Προς το περιεχόμενο

Ghost Writer (2010)

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

20100129-ghost_writer_poster_01.jpg

Υπόθεση: Ο Άνταμ Λανγκ είναι πρώην Βρετανός πρωθυπουργός και βρίσκει καταφύγιο σε ένα νησί στα ανατολικά παράλια των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπου και γράφει την αυτοβιογραφία του. Όταν ο σύμβουλός του πεθαίνει, ένας συγγραφέας αποστέλλεται στο νησί για να τον βοηθήσει να ολοκληρώσει το βιβλίο του. Ο "ανώνυμος" συγγραφέας εισέρχεται σε έναν κόσμο όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται και παρασύρεται στη δίνη μιας σεξουαλικής, πολιτικής και λογοτεχνικής ίντριγκας.

myfilm.gr

IMDB

Youtube

Η επιστροφη του Roman Polanski, με τους Ewan McGregor και Pierce Brosnan στο δυναμικο του. Το αποτελεσμα ειναι ενα ακρως ενδιαφερον πολιτικο θριλερ, με εντονο μυστηριακο στοιχειο και εμμεσες πολιτικες αναφορες ή και κατηγοριες ακομη. Στα μεγαλα συν η σκηνοθεσια φυσικα, η ιστορια ξεδιπλωνεται υπομονετικα, με το κλασσικο στυλ του δημιουργου. Το soundtrack απολυτα ταιριαστο, η φωτογραφια σκοτεινη και γκριζα, συμβαλει στην δημιουργια της ατμοσφαιρας. Πολυ καλος ο Μπροσναν (λιγο περιεργη η ερμηνεια του αλλα με επεισε απολυτα ως πολιτικος) αλλα και ο πρωταγωνιστης. Αξιομνημονευτο και ποιητικο το τελειωμα. Στα καλυτερα του ετους, μου κανει εντυπωση που δεν αναφερθηκε αρκετα ως τωρα (εκτος κι αν δε το προσεξα).

8/10

Δημοσ.

την ειδα χτες (χωρις να εχω δει αυτο το τοπικ, τυχαιο;... ΝΟΜΙΖΩ!!) και μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλη. Ευχαριστα περασε η ωρα, δεν κουρασε σε κανενα σημειο, το σεναριο δε μου φανηκε να εχει καποια χτυπητα κενα, ενω και οι ερμηνειες αρκετα καλες. ο πολανσκι μας εδωσε αλλο ενα καλο φιλμ. ευκολα του βαζω ενα 8/10..

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσε η σκηνοθεσια αρκετα και η τελευταια σκηνη.

Πολυ ανεμενομενη θα την ελεγα κατα τ'αλλα ως προς την πλοκη..

Παιζει και ο ewan φυσικα :D

Δημοσ.

Πολύ καλή ταινία [με τον Έβαν να είναι παρα πολύ καλός στον ρόλο του ] με πολύ ωραίο σενάριο.

γενικως ολα σε μεγαλη ποσοτητα :P

Δημοσ.

ετυχε παιδια. δεν ειναι και η πιο εμπορικη ταινια, ουτε η πολυδιαφημισμενη. αν και το αξιζει πιστευω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...