rafail1994 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 400 watt διορθωση,ιδιο με το δικο μου ενα μαμιστερο fsp blue storm 400. Και πάλι δεν θα έχεις πρόβλημα ακόμη και με 5-6 ανεμιστηράκια δεν καινέ τίποτα αυτά
Rn. Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 ευχαριστω.με ρωταει θα μπορει να παιξει nfs shift,juiced 2 και κατι τετοια σε υψηλα γραφικα ή τσαμπε ολα αυτα(συγνωμη εαν γινομαι κουραστηκος απλα ειναι καλο παιδι και με εχει θεοποιησει επειδη του ειχα φτιαξει το παλιο του πισι)
rafail1994 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 ευχαριστω.με ρωταει θα μπορει να παιξει nfs shift,juiced 2 και κατι τετοια σε υψηλα γραφικα ή τσαμπε ολα αυτα(συγνωμη εαν γινομαι κουραστηκος απλα ειναι καλο παιδι και με εχει θεοποιησει επειδη του ειχα φτιαξει το παλιο του πισι) Αν πάρει αυτήν που είπα παραπάνω είναι ddr5 μπορεί να παίξει ακόμη και το Crysis Warhead στα 22fps.Δες ένα καλό review για να πάρεις μια ιδέα από κάποια παιχνίδια
Rn. Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 οκα ευχαριστω πολυ ησουν πολυ κατατοπιστικος.αυτη θα παρει.καλα χριστουγεννα φιλε μου
rafail1994 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 οκα ευχαριστω πολυ ησουν πολυ κατατοπιστικος.αυτη θα παρει.καλα χριστουγεννα φιλε μου Καλά Χριστούγεννα p.s γράψε λάθος για το review αυτό ήταν από την έκδοση ddr2 από αυτά που βλέπεις έχει μεγαλύτερες ταχύτητες.Δες το κανονικό review απλός είναι άλλη υλοποίηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.