marantonis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Υπόθεση: Ο Άνταμ Λανγκ είναι πρώην Βρετανός πρωθυπουργός και βρίσκει καταφύγιο σε ένα νησί στα ανατολικά παράλια των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπου και γράφει την αυτοβιογραφία του. Όταν ο σύμβουλός του πεθαίνει, ένας συγγραφέας αποστέλλεται στο νησί για να τον βοηθήσει να ολοκληρώσει το βιβλίο του. Ο "ανώνυμος" συγγραφέας εισέρχεται σε έναν κόσμο όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται και παρασύρεται στη δίνη μιας σεξουαλικής, πολιτικής και λογοτεχνικής ίντριγκας.myfilm.gr IMDB Youtube Η επιστροφη του Roman Polanski, με τους Ewan McGregor και Pierce Brosnan στο δυναμικο του. Το αποτελεσμα ειναι ενα ακρως ενδιαφερον πολιτικο θριλερ, με εντονο μυστηριακο στοιχειο και εμμεσες πολιτικες αναφορες ή και κατηγοριες ακομη. Στα μεγαλα συν η σκηνοθεσια φυσικα, η ιστορια ξεδιπλωνεται υπομονετικα, με το κλασσικο στυλ του δημιουργου. Το soundtrack απολυτα ταιριαστο, η φωτογραφια σκοτεινη και γκριζα, συμβαλει στην δημιουργια της ατμοσφαιρας. Πολυ καλος ο Μπροσναν (λιγο περιεργη η ερμηνεια του αλλα με επεισε απολυτα ως πολιτικος) αλλα και ο πρωταγωνιστης. Αξιομνημονευτο και ποιητικο το τελειωμα. Στα καλυτερα του ετους, μου κανει εντυπωση που δεν αναφερθηκε αρκετα ως τωρα (εκτος κι αν δε το προσεξα). 8/10
blackstar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Ωραία ταινία, ομολογώ οτι δεν την περίμενα τόσο καλή, και αυτο γιατί δεν πρόσεξα το όνομα του σκηνοθέτη.
Rabican Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 την ειδα χτες (χωρις να εχω δει αυτο το τοπικ, τυχαιο;... ΝΟΜΙΖΩ!!) και μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλη. Ευχαριστα περασε η ωρα, δεν κουρασε σε κανενα σημειο, το σεναριο δε μου φανηκε να εχει καποια χτυπητα κενα, ενω και οι ερμηνειες αρκετα καλες. ο πολανσκι μας εδωσε αλλο ενα καλο φιλμ. ευκολα του βαζω ενα 8/10..
Vintage Jewel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Εμενα μου αρεσε η σκηνοθεσια αρκετα και η τελευταια σκηνη. Πολυ ανεμενομενη θα την ελεγα κατα τ'αλλα ως προς την πλοκη.. Παιζει και ο ewan φυσικα
Achilleas007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ καλή ταινία [με τον Έβαν να είναι παρα πολύ καλός στον ρόλο του ] με πολύ ωραίο σενάριο.
marantonis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ καλή ταινία [με τον Έβαν να είναι παρα πολύ καλός στον ρόλο του ] με πολύ ωραίο σενάριο. γενικως ολα σε μεγαλη ποσοτητα
Sellers Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δεν έχει καιρό που βγήκε αυτό? Όχι ότι έγινε κάτι, απλά τόσο καιρό πως και δεν το συζητήσαμε?
marantonis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δεν έχει καιρό που βγήκε αυτό? Όχι ότι έγινε κάτι, απλά τόσο καιρό πως και δεν το συζητήσαμε? E, αυτο λεω κι εγω.
Rabican Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 ετυχε παιδια. δεν ειναι και η πιο εμπορικη ταινια, ουτε η πολυδιαφημισμενη. αν και το αξιζει πιστευω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.