Προς το περιεχόμενο

αναβαθμιση καρτα γραφικων και επεξεργαστη

barrcode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω ενα παλιο σχετικα pc που μου δωσανε.Το θελω για να παιζω καμια dota και football manager.Αυτην την στιγμη τα παιζω με το ζορι.Κατεβασα το everest και βρηκα οτι φοραει μητρικη http://www.dhgate.com/gigabyte-ga-k8n-sli-motherboard-socket-939/p-ff80808129b0c67d0129ccbca1d255cd.html και επεξεργαστη CPU Type AMD Athlon 64, 2264 MHz (11 x 206).Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να δωσω αρκετα λεφτα και θελω να κανω την εξης ερωτηση.

Με αυτην την μητρικη μπορω να αναβαθμισω τον επεξεργαστη και την καρτα γραφικων?Σκεφτομαι μηπως του βαλω μια δευτερη καρτα γραφικων και κανεναν φθηνο διπυρηνο επεξεργαστη.Μπορει κανεις να μου προτεινει τιποτα?

offtopic.Σκεφτομαι επισης αμα δεν γινει αναβαθμιση να του περασω τα xp καθως τωρα εχω 7 αλλα δεν ξερω τι να κανω με τους drivers.Στα 7 τα περασα μεσω windows update.Αμα βαλω xp θα ειναι ευκολο να τα βρω?

Δημοσ.

Για να λες για 2πυρινο, τωρα πρεπει να εχεις επανω τον 3500+ και οχι τον 4200Χ2, σωστα?

Δωσε λεπτομερειες για ddr (1 ή 2 GB?) καθως και γιa vga (το SLI δεν εχει νοημα σε εσενα)

Μια λυση ειναι, να δωσεις μητρικη-επεξεργαστη-μνημη,

και να πας για ενα value-for-money Amd (AM3) σετακι!

Οι 2πυρινοι αλλωστε σε socket 939 δεν ειναι φθηνοι

[πλην τυχον περιπτωσης καποιος να τον "σκοτωνει"...]

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα: μικρό ως καθόλου νόημα δεν έχει η αναβάθμιση σε μία τέτοια πλατφόρμα, κυρίως γιατί είναι μάλλον ακριβή χωρίς να αποδίδει τα ανάλογα...

Είχα κάνει και γω παλιότερα κάτι τέτοια, με κομμάτια που ήταν overkill για το συγκεκριμένο σετ (από Χ850 ΧΤ ΡΕ σε ΗD3850), αλλά ήταν χάρισμα το hardware. H ουσία είναι ότι παρά την ισχυρότερη δυνατή CPU (Αthlon XP Barton 3200+ socket A), δεν είδα παρά ελάχιστη βελτίωση στις επιδόσεις (τουλάχιστον όχι όση θα μπορoύσε να δώσει θεωρητικά η κάρτα!).

Μην μπαίνεις στο τριπάκι τέτοιας "αναβάθμισης", δώστα καλύτερα, βάλε και κάτι από πάνω αν χρειαστεί και φτιάξε ένα value να κάνεις τη δουλειά σου όμορφα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...