BEZYR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Στον δευτερο δισκο μου εκει που ειχα τα ΧΡ εκανα εγκατασταση τα linux αλλα τελικα επειδη δεν ετρεχαν καποια προγραμματα της δουλειας μου, ξαναεγκατεστησα τα XP. Το προβλημα ομως ειναι οτι στον βασικο μου δισκο, απο τοτε που απεγκατεστησα τα linux,τα γραφικα μου εγιναν θαμπα.Βρε εγκατεστησα τους drivers παλι, τιποτε.Δεν ξερω αν εχει συμβει σε κανεναν σας και αν εχετε λυσεις να μου προτεινετε...
TheELF Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ στον βασικό μου δίσκο έχω τα windows 7 64bit εσύ;;
ice25 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 τα μπερδεύεις φίλε μου... έχεις 2 δίσκους στον 1)έχεις λειτουργικό???(πιο?)(αυτό σου βγάζει πρόβλημα) στον δεύτερο δίσκο έκανες μια απόπειρα με linux...δεν το κατάφερες και είπες να ξαναβαλεις xp(είμαι σωστός ως εδώ?) στον δεύτερο δίσκο σου τα xp τρέχουν κανονικά...??? αν κατάλαβα σωστά τότε το πρόβλημα σου δεν έχει καμία σχέση με εγκατάσταση και απεγκατάσταση του linux και των xp
BEZYR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 τα μπερδεύεις φίλε μου... έχεις 2 δίσκους στον 1)έχεις λειτουργικό???(πιο?)(αυτό σου βγάζει πρόβλημα) στον δεύτερο δίσκο έκανες μια απόπειρα με linux...δεν το κατάφερες και είπες να ξαναβαλεις xp(είμαι σωστός ως εδώ?) στον δεύτερο δίσκο σου τα xp τρέχουν κανονικά...??? αν κατάλαβα σωστά τότε το πρόβλημα σου δεν έχει καμία σχέση με εγκατάσταση και απεγκατάσταση του linux και των xp Στον βασικο μου δισκο ειχα και εχω τα windows 7 premium.Καμμια αλλαγη λειτουργικου. Στον δευτερευοντα ειχα XP.Σ' αυτον δοκιμασα τα linux, και στη συνεχεια εβαλα παλι τα ΧP. Oσο ειχα αρχικα τα δυο λειτουργικα των windows κανενα προβλημα. Οταν εβαλα τα linux,ειχα μια υποβαθμιση των γραφικων μου στον δευτερευοντα δισκο οπου και δοκιμασα τα linux,αλλα υπεθεσα οτι ειναι θεμα των linux. Oταν ξαναεβαλα τα xp στην θεση των Linux, τα ΧP παρουσιαζονται μια χαρα, αλλα παραδοξως στον πρωτευοντα δισκο πλεον με τα win 7 οι γραμματοσειρες παρουσιαζονται θαμπες, και το φοντο του λευκου γκριζαρει.Επισης περιεργο το γεγονος οτι αυτο δεν αποτελει σταθερη κατσαταση και συνεχης, αλλα για μικρα διαστηματα τα γραφικα καπως διορθωνονται.Για πολυ λιγο ομως.Κατα βαση, παρουσιαζονται "μουντα" Eλπιζω να εγινα κατανοητος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.