Προς το περιεχόμενο

Αναβοσβήνει η οθόνη μου

batman_gardiki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!

ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ (ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ) ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ Η ΟΘΩΝΗ ΜΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΘΩΝΗΣ Ή ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ???

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??????

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????

[ΟΘΩΝΗ: SAMSUNG SYNCMASTER 2233BW

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: GIGABYTE GEFORCE 9800GT CUDA GV-N98TOC-1GH 1GB PCI-E RETAIL]

ΥΓ.1 ΤΟ PC ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΝΩ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ.

ΥΓ.2 ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

Δημοσ.

Πιθανότατα το καλώδιο... Για να ελέγξεις την οθόνη, βρες κανά άλλο πισι, και για να ελέγξεις την κάρτα μετά, βρες καμιά άλλη οθόνη ;)

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις το εξής: κλείσε την οθόνη για λίγη ώρα και βγάλε και το καλώδιο από το ρεύμα (μπορεί να έχει υπερφορτωθεί αφού όπως είπες είναι ανοιχτή από το μεσημέρι!) και μετά ενεργοποίησε την οθόνη και πάλι!

Δημοσ.

Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα, που τα βρίσκετε και τα λέτε αυτά; Χριστουγεννιάτικες μέρες κιόλας!

TS πήγαινε πάρε ένα καλώδιο οθόνης, αν παίζεις και με κάποιο αντάπτορα πάρε και αυτόν (max 15 ευρά θα δώσεις), και άλλαξέ τα. Και για να ελέγξεις τη κάρτα σου που χλωμό το βλέπω να είναι από την κάρτα, υπάρχουν προγράμματα.

Δημοσ.

Σβήνει και το led της ή μόνο η οθόνη;

Αναβοσβήνει το led της.

Όταν μένει όμως η οθώνη σβηστή για 4-5 δεύτερα το led είναι ανοιχτό

Πάντως το καλώδιο είναι μια χαρά και στην κάρτα και στην οθώνη, είναι βιδομένο άλλωστε.

Και της τροφοδοσίας καλά είναι, στη θέση του κουμπομένο.

Τώρα που άνοιξα το pc, αφου το έσβησα για βράδυ, πάλι τα ίδια κάνει

Δημοσ.

Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα, που τα βρίσκετε και τα λέτε αυτά; Χριστουγεννιάτικες μέρες κιόλας!

TS πήγαινε πάρε ένα καλώδιο οθόνης, αν παίζεις και με κάποιο αντάπτορα πάρε και αυτόν (max 15 ευρά θα δώσεις), και άλλαξέ τα. Και για να ελέγξεις τη κάρτα σου που χλωμό το βλέπω να είναι από την κάρτα, υπάρχουν προγράμματα.

Ε ναι, καλά Χριστούγεννα, αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις πως φταίει το καλώδιο;

Θα στοιχημάτιζα πως το backlight παραδίδει πνεύμα.

Δημοσ.

Ε,εν τάξη όταν το μόνο στοιχείο που σου δίνει κάποιος είναι "ΚΑΘΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ (ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ) ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ Η ΟΘΩΝΗ ΜΟΥ" τη να σκεφτείς,κατευθείαν την καταστροφή;

Το ποιο λογικό και κοινότυπο είναι το λάσκα καλώδιο.

Δημοσ.

Οτιδήποτε δηλαδή εκτός από κάρτα γραφικών ή υπερφορτώσεις ή γκρεμλιν μέσα στο κουτί!

Δημοσ.

Οτιδήποτε δηλαδή εκτός από κάρτα γραφικών ή υπερφορτώσεις ή γκρεμλιν μέσα στο κουτί!

Με γρύφους παίζουμε ρε παιδιά???

Αφού δεν είναι γκρέμλιν τι είναι?????

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???????

ΥΓ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ PC ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ

ΒΟΗΘΗΣΤΕ, ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ......

Δημοσ.

α) Βρες μια δεύτερη οθόνη και βάλτη στο PC σου. Αν όλα πάνε καλά, μάλλον είναι οκ η κάρτα γραφικών.

β) Βρες ένα δεύτερο κουτί (ή πάρε την οθόνη σε ένα φίλο σου). Αν όλα πάνε καλά, μάλλον είναι οκ η οθόνη.

Το καλώδιο το άλλαξες;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά εδω και καιρό μου αναβοσβήνει η οθόνη του pc μου. Δηλαδή η οθόνη γίνεται μαύρη για 2 δευετερολεπτα και μετά η εικόνα επανερχεται. Αυτο συμβαίνει όταν πάω να δω φωτογραφίες στον Facebook , στα βιντεο αλλα και σε άλλες σιγμές οταν πληκτρολογώ.Ελεγξα τα καλώδια εαν εφαπτουν καλά και αν υπήχε πρόβλημα στην οθόνη( συνδεσα το pc με άλλη οθόνη και πάλι το ίδιο πρόβλημα). Λέω μήπως φταίει η κάρτα γραφικών; Νομίζω πως είναι ενσωματωμένη γιατί δεν βρήκα ανεξάρτητη κάρτα γραφικων μέσα στο κουτί. Λέτε να φταίει η κάρτα γραφικών ; Είναι Intel® 945 Express Chipset Family ( αν λέγεται ετσι), με windows xp home, 2,93 ghz επεξεργαστή. Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...