Προς το περιεχόμενο

Στήσιμο νέου υπολογιστή με AMD

Rn.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χερετω για αλλη μια φωρα την κοινοτητα του ινσομνια.

ενα παλικαρι θελει να στησει ενα πισι με Amd επεξεργαστη.δεν ξερω πολλα απο Amd οποτε ζηταω τα φωτα σας.Θελει κατι συγχρονο και φτηνο(εως 90 ευρω) και επισης καποια μητρικη εαν εχετε ωρεξη.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559620 βρηκα αυτον αλλα δεν ξερω εαν ειναι καλος.

μητρικη μεχρι 50 ευρω θα ελεγα και θα ηθελε να εχει ddr2 για ραμ και να περνει καλες καρτες γραφικων

εαν μ δειχνατε και καποια καλη για να παιζει τελευτεα παιχνιδια σε αναλυση 1280 χ 1024 θα ημουν ευγνωμων.(μεχρι αχχμμ 60 ευρω)

Δημοσ.

εαν εννοεις ποσες μνημες 2χ2 γκιγκα.και βεβεα παει εαν η οθονη σου ειναι 17αρα.εναν συνδιασμο θα ηθελα οχι σχολιασμο στο τι εχει και το τι θελει.

Δημοσ.

εαν εννοεις ποσες μνημες 2χ2 γκιγκα.και βεβεα παει εαν η οθονη σου ειναι 17αρα.εναν συνδιασμο θα ηθελα οχι σχολιασμο στο τι εχει και το τι θελει.

Ναι αλλά είναι overkill να έχει ανάλυση 1280 χ 1024 και να πάρει καλή κάρτα γραφικών

Για μητρική αυτήν μιας και από ότι κατάλαβα θέλεις μόνο από το eshop και επεξεργαστή αυτόν.Για κάρτα γραφικών περίμενε κάποιον που να σου πει σε αυτήν την ανάλυση ποια να πάρεις.

Δημοσ.

εγω πχ στο πισι που εχω τωρα εχω μια παλια 6200 η οποια τρεχει σε φουλ γραφικα το Live For Speed@25-30 fps no overclock.αλλα δεν παιζει τα καινουργια.Και αυτος θελει μια πχ να παιζει Nfs Shift@40 fps.σε αυτη την αναλυση.και μεχρι 50$.νομιζω θελει 512μβ αλλα δεν ξερω ποια ειναι καλη.Αυτα που μ εδειξες σε συνδιασμο με 4 γκιγκα ειναι καλα για γκαμινγκ?(ευχαριστω εκ των πρωτερων)

Δημοσ.

εγω πχ στο πισι που εχω τωρα εχω μια παλια 6200 η οποια τρεχει σε φουλ γραφικα το Live For Speed@25-30 fps no overclock.αλλα δεν παιζει τα καινουργια.Και αυτος θελει μια πχ να παιζει Nfs Shift@40 fps.σε αυτη την αναλυση.και μεχρι 50$.νομιζω θελει 512μβ αλλα δεν ξερω ποια ειναι καλη.Αυτα που μ εδειξες σε συνδιασμο με 4 γκιγκα ειναι καλα για γκαμινγκ?(ευχαριστω εκ των πρωτερων)

Ναι σε αυτά τα χρήματα είναι ότι καλύτερο από το eshop για κάρτα γραφικών ας δώσει παραπάνω αν και είναι overkill και για να την κρατήσει και για το επόμενο του pc η για την άλλη οθόνη που θα πάρει.2 dimm έχει έτσι μην κάνουμε λάθος

Δημοσ.

ευχαριστω θα κοιταξω και κατι αλλο και θα το ανεβασω κατι αλλο.εαν τα αγορασω εγω και τα παω πχ στο πλαισιο να μου τα εγκαταστησουν θα με σκισουν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...