα στην τιμη!! κοιταχτε...αν εφτιαχνα απο την αρχη amd θα εβαζα για να πω την αληθεια λογω τιμης..αλλα επειδη μεχρι ενα 100αρι εχω λεω να τον κρατησω τον επεξεργαστη....γιατι επεξεργαστης-μνημες και μητρικη με 100 δεν παιζει!!!!

Δημοσ.

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά θέλεις να βάλεις intel επειδή έχει καλές επιδόσεις στα games; Διότι στα παιχνίδια δεν παίζει και τόσο πολύ ρόλο ο επεξεργαστής.

οχι..οχι..διαβασα οτι ηταν καλυτερος σε καποια σημεια και απλα τα στατιστικα που διαβαζα ηταν για games..!! δεν εχω κανενα προβλημα με amd περαν οτι θελω κατι φθηνο τωρα και το πιο φθηνο ερχεται αν κρατησω cpu

Δημοσ.

με 100 ευρω η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχουν μεγαλα περιθωρια!

Κρατας cpu με oc οσο παει κ θες μητρικη μεταχειρισμενη (αν βρεις) με ddr3...

ανεβαζεις ραμ κ το κρατας ενα χρονο κουτσα στραβα!

Οταν μαζεψεις με το καλο το budget το αλλαζεις ολο γιατι απ'οτι καταλαβα εισαι κ απαιτητικη gamer :)

Δημοσ.

Εγω στην θεση OC + θα αγοραζα κατι που θα μπορουσα να αξιοποιησω και στο επομενο συστημα που θα εκανα.

Το μοναδικο/οικονομικοτερο ειναι η καλητερη καρτα γραφικων που μπορει να σηκωσει το τροφοδοτικο, αν ειχα 500αρι+

Gigabyte Radeon HD 6850

αν οχι +τροφοδοτικο.. σιγουρα ο επεξεργαστης σου δεν θα αφηνει την καρτα γραφικων να αποδοσει 100%.. αλλα σε θεματα gaming θα δεις τραγικες διαφορες.

Δημοσ.

τα games με εχουνε καψει..!! μα δεν μπορω τα καρε καρε...συγχιζομαι..!! μα ειναι δυνατον να κολλαει το guitar hero ρε παιδια??!!!anyway.. σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...