Προς το περιεχόμενο

driver για ηχο

panathas1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσφατα μου επαναπρογραμματισανε το πσ μου..απο τοτε π μου το φεραν δεν παιζει ο ηχος και νμζ οτι χρειαζεται ντριβερ...ειμαι εντελως ασχετως με αυτα που μπορω να τα βρω και να τα κανω ινσταλλ ειναι ευκολο ας βοηθησει καποιος ..ευχαρηστω!

Δημοσ.

Προφανώς δεν στο προγραμματίσανε καλα. Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ξεκίνα απο τα βασικά και απαντάς με τα νούμερα

1.Τι λειτουργικό έχεις τώρα και σε ποια γλώσσα

2.Έχεις σταθερό ή φορητό υπολογιστή;

3.Πως έκρινες οτι δεν εχεις ήχο και οτι λείπει κάποιος driverw; Σύνδεσες απλά τα ηχεία; Τι προσπάθησες να ακουσεις και δεν ειχες ήχο;

4.Κατω δεξιά στην ώρα εμφανίζεται ηχείο ήχου;

Απάντα αυτά και βλέπουμε

Δημοσ.

Προφανώς δεν στο προγραμματίσανε καλα. Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ξεκίνα απο τα βασικά και απαντάς με τα νούμερα

1.Τι λειτουργικό έχεις τώρα και σε ποια γλώσσα

2.Έχεις σταθερό ή φορητό υπολογιστή;

3.Πως έκρινες οτι δεν εχεις ήχο και οτι λείπει κάποιος driverw; Σύνδεσες απλά τα ηχεία; Τι προσπάθησες να ακουσεις και δεν ειχες ήχο;

4.Κατω δεξιά στην ώρα εμφανίζεται ηχείο ήχου;

Απάντα αυτά και βλέπουμε

σορυ επειδη σας ειπα ειμαι ασχετος..

τι εννοεις τι λειτουργικο?

σταθερο υπολογιστη

επειδη και την αλλη φορα που μου το προγραμματισε ελειπε ο ηχος και ηταν ντριβερ ..δεν εχω ηχεια..βιντεο στο γιοτουμπ και μπ3

και ναι εμφανιζεται το ηχειο του ηχου

Δημοσ.

σορυ επειδη σας ειπα ειμαι ασχετος..

τι εννοεις τι λειτουργικο?

σταθερο υπολογιστη

επειδη και την αλλη φορα που μου το προγραμματισε ελειπε ο ηχος και ηταν ντριβερ ..δεν εχω ηχεια..βιντεο στο γιοτουμπ και μπ3

και ναι εμφανιζεται το ηχειο του ηχου

1.Λειτουργικό εννοώ windows, linux, κλπ. Π.χ. μπορεί να έχεις windows XP Ελληνικά

2.Σταθερός. ΟΚ

3.Την άλλη φορά πως το έφτιαξες; Κατέβασες και πέρασες τον driver; Επίσης λες οτι δεν έχεις ηχεία. Τον ήχο τον ακουγες με ακουστικά; ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ακουστικά πόσες θύρες (τρύπες) έχει ο υπολογιστής σου για ηχεία/ακουστικά; Μια μόνο στην πίσω πλευρά; Δυο όπου μια ειναι μπρος και μια πίσω;;

4.Αυτό ειναι περίεργο. Για κάνε κλικ επανω στο μικρόφωνο και δες μήπως ειναι χαμηλωμένο ή με σίγαση

Δημοσ.

1.Λειτουργικό εννοώ windows, linux, κλπ. Π.χ. μπορεί να έχεις windows XP Ελληνικά

2.Σταθερός. ΟΚ

3.Την άλλη φορά πως το έφτιαξες; Κατέβασες και πέρασες τον driver; Επίσης λες οτι δεν έχεις ηχεία. Τον ήχο τον ακουγες με ακουστικά; ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ακουστικά πόσες θύρες (τρύπες) έχει ο υπολογιστής σου για ηχεία/ακουστικά; Μια μόνο στην πίσω πλευρά; Δυο όπου μια ειναι μπρος και μια πίσω;;

4.Αυτό ειναι περίεργο. Για κάνε κλικ επανω στο μικρόφωνο και δες μήπως ειναι χαμηλωμένο ή με σίγαση

επιτη ευκαιρια καλη χρονια σε ολους!

την αλλη φορα μου το φτιαξανε (ειδικος) αλλα τωρα ειναι αφαντος και εδω κοντα μου δεν εχει και πολλους.. το ηχειο ειναι μέσα στον υπολογιστη αυτο ηθελα να πω..οχι δεν ειναι με σιγαση η με χαμηλομενο ειναι κανονικο και μαλιστα οταν βαλω μπ3 διχνει το παιζει τον ηχο..και εχω windows 7(ειναι κοπυ νμζ)

Δημοσ.

επιτη ευκαιρια καλη χρονια σε ολους!

την αλλη φορα μου το φτιαξανε (ειδικος) αλλα τωρα ειναι αφαντος και εδω κοντα μου δεν εχει και πολλους.. το ηχειο ειναι μέσα στον υπολογιστη αυτο ηθελα να πω..οχι δεν ειναι με σιγαση η με χαμηλομενο ειναι κανονικο και μαλιστα οταν βαλω μπ3 διχνει το παιζει τον ηχο..και εχω windows 7(ειναι κοπυ νμζ)

Καλή Χρονιά !! Start - Control Panel - Device Manager - και δες αν έχει κανένα κίτρινο ερωτηματικό !! :X

Δημοσ.

Για δες πίσω από τον υπολογιστή σου μήπως δεν κάνουν καλή επαφή τα καλώδια ή μήπως είναι σε λάθος υποδοχή βαλμένα , πρέπει να έχει 2 - 3 υποδοχές

για άλλαζε τα και τσέκαρε αν σου δώσει ήχο !! :X

Δημοσ.

Για δες πίσω από τον υπολογιστή σου μήπως δεν κάνουν καλή επαφή τα καλώδια ή μήπως είναι σε λάθος υποδοχή βαλμένα , πρέπει να έχει 2 - 3 υποδοχές

για άλλαζε τα και τσέκαρε αν σου δώσει ήχο !! :X

αν λες για τα ηχεια ..ειναι ενσωματομενα μεσα στον πυργο ..

Δημοσ.

αν λες για τα ηχεια ..ειναι ενσωματομενα μεσα στον πυργο ..

Δες μέσα στον πύργο αν έχει βγει τίποτα από την θέση του !! :X

Δημοσ.

Χμμ εχεις ηχο, αλλα δεν μεταφερεται στα ηχεια... για κανε ενα δεξι κλικ στο ηχειο και πηγαινε στο volume properties (το κατω κατω αν θυμαμαι καλα το ονομα του) και δες αν εχει κατι σε SPDIF κι αν ναι, απενεργοποιησε το και ενεργοποιησε τα ηχεια (κανε τα default)

Στο παρελθον οποτε εκανα update τους drivers της καρτας ηχου, ηταν συνηθες φαινομενο αυτο... να γυριζει σε SPDIF Output μονο του.

Ελπιζω να σε βοηθησα.

Δημοσ.

Χμμ εχεις ηχο, αλλα δεν μεταφερεται στα ηχεια... για κανε ενα δεξι κλικ στο ηχειο και πηγαινε στο volume properties (το κατω κατω αν θυμαμαι καλα το ονομα του) και δες αν εχει κατι σε SPDIF κι αν ναι, απενεργοποιησε το και ενεργοποιησε τα ηχεια (κανε τα default)

Στο παρελθον οποτε εκανα update τους drivers της καρτας ηχου, ηταν συνηθες φαινομενο αυτο... να γυριζει σε SPDIF Output μονο του.

Ελπιζω να σε βοηθησα.

δυστιχως οχι φιλε...δεν ξερω αν σημαινει κατι αλλα τωρα που ανοιξα το volume mixer και εχω και ενα βιντεο στο youtube και παιζει εκει που λεει speakers και google chroome διχνει να αναπαραγεται ηχος εκει που λεει system sounds οχι

Δημοσ.

Κανονικα στο volume mixer η ενταση των ηχειων ειναι στο 100 (τερμα πανω), και οταν βαζεις μουσικη ή video, η πρασινη μπαρα ανεβοκατεβαινει...

Αν γινονται ολα τα παραπανω, και στο playback devices ειναι μονο τα ηχεια ενεργοποιημενα, κατι λογικα πρεπει να παιζει με τα ηχεια.

Εχεις τιποτα παλια ηχεια να δοκιμασεις ή εστω ακουστικα?

Δημοσ.

Κανονικα στο volume mixer η ενταση των ηχειων ειναι στο 100 (τερμα πανω), και οταν βαζεις μουσικη ή video, η πρασινη μπαρα ανεβοκατεβαινει...

Αν γινονται ολα τα παραπανω, και στο playback devices ειναι μονο τα ηχεια ενεργοποιημενα, κατι λογικα πρεπει να παιζει με τα ηχεια.

Εχεις τιποτα παλια ηχεια να δοκιμασεις ή εστω ακουστικα?

οχι φιλε δεν εχω...δηλαδη αποκλειετε να πρεπει να κατεβασω τα driver??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...