Προς το περιεχόμενο

Πώς μπορώ να φτιάξω μόνος μου ένα Pc Game?

ron1994

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, B)

Θα ήθελε μια βοήθεια,

θέλω να φτιάξω ένα παιχνίδι το οποίο να μην είναι Flash *στυλ Java* αλλά FPS η RPG γνωρίζει κανείς σας κάποιον τρόπο που γίνεται αυτό?

Είμαι Gamer πολλά χρόνια ( 2003 Ξεκίνησα με Call Of Duty United Offensive) και αποφάσισα να την "ψάξω" λίγο πάνω στο θέμα σχεδιασμού παιχνιδιών.

Κάθε βοήθεια Ευπρόσδεκτη!!!!!!!

Δημοσ.

Είμαι Gamer πολλά χρόνια ( 2003 Ξεκίνησα ..)

Hardcore gamer που λένε..

Υ.Γ: Μπας και μας δουλεύεις και είσαι της blizzard..;

Δημοσ.

Με τον καλό λόγο στο στόμα χρονιάρες μέρες :lol:

Και ο συσχετισμός άσχετου με την Blizzard, όλα τα λεφτά!!! Και τα γράφει όλα αυτά άτομο που κάθε 6 μήνες αλλάζει MMO. Γιατί άραγε...? :rolleyes:

Δημοσ.

Κι αν είναι γεννημένος το 1993? Μόλις 10 χρονών θα ήταν όταν πλακώθηκε στα βαριά 3D... Για μένα είναι hardcore gamer και power user γιατί θέλει να ψαχτεί και με δημιουργικό τρόπο.

Δημοσ.

Με τον καλό λόγο στο στόμα χρονιάρες μέρες :lol:

Και ο συσχετισμός άσχετου με την Blizzard, όλα τα λεφτά!!! Και τα γράφει όλα αυτά άτομο που κάθε 6 μήνες αλλάζει MMO. Γιατί άραγε...? :rolleyes:

Με παρακολουθείς βλέπω.. Και ταυτόχρονα μπορεί να τα παίζω, σημαίνει κάτι αρνητικό; :lol:

Δημοσ.

Με παρακολουθείς βλέπω.. Και ταυτόχρονα μπορεί να τα παίζω, σημαίνει κάτι αρνητικό; :lol:

άσε άσε δεν το σώζεις! :P

Δημοσ.

Παρακολουθώ την κατηγορία, μην κολακεύεσαι. :P

Τπτ αρνητικό. Απλώς, τη στιγμή που εσύ παίζεις πολλά MMO ταυτόχρονα, άλλοι παίζουν ένα (το οποίο τυχαίνει να είναι και το καλύτερο) και νιώθουν γεμάτοι. :)

Δημοσ.
Τπτ αρνητικό. Απλώς, τη στιγμή που εσύ παίζεις πολλά MMO ταυτόχρονα, άλλοι παίζουν ένα (το οποίο τυχαίνει να είναι και το καλύτερο) και νιώθουν γεμάτοι. :)

Το τι είναι καλύτερο, άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ bro. Παίξε το pathetic MMOG του 2000.. περισσότερο bandwidth for us. :P

Δημοσ.

Το τι είναι καλύτερο, άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ bro. Παίξε το pathetic MMOG του 2000.. περισσότερο bandwidth for us. :P

E, ναι, σκέψου τι bandwidth τραβάς για να ικανοποιηθείς από 10 mmo και πάλι μένεις με το mousepad στο χέρι. :lol:

Δημοσ.

Κι αν είναι γεννημένος το 1993? Μόλις 10 χρονών θα ήταν όταν πλακώθηκε στα βαριά 3D... Για μένα είναι hardcore gamer και power user γιατί θέλει να ψαχτεί και με δημιουργικό τρόπο.

το 1994 παρακαλώ!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...