Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μεταχειρισμενη καρτα γραφικων(?)

Septum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η καρτα ειναι η 5770.Παιζω wow και εχω σε σημεια με λιγο κοσμο 20 και κατι fps,που ειναι υπερβολικα χαμηλο.Τα εχω ολα στο τερμα αλλα ξερω οτι αυτη η καρτα το συγκεκριμενο τουλαχιστον το παιχνιδι το σηκωνει απροβληματισμα.Επισης αν ανοιξω video στο youtube τα fps πεφτουν τραγικα,και crashαρω.Ακομη το pc το δουλευω κανα 2μηνο τωρα και εχει κολησει και ετσι στεγνα(ειτε στο παιχνιδι,ειτε με το που το ανοιγω και αφου ανοιξουν τα windows)καμια 10αρια φορες και χρειαστηκε restart..Η καρτα ειναι μεταχειρισμενη (και επισκευασμενη) απο γνωστο καταστημα και εχει ακομα εγγυηση αλλα αρχικα δε ξερω καν αν οφειλεται στην καρτα.Πως μπορω να δω που οφειλεται το προβλημα και αν η καρτα δουλευει σωστα?Καποιο αλλο παιχνιδι δεν εχω ευκαιρο ακομα.

Δημοσ.

Benchmark εκανα...αυτο επρεπε? Max GPU Temp: 65°C FPS: min=42 max=72 avg=49 Αναλυση εβαλα της οθονης οχι της καρτας.

Χ4 955,amd black edition 4gb,WD 1tb 64mb,corsair 650hx,crosshair IV

Δημοσ.

Για το wow συγκεκριμένα που ρωτάς να ξέρεις οτι παίζει καλύτερα με intel cpu απο reviews που έχω δει και γενικά εξαρτάται πολύ απο τον επεξεργαστή που έχεις ειτε ειναι AMD η INTEL.

Όχι οτι δεν παίζει και η κάρτα γραφικών ρόλο απλα για κάποιο λόγο που και εμένα μου φάνηκε περίεργο η cpu παίζει μεγάλο ρόλο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.Τα 20 fps που λές βέββαια δεν δικαιολογούνται σε καμία περίπτωση.

Στο furmark δοκίμασε και ενα stability test

Δημοσ.

Σε πόλεις με πολύ κόσμο στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχεις πάντα πρόβλημα. Μπορεί σε raid να είσαι με 100fps και στην πόλη με 20fps.

Γενικά έχει διάφορα θεματάκια αυτό το παιχνίδι.

Είναι πολύ cpu depended και ο flash10 (youtube) τραβάει πολύ cpu + το παιχνίδι, άντε γεια. Με την 6870 έχω αρκετές περιπτώσεις που κολλάει τελείως το παιχνίδι για 5-6 δευτερόλεπτα και μετά όλα καλά.

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα πολης η raid.Γενικα υπαρχει προβλημα.Εχω παιξει σε πολυ χειροτερα pc και ολα ηταν κομπλε.Επισης υπαρχουν και τα κολληματα του pc,η το να ανοιγω youtube και να πεφτουν τα fps.Κατι αλλο πρεπει να ειναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...