hchg7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Γεια χαρά, Έχω εγκατεστημένο λειτουργικό Fedora 14. Αρχικά είναι εξ' ορισμού επιλεγμένη η επιλογή της ssh υπηρεσίας στις ρυθμίσεις του firewall. Μήπως ξέρει κανείς αν χρειάζεται πρώτα να εγκαταστήσω το openssh-server package για να ενεργοποιήσω τη υπηρεσία;Στη συνέχεια θέλω με χρήση iptables να αλλάξω την παραμετροποίηση ώστε να μην επιτρέπεται καμία εξωτερική σύνδεση στον εξυπηρετητή,δηλαδή μόνο συνδέσεις ssh. Αν γνωρίζει κάποιος θα του ήμουν ευγνώμων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 ειναι λογω του καταραμενου selinux .... και καλα σου προστατευει το pc ...ενω να μη πω τι στο κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 ειναι λογω του καταραμενου selinux .... και καλα σου προστατευει το pc ...ενω να μη πω τι στο κανει έλα??για γίνε πιο συγκεκριμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 εχω να χρησιμοποιησω fedora κατι μηνες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 για ssh βαζεις τα εξης >ssh user@ip oπου user ο χρηστης και ip η απομακρυσμενη ip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hchg7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 για ssh βαζεις τα εξης >ssh user@ip oπου user ο χρηστης και ip η απομακρυσμενη ip Την απομακρυσμένη ip πως την βρίσκω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Την απομακρυσμένη ip πως την βρίσκω; δωσε σε ενα terminal >wget -q -O- http://checkip.dyndns.com/| awk '{gsub(/.*Current IP Address:|<\/body>.*/,"")}1' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.